Vývoj uživatelského profilu / bodování

Ahoj
Chtěl jsem se zeptat, jestli je někdy na stránkách ZH vysvětlen systém bodování a vůbec vývoj uživatelského profilu.
Když se přihlásím a rozkliknu svou osobní stránku, jsou tam 3 ikonky. Pero, štětec a „zatím bez ikony“. Pod každou je nějaký „načítací řádek“, který asi něco měří a v mém případě je ikonka pera barevná a druhé dvě jsou černobílé.
Je někde vysvětleno, co tyhle věci znamenají?
Můj druhý dotaz s tím souvisí. Je někde k nalezení ucelený systém bodování za vkládání obsahu na web ZH? Při vkládání obrázků je to vysvětleno, u ostatních tápu. Myslel jsem si, že popis je bodovaný 5 body a recenze 12, ale poslední dobou mi to nějak početně nevychází.
Obdobně je to s obrázky. Nedávno jsem vložil 6 fotografií ke hře, která do té doby neměla žádnou, a bylo mi za to připsáno 6 bodů, což nevychází (první 3 obrázky u hry +2 body atd.).
Vede mě to k myšlence, jestli není počet přidělených bodů nějak redukován celkovým počtem všech bodů daného uživatele, ale když nad tím přemýšlím, tak o tom dost pochybuju.
28.8.2017 10:43:38

Úplně dole (v patičce stránky)
Když sroluješ úplně dolů na konec zobrazené stránky, najdeš tam odkaz na systém bodování.

http://www.zatrolene-hry.cz/clanek/system-bodovani-uzivatelu-754/

28.8.2017 11:08:48

Bodování
Něco málo o systému bodování je napsáno v článku Systém bodování, který lze nalézt v patě webu.

Ikony v profilu rozlišují jakým obsahem přispíváš - brk jsou psané články (a od nedávna videa), štětec jsou fotky a "zatím bez ikony" jsou soubory.

Počet udělených bodů se s výší bodového konta nemění. Zatímco u fotek je bodování poměrně snadno vysvětlitelné, u ostatních druhů příspěvků je to obtížnější. Obecně řečeno záleží na kvantitě i kvalitě. Dvouřádkovou recenzi ti Kew ani neschválí a za dvouodstavcovou rozhodně 12 bodů nedostaneš.
Kolik bodů přesně jsi za co dostal můžeš sledovat v odkazu "Moje příspěvky", který najdeš v pravém horním rohu vedle svého avatara. Tam jsou všechny tvé příspěvky čekající ve frontě na schválení a schválené v posledních 30 dnech a zamítnuté. Dokonce tam můžeš své odeslané a dosud neschválené příspěvky upravovat.

28.8.2017 11:11:43

Wolfsen & Mysak
Díky. Zřejmě nejsem tak pokročilý uživatel ZH, jak jsem si myslel.

28.8.2017 18:48:57

Obrázky
Vysvětlujícím textem se neřiď. Ten je dávno, dávno zastaralý. Funguje to zhruba takhle:

- Za skeny dávám 3 body.
- Extrémně kvalitní fotky 3 body - tj. upravené v PC, ořezané, více úhlů pohledu na jednu figurku, upravené do jednoho obrázku atp. 3 body.
- Velmi kvalitní fotografie 2 body
- Běžné foto 1 bod.

Nejsou žádné bonusové body za první fotky. Maximum, co mohu přidělit za jeden obrázek, jsou 3 body. Pokud by mi tedy někdo udělal sken a byl by to první obrázek z hry, měl by dostat 6 bodů, ale to prostě nejde. A popravdě; ani bych je nedal. Pomět získaných bodů za obrázky je vzhledem k vložené práci lepší, než za články. Dávat 6 bodů za obrázek by tak byla těžká rána pod pás pro psavce.

A ano. Máš pravdu. Je to subjektivní a ne vždy je to fér, byť se opravdu snažím.

28.8.2017 22:35:53 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Carcassonne: Opatství a starosta - CZ, původní!
Carcassonne: Opatství a starosta - CZ, původní!
Akt. cena: 899 Kč
Končí za: 10 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas