Podivná chování Zatrolenek v Chrome (a dalších, co používají stejné jádro)

Bohužel cca týden řešíme podivné situace, kdy na server chodí v rychlém sledu (v rozmezí setin vteřiny) duplicitní dotazy na stejnou stránku/odkaz. Příčinou je změna chování v Chrome (další prohlížeče to zdá se nedělají, v Chrome to máme potvrzené), kdy Chrome po kliknutí na odkaz posíla dotaz na server 2x v rychlém sledu za sebou (v řádu setin vteřiny).

Toto chování má velmi nepěkný důsledek. Některé akce na Zatrolenkách máme jako \"Přepnout\" a tedy první dotaz způsobí \"vypnout\" a druhý \"zapnout\" (nebo naopak). A díky tomu nešlo například přidávat a odstraňovat hry ze sbírek/wishlistů pomocí tlačítek v profilu hry (toto je první místo, kde je to \"opraveno\").

V mnoha případech toto chování Chrome má velký přínos pro jeho uživatele, ale zrovna v těchto případech a když s tím web nepočítá (a 18 let se choval jinak) tak to může přinést spoustu nepříjemných překvapení.

Celý web budeme procházet a hledat problematický místa. Pokud na nějaké takové narazíte, napište nám prosím přes Kontaktní formulář. Za nepříjemnosti se omlouváme, makáme na úpravách, aby bylo vše zase normálně funkční.

Nový herní kanál - Game On

Ahoj,

Rozhodl jsem se taky něčím přispět a založil jsem kanál Game On. Na kanále se budu věnovat hlavně novějším hrám a budu je v krátkosti představovat, abyste věděli, zdali jsou hry právě pro vás :)

https://www.youtube.com/@GameOn-2407

Budu rád za každou zpětnou vazbu.

6.9.2024 13:09:55

Dal jsem sledování. Vylepšit artikulaci/projev, jinak je to na deset z 10. Fakt odvaha se do toho pustit. Respect

7.9.2024 08:42:41

Jo hezky :) taky jsem dal odběr. 

Tenhle formát je fajn. 

7.9.2024 10:20:43

IN

Take drzim palce!

----------------------
Majitel liščí krabice

7.9.2024 11:50:15

Díky moc! Budu se snažit to furt zlepšovat :)

7.9.2024 13:56:51

Vylepšil bych grafiku v nahledovkách a ve videu, třeba Deskárna má dost dobrou grafiku videí.

7.9.2024 14:38:23

Deskárna je už na profi úrovni, tak je jasné,že to má lepší a jsem si toho vědom. Já zatím nemám techniku a software na tvorbu videí se učím zapochodu, dřív jsem s tím nedělal. Dělám to zatím jen jako nadšenec,ale snažím se to zlepšovat :)

7.9.2024 19:54:33

Grafika je fajn.. ale lepsi content ti nevytvori :) zatim bych se soustredil na vypilovat hlavne obsah. Eye candy veci  prijdou pozdeji :) 

7.9.2024 22:53:56

Ja na Tebe narazil uz pred mesicem (odber). Je skvele, ze se venujes hram, kterym se jini (tak mi to pripada) vyhybaji nebo je pojimas aspon jinak. Viz napr. ZOO Vadis. Treba Rexiky mam rad, je to zabavne… Ale kdyz si chci hru prohlednout a zaroven o ni slyset neco vic, tak se podivam jinam nez na jejich predstaveni hry (nedelaji detaily, je to takove - nac si zrovna vzpomenou apod. proste takove prijemne tlachani, kdy na konci zjistim, ze o hre stejne skoro nic nevim).
A osobne se domnivam, ze dulezitejsi pro zacatky je obsah a jeho zpracovani. Jestli bude rozliseni o kapku nizsi a zvuk bude zachumlany (ale bude mu rozumet), myslim si, ze to bude mnohem prinosnejsi nez superkvalitni obraz bez slusneho popisu/seznameni.

Hodne stesti ….

---------------------------------
x - Everything is nothing - x

8.9.2024 02:57:54

@Block děkuju! Mně osobně právě chyběly videa, kde bych po 5-10 minutách věděl,jak hra funguje a jestli je pro mě nebo ne. Skvělých kanálu je tu spoustu, ale většina probíhá hry formou dlouhé diskuze a chtěl jsem to mít agregovanější. Snad jsou tedy přínosná :)

8.9.2024 06:55:33

Dnes vyšlo nové video o blížící se novince #Minos: Úsvit doby bronzové 

https://youtu.be/BtPCp-y-dA4?si=uDUPyzhdaaw9ZQHP

9.9.2024 23:25:43 | Upraveno autorem (porovnej)

@Infidus  Jen poznámka. Pokud za vloženým odkazem stisknete ENTER, vytvoří se přímý odkaz bez potřeby kopírovat a vkládat do prohlížeče ;-)

13.9.2024 14:01:10

A je to tu! Video na hodně očekávanou novinku - #Inferno! Je hra po čertech dobrá nebo zapadne v propadlišti pekla (dějin)? To ukáže čas, ale jestli je to hra pro vás, to zjistíte v tomto videu!

https://youtu.be/i-UTE9uMUL8

17.9.2024 17:21:14 | Upraveno autorem (porovnej)

Super, na tuhle hru se těším (už je na cestě - Inferno CZ - Bundle z Tlamy), a teď se těším ještě více. přesně tahle videa jsou pro mě, krátké a výstižné, nemám totiž čas sledovat hodinová videa.

17.9.2024 17:55:20

Díky! Vezmem to na Zatrocon a naučím :)

17.9.2024 18:22:02 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Ganymede 2nd ed. + Moon EN
Ganymede 2nd ed. + Moon EN
Akt. cena: 600 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas