Doporučíte?


Ahoj, obracím se na Vás s prosbou o radu -hledám zajímavou hru pro dva hráče -ne nůtně strategické -spíš zábavné (zájmy kultura, kvízy, historie)-prosím poradíte? Díky
3.11.2020 11:50:01

Desítka/Desítka Česko

...

3.11.2020 11:51:24

viz například tyto
- vědomostní:
Všechny divy světa, Vědomostní pexeso, Timeline

- zábavné:
"Krysí válka, Troll, Loony Quest" (to se dá hrát v pohodě i ve 2 hráčích), pokud máte rádi téma, tak třeba "Star Wars: Impérium vs. Rebelové"

- trochu strategie:
"Raptor" nebo "Drako"

*
Pokud bych se měl striktně držet zadání: zájmy kultura, kvízy, historie...
Tak další možnosti jsou třeba "Kvízy do kapsy", nebo existují hry inspirované TV pořady jako "Zázraky přírody", "AZ kvíz"...

* * * * *
Board games klub, Trenčín

3.11.2020 12:21:10

pro dva
by mohla být zajímavá i Krycí jména: Duet - pracuje se tam s asociacemi, takže se dá využít třeba znalost filmů, osob a událostí.

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

3.11.2020 12:57:18

pre dvoch
vedomostne, zvlast take, kde je odpoved na druhej strane karticky, sa v pohode daju hrat vo dvojici (otazky a odpovede, timeline, cerne historky...)
z tych trosku viac strategickejsich by som odporucala zamerat sa na hry, ktore su urcene prave pre dvoch hracov. tie pre viacerych nemusia byt vo dvojici zabavne a vyvazene, aj ked hrat sa samozrejme daju.
my mame viacero hier pre dvoch, vsetky tak na pol hodku hrania, takze nejde o nic extra narocne, aj ked trochu rozmyslania treba - jaipur, patchwork, skol ty skoty, rat hot, saboter - duel, shanghaien. Este mi na um prislo halali, ale to mi pride skor pre mladsie rocniky...

3.11.2020 14:59:29

Kvízové
Všeobecně celá řada Svět/Evropa/Česko/Český film/Světový film: Otázky a odpovědi je super a plnohodnotně hratelná ve dvou.

Dále ještě Naše století (hra co distribuoval obchodní řetězec Albert, nevím, jak se dá sehnat). Sice herně nic extra, ale otázky jsou fajn.

A kromě Otázek a odpovědí u mě hraje prim kooperativní Hospodský kvíz, který vydalo Albi společně s Hospodským kvízem. To je naprostá paráda, zajímavé otázky i herní mechanika. Jde už normálně koupit (třeba Planeta her).

EDIT: Ještě jsem si vzpomněl na Timeline Hudba & Film

3.11.2020 15:36:29 | Upraveno autorem (porovnej)

10
jednoznačně Desítka, Desítka Česko, Desítka rozšíření

Ivo
https://www.facebook.com/sterngame

3.11.2020 19:34:01

Vybíráme z Bazaru

Dračí doupě 2 + Bestiář
Dračí doupě 2 + Bestiář
Akt. cena: 950 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas