Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Nekaretní deskovky
Hoj, nemám ještě takový přehled v deskovkách a po nakoupení pár karetek jsem si říkal, že bych obohatil začínající sbírku taky o nějaké ty ostatní. Napadlo mě ale, zda nejsou ještě nějaké další tipu #Karak 2 a #Carcassonne, kde se nevyskytují karty vůbec. Nic proti pár kartám v ostatních deskovkách nemám a taky určitě někdy pořídím, ale tohle mě napadlo čistě ze zvědavosti :) Ideálně nějaké větší jako právě uvedené.. šachy, jenga apod. samozřejmě znám
napr.
#Azul a jeho varianty
v princípe aj #Caverna: Sedláci z jeskyní kde sú karty len kvôli zamiešaniu akcií
všemožné kockové hry, napr. zo série #Railroad Ink: Azurově modrá edice
je toho hromada :) väčšina teda nie je nejaká väčšia ako si uviedol (okrem Caverny)
Z her co znám #Ovce: Boj o pastviny, #Escape: Chrámová Kletba, #Minecraft: Builders & Biomes, #Project L a #Zoo Vadis.
Nova sbírka se zaslouží pořádnou hru, takže #Eclipse: Second Dawn for the Galaxy
🤭
#Suburbia (Second edition) a #Zámky šíleného krále Ludvíka - jsou dost podobné vůči mechanice
#On Mars a #Bot Factory - od Vitala Lacerdy, jsou sice dražší ale kvalita komponent a herních mechanik je dobrá
#Barrage - poměrně složité euro, ale třeba #Ostrov je jednoduchá a škodící party hra s náhodou
Hry s kostkami - moc je nemám jelikož nemám moc rád náhodu, ale třeba zakreslovačky Roll and Write - #Railroad Ink: Bohatě zelená edice a dalši edice
#Castles of Burgundy: Special Edition
Napadá mě třeba #Tzolk'in: Mayský kalendář a #Clans of Caledonia
Ze své sbírky vybírám třeba #Blitzkrieg! nebo #Caesar!: Ovládněte Řím ve 20 minutách
Kostkovku #Nations: The Dice Game
Přikládání dílků v #Patchwork
#Terra Mystica nebo velmi podobné #Gaia Project: Galaxie Terra Mystica, #Age of Innovation. Ale oproti #Carcassonne je to složitá hra.
Z těch, co tu ještě nezazněly, mě ještě napadá
#Robin Hood a jeho dobrodružství
#Santorini (v základní verzi hry bez bohů)
Vo svojej zbierke mam: #Praga Caput Regni – strategicka euro hra (point salad) s mechanizmami: rondel, action selection, tile placement.
Takenoko - na kartách sou zobrazeny jen úkoly.
Některé hry,kde karty nejsou to nejdůležitější :
Bora Bora,Burgundské hrady, Fresco, Le Havre, Madeira, Maharaja, Navegador, Ostrov Skye, Puerto Rico, Qwixx, Sagrada, Troyes, Zahrada.
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Battle of Five Armies
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 6 dnů