Mapa hráčů deskových her CZ SVK

Na FB jsem narazil na zajímavý odkaz na mapu deskovkářů:

https://www.zeemaps.com/ASH-Hraci_SVK_CZ

 

Do mapy se přidáte jednoduše, není třeba se prihlašovat, ani registrovat.

1) V menu Additions klikněte na Add Marker - Simple

2) Vyplňte údaje které chcete přidat (nick, město, případně i ulici, všechno je volitelné). 

Autor všechny prosí, aby nekazili mapu nesmysly.

1f642.png

3) Kliknutím na  Submit vše uložíte. 

vygenerovaný odkaz si můžete uložit pro případnou budoucí editaci, jako je přidání avataru, doplnění kontaktních informací a pod. (doporučuji)

22.8.2022 18:19:56

Toto jiz nejaky cas funguje.

 

https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/mapa-deskovkaru-v-cesku-a-na-slovensku-5763/

22.8.2022 18:33:44

Hledal jsem to v diskuzích podle názvu stránky, ale nevadí, alespoň se info obnoví pro nové hráče ;-)

 

 

22.8.2022 18:45:07

Ale ten zeemaps je neco jineho.

22.8.2022 19:42:16

Možná by to admini @Wolfsen @1a2a3a4   mohli vzít jako podnět. 

Vytáhnout mapu z “Článků”, kde jsem ji fakt nehledal, a vložit ji na úvodní obrazovku, nebo do hlavního menu.

23.8.2022 08:49:11

Tohle je už 3. pokus o mapu hráčů CZ/SK, o které vím.

První na “konkurenčním” deskozrout.cz, pak zde na zatrolene-hry.cz a teď tato z facebooku. A to si poslední dobou pamatuji vím dál míň.

Tak jenom, jestli to má smysl, když novým “mapařům” nestojí za to hledat existující projekty a zakládají nové. Chuť účastnit se klesá a využití též. Vlastně jaký má mít mapa smysl, když lze hledat spoluhráče rovnou ze na ZH. :) 

23.8.2022 09:06:00

Řekl bych, že hlavní problém není nedostatek seznamů deskovkářů ale spíš “neochota” vyjít ze své komfortní zóny a oslovit lidi v okolí… i když asi trochu chápu. Pro mě jsou deskovky regulérní zábava a forma relaxu (můžeme tvrdit, že i jistá forma procvičování mozku - kombinatorika, strategie, paměť…), stejně jako třeba čtení knížky, koukání na film atd. Presto stále fúra lidí kouká na deskovky/deskovkáře přes prsty a s despektem (já ale třeba taky nechápu, proč někoho baví o víkendu trávit čas díváním se na "partu blbečků kopajících do míče". Heč!).

* * * * *
Board games klub, Trenčín

23.8.2022 10:45:27

@vulcano ano přesně - moje řeč, nejvíce mi vadí že už ani hraní her na počítači není pro někoho “tak hrozné” jako hraní deskovek. Párkrát se mi podařilo pár lidí nalákat a pal valili oči a jeden mi řekl že si nedovedl představit že v deskovce může něco takového zažít.

23.8.2022 11:34:36

@vulcano @totalpan  :D Naše herní skupina patří mezi ty, co o víkendu zahrají klidně hned od rána deskovky, mezitím kouknou na partu milionářů honících se za kulatým nesmyslem a holt jsme i PC pařani (Dospělost nám však čas na tyhle radosti krátí). Zároveň chodíme na hory, hrajeme discgolf, … Lidí co hrají deskovky tu ve Frýdku-Místku máme kupodivu dost :) Máme tady už pár let i Hravárnu, kam se dá také zajít na deskovky, a nedávno se i další hospoda zaměřila více na deskovky. Když sami skončíme v oblíbené hospůdce, tak buď sami hrajeme nebo najdeme někoho, kdo tam hraje od Port Royal, Královské rošády, Bang nebo vytáhli větší deskovky. Pohledy neznalých lidí okolo jsou zprvu možná údivné, ale skončí to vždy tím, že se ptají co to je a jak se to hraje :) 

Mapa deskovkářů by byla fajn, ale myslím, že FB skupiny nebo skupiny tady na zatrolenkách to řeší dost a dost. 

Honza z F-M city

23.8.2022 11:51:05

Také si myslím, že taková mapa moc smysl nedává, určitě bych neměl ambice obepisovat všechny možné lidi v okolí jestli si nechtějí zahrát :) Na to jsou super FB skupiny, kde se dá lehko domluvit, stále jsem v obraze, pohodka :) No a k těm mudlům, co kolikrát mají představu, že Dostihy jsou vrchol deskoherní zábavy, je to jako se všemi koníčky, které nejsou tak na očích, jako třeba čutaná, člověk si je musí najít nebo si ony najdou jeho, ale kdo nechce chápat, nepochopí :)

23.8.2022 12:20:32

Bydlím na vesnici 25-30km za Prahou. Mám dvě malé děti, tak byl problém hrávat v Praze, protože nebyl čas. Zkusil jsem tedy na FB ve skupině obce napsat, jestli někdo z okolí není deskohráč a hle, po pár měsících je ve skupině přes 50 lidí a pravidelně se scházíme zde. A nyní už není problém, že není s kým hrát, ale že je sakra málo času :D

Jinak naprosto souhlasím s komentáří níže (až na ten hanebný o fotbalu! :)), že lidi na deskovky koukají jako na nějakou zábavu buď pro děti nebo pro nerdy. Ale mám okolo sebe už pár lidí, kteří to se mnou zkusili a chytlo je to. Na druhou stranu mám okolo sebe i lidi, kteří to právě naprosto odmítají, aniž by to kdykoliv zkusili.

23.8.2022 12:46:16 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Hra o Trůny (CZ)
Hra o Trůny (CZ)
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas