Nejlepší hra ze série Oniverse

https://boardgamegeek.com/boardgamefamily/9976/setting-oniverse

Jaká hra ze série Oniverse vám přijde nejlepší? A proč?

Já zatím hrál on-line verzi hry Onirim a ta se mi líbila. Bohužel není momentálně dostupná, tak se poohlížím po jiné.
23.4.2021 20:41:27

ja mám len Onirim, ostatné sú vo wishliste... Onirim hrávam radšej digitálne (nechce sa mi miešať karty), ale milujem fyzickú verziu ako poriadny kus umenia...

23.4.2021 20:46:43

Já koupil nedávno Aerion u Tlamy a je to fakt super :). Můžu doporučit. Myslím, že co se týče hraní Onirimu tak je podle mě taky lepší v appce a proto bych šel spíš právě do toho Aerionu, kde házíš kostkama a není tam tolik míchání a té údržby kolem toho. Ostatní mám zatím taky jen ve wishlistu.

23.4.2021 21:29:33


Hry ze serie mam vsechny a spatna zprava je, ze Onirim (hlavne druha velka edice) je vazne nejlepsi. Druha spatna zprava je,ze prakticky vsechny dalsi dily ze serie jsou tez vyprodane. Ale dobra zprava je, ze ten co se da sehnat - Nautilion - je dle meho tak druhy/treti nejlepsi. Je to system zalozeny na kostkach, takze nahoda hraje urcitou roli, ale na druhou stranu clovek neustale vidi cely puzzle, co se snazi resit, pred sebou a muze do velke miry reagovat a manipulovat s vysledky. Spousta variability diky prilozenym modulum, zetony a hra obecne skvele vypada a je to radost s tim manipulovat (ale zas to chce trosku vic mista, nez jen balicek karet z Onirim).

23.4.2021 21:41:52

Me naopak Onirin prisel hloupej. Mam Aerion a Sylvion, prvni je lepsi yathzee a druhy zombie vs plants, ostatni ze serie me nelakaji :)






"I want to play a game." Jigsaw

24.4.2021 08:48:51

Vybíráme z Bazaru

Detektiv Po stopách zločinu
Detektiv Po stopách zločinu
Akt. cena: 650 Kč
Končí za: 4 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas