Nejcastejsi hry na bazaru

Vsiml jsem si ze nejcasteji se na bazaru objevuji hry jako deskova hra o truny, battlestar galactica, nebo treba war of the ring. Pritom vsechny tyto hry maji na bbg vysoke hodnoceni. Cim to tedy je, ze se tak casto prodavaji na bazaru? Jsou spatne?
3.10.2019 17:00:19

Stáří? Ohranost?
Stáří? Všechny už jsou relativně staré a tipl bych si, že je leckdo má ohrané. Taky jsou docela dlouhé, a ne každý má čas na to, hrát je tak často, jak by třeba chtěl. Já to měl podobně s Arkhamem.

A konkrétně u Hry o trůny mám tak trochu vypozorováno, že si ji leckdy koupí někdo, kdo hry moc nehraje (kvůli seriálu) a pak ho odradí složitá pravidla a délka, tak to obratem prodává. Tady na bazaru to možná nebudou tak často tyhle případy, ale na letgo, když ještě běželo, se to GoT jen hemžilo.

3.10.2019 17:18:49 | Upraveno autorem (porovnej)

Rotace
Tak řekl bych že v bazaru vidím častěji i jiné hry než zrovna ty co jsi napsal. Možná je to tím že prostě chceš jinou hru, nějakou novou a vyměníš jí prostě. Asi bych v tom nic jiné nehledal. Spousta lidí má různé důvody proč hry prodává. Třeba War of the Ring se teď sešli 3 ale pár let nebyli nikde a byla po nich celkem velká poptávka. Možná taky když jeden prodává je o hru zájem tak druhej co hru má doma a nehraje jí moc, tak ho to motivuje hru prodat též. Většinou lidé píšou důvod prodeje. U toho toho WOTRa jsem ty aukce zrovna sledoval a důvod byl nedostatek protihráčů. Každopádně i když je hra stará tak neznamená že není kvalitní a dobrá. Třeba konkrétně u WOTRa má na podzim po dlouhé době vyjít další rozšíření Kings of Middle-earth.

3.10.2019 18:24:58 | Upraveno autorem (porovnej)

Důvod prodeje
Důvod prodeje: Nevhodný dárek, jako na aukru. :o)

Důvod prodeje uvádějí jenom lidi, kteří si nedovedou představit, že by někdo prodával něco dobrého. Ale doufám, že tady snad všichni dokážou pochopit, že hra může být "dobrá", ale nemusí být "dobrá pro mě".

Důvody prodeje budou asi různé: potřeba nových financí na nové hry; potřeba uvolnění místa na nové hry; jak uvedl GeneralX - motivace solidní prodejní cenou jiné kopie a zvážení, jak dlouho už mi hra leží nevyužitá ve skříni; změna herních preferencí; samozřejmě až po fakt, že hra je opravdu špatná, ale to samozřejmě prodávající nebude vytrubovat.

3.10.2019 18:48:10

bazar
Hráči chtějí vyzkoušet oblíbené a dobře hodnocené hry. Když se jim ohrají nebo jim nesednout, prodají je, a proto se v bazaru jisté hry objevují častěji. U her s literární nebo filmovou předlohou je také možné, že prodávajícího zlákalo hlavně téma.

Můj přístup je ale asi jiný. Hry chci spíš hrát než sbírat. Stanovil jsem si určitý strop. Když si chci nějakou další hru pořídit, musí jít jiná z domu, abych pro ní měl místo.

3.10.2019 20:37:56

...
Tady u těch případů cos uvedl je podle mě jasný motivátor k prodeji: časová náročnost a počet hráčů potřebných ke kvalitní zábavě, nutno podotknout, že oba dva faktory s sebou úzce souvisí. Třetím důvodem bude také určitě to že ty hry jsou známé díky licenci, takže prodávající více věří v jejich prodej za solidní částku.

4.10.2019 05:44:57

Vybíráme z Bazaru

Mindbug (Mozkožrout) EN
Mindbug (Mozkožrout) EN
Akt. cena: 200 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas