Dá se dostat k hrám, které zmizeli z Google play?

Dneska jsem si řekl, že bych si zase po čase mohl stáhnout pár deskovek do tabletu. Jelikož jsem měl na Google play docela dost her koupených už z dřívějška, řekl jsem si, že bude stačit si je pouze stáhnout. Ale byl jsem celkem nemilé překvapen, když jsem zjistil, že zhruba pět z dříve zakoupených už není na Google play k dispozici.

A já se chci naivně zeptat, jestli je nějaký legální způsob, jak se k těmto hrám ještě dostat? Samozřejmě, že nelegální cestou by to šlo celkem snadno, ale já schválně za hry platím, protože chci podpořit vývojáře. A docela mě pak naštve, že do Summoner Wars jsem nastrkal něco mezi 500 - 1000 Kč a hra pak ve chvíli, kdy ji nemám nainstalovanou, zmizí a mě zbydou jen oči pro pláč. Nemůžu si pomoct, ale to mi připadá vážně pitomý.

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.

10.10.2021 10:55:59

A neměnil jsi mezitím telefon / systém?

Na starším Androidu / verzi Google play podle mě k dispozici normálně budou…

To tvrdím jen na základě toho, že na starším telefonu mám i jinou nabídku aplikací přičemž ty starší mi to už ani na novém sstému nedovolí nainstlovat…

 

10.10.2021 11:58:20

Já je tam vidím: https://play.google.com/store/apps/details?id=com.com2us.smon.normal.freefull.google.kr.android.common

Takže asi opravdu problém s telefonem?

10.10.2021 16:40:36

MrPedro - Ale nevidíš. Ty vidíš Summoners War, ale já mluvím o Summoner Wars. Ač to tak nevypadá, jedná se o úplně jinou hru.

Jinak se nemyslím, že by se jednalo o problém s mobilem či verzí Androidu. Podle mě byly ty hry jednoduše odstraněny. Schválně se zkuste podívat, jestli je někdo na Google play najdete. Jedná se o hry Summoner Wars, Colt Express, Splendor, Camel Up a Yggdrasil.

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.

10.10.2021 16:50:05 | Upraveno autorem (porovnej)

https://summoner-wars.en.uptodown.com/android/download

10.10.2021 17:48:32

walsh441 - Nic proti, ale tyhle nelegální APK soubory si umím najít i sám. Mně jde čistě o verzi, která byla ještě tak před rokem ke stažení na Google play. Já jsem si v ní zaplatil všechny rasy a stálo mě to docela dost peněz. Tak mě zajímá jestli mám alespoň nějakou teoretickou naději se k teto konkrétní verzi dostat? Nebo mám prostě smůlu, vydavatel hry ji z Google play stáhne a tím to končí? Což znamená, že všichni hráči, kteří do ní nastrkali peníze, ale bohužel pro ně ji neměli zrovna naistalovanou, zkrátka útřou nos? To mi prostě připadá dost nefér.

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.

10.10.2021 18:09:41

Pozeram, ze naozaj uz nie su  tie hry na Google Play… :-(

Ale tie, ktore som mal kupene, si viem nainstalovat v aplikacii Google Play, ked idem do spravy mojich aplikacii - hore vybrat Nenainstalovane (namiesto Nainstalovane) a tam ich mam a daju sa nainstalovat (odskusane teraz s Colt Express).

10.10.2021 18:37:08

Clot expres jsme měl koupený a ten jsem našel, ale nevím jestli to bude fungovat.

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.asmodeedigital.coltexpress

10.10.2021 20:10:56 | Upraveno autorem (porovnej)

Mám to podobně jako @p_stano , takto mám už na několikátém (druhém? třetím?) telefonu aplikaci Androminion, i když už na GPlay není.

11.10.2021 07:10:01

Splendor sice neni na Google Play ale pokud ho uz mate ve sve knihovne, da se nainstalovat i hrat… Jen nevim jak to bude s online…

11.10.2021 07:52:27

Tak 5 let zpatky jsem nakoupil par android her v packu pres Humble-Bundle. Ted  jsem na to koukal a ty APK soubory si muzu stale stahnout a jsou dokonce i aktualizovane. Nevim, jestli se jeste prodavaji primo APK soubory, ale tohle je podle me jedina cesta, jak si legalne uchovat zakoupene hry a nespolehat se jen na Google Play.

11.10.2021 20:18:44

https://play.google.com/store/apps/details?id=com.playdekgames.android.SummonerWars_Beta ?

 

Nevim proc beta. (Tedy to mozna neni, co ti chybi)

 

Jinak si nemyslim, ze by vyvojar hru stahnul “a mate utrum”. Spis je problem, ze si google co pul roku vymysli nejakou vec, co musis nove u appky splnit. Dokud to neudelas, tak ti hru stahnou.. Tedy zkus pripadne otravovat vydavateke puvodnich her.

11.10.2021 22:21:43

  • Jinak si nemyslim, ze by vyvojar hru stahnul “a mate utrum”

Ale ono tak přesně je. Většina her dneska není jen kus kódu s assety, je to služba, a poskytovatel má tím pádem možnost i právo s tím kdykoliv přestat. Bohužel. Já se snažím vyhýbat hrám, které k provozu vyžadují připojení k internetu, ale těch vyhovujících moc není. 

APK si ukládám na disk, ale u her které to připojení vyžadují nebo jen závisí na přihlášení k nějakému účtu pro ověření to stejně nemá smysl.

11.10.2021 22:55:12 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Drakiáda - inzert
Drakiáda - inzert
Akt. cena: 69 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas