Námět na hru

Zdravím,

Mám vymyšlený koncept deskové hry, která tu tematicky podle mě zatím není. Jedná se spíše o euro,ale s tématem. Nejsem typ člověka,co by se sám pustil do výroby prototypu a vlastně ani nevím jak. Spíš by mě zajímalo, jak a s kým se spojit s tímto nápadem, kdo by to případně mohl zhodnotit a někam posunout

25.6.2021 15:03:10

Ahoj pokud jsi jen ve fázi myšlenky/konceptu tak asi moc kam jít nebude, na oslovení nějakého vydavatele by to chtělo opravdu ten prototyp.

Takže asi budeš muset ve svém okolí, případně zde v komunitě nalézt někoho kdo to společně s tebou do této fáze dotáhne. Je tu i možnost vytvořit i prototyp virtuální, třeba na Tabletopii.

Pak až to budeš mít aspoň trochu otestované, můžeš zkusit oslovit nějaké vydavatele a dotáhnout to do konce.

29.6.2021 11:51:22

@akulacz  nemyslel jsem přímo oslovení vydavatele, ale spíš to probrat s někým, kdo hry tvoří a má s tím zkušenosti. Jestli to vůbec za to stojí.

29.6.2021 13:55:27

@Infidus tak zkus oslovit nějaké zástupce vydavatelů kteří se třeba pohybují tady. Nejlépe ty, kteří už mají i nějaké autorské počiny za sebou. Případně nějaké recenzenty, určitě aspoň někdo se ozve a trochu ti to “spucuje" případně se dozvíš že už taková hra dávno existuje, jen není moc známá. S tím je asi třeba počítat… 

Já si takhle tvořím do šuplíku a tři kousky už mám poměrně dobře rozpracované, většinou s několika verzemi pravidel, ale nedostatek času a totální neschopnost v oblasti 2D grafiky dost brzdí tvorbu prototypů.

Klidně můžu poskytnou názor “flájboje Edy” kdyby jsi měl zájem…

 

1.7.2021 18:14:52

@Infidus Ahoj, pokud jsi z Prahy, tak se můžeš stavit na jednom z našich setkání v Bohemia Boards & Brews. Potkáváme se pravidelně (přes koronu to samozřejmě ustalo) s dalšími tvůrci her (na všech úrovních, chodí tam lidi, které to jen zajímá a nikdy nic neudělali, ale taky lidi s vydanými hrami) a debatujeme nad prototypy, ale i nápady apod. Kdybys o to měl zájem, tak se mi ozvi a dal bych ti vědět s termínem, kdy se budeme potkávat. 

---
Time Slug Studio

1.7.2021 18:53:37

@Bedikk ahoj, díky za info. Já to zkusím trochu víc rozvést a hodit na papír a dám vědět. Před týdnem se nám narodilo druhé dítě,tak teď moc času není,ale snad do konce července to půjde. Párkrát jsem tam byl před pár lety.

1.7.2021 20:19:08

Vybíráme z Bazaru

Yamatai
Yamatai
Akt. cena: 2800 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas