Vkládání odkazu na video z YT do příspěvku v diskusi

ahoj,

narazil jsem na věc, že mi nejde přidat video z odkazem na YT do příspěvku. Resp. v příspěvku se nezobrazí. Překopíruju normálně odkaz, v náhledu příspěvku se dokonce ukáže celý náhled na video /tedy ne jen link/, jenže po odklepnutí příspěvku tam ono video není. Zobrazí se tam pouze dlouuuhá černá čára/lišta, ale odkaz tam není.

Zkoušel jsem to dle vlákna o změně s formátováním nějak narafičit přes enter, mezeru atd, ani jedno mi nepomohlo. Zkopírovat link s mezerou na konci, na začátku. Nic. Vloží se, je v editoru vidět, ale nic s ním po vložení odkazu do příspěvku už neprovedu.  

Možná to ale jen dělám špatně, kdyžtak prosím poradte.

Díky

 

5.5.2021 15:59:49

Přidávám se také nefunguje

28.5.2021 22:19:42

Stejný problém. Vkládal jsem příspěvek a pak jsem si připadal jak méně zkušený uživatel, když se mi v přípěvku ukázal jen text a odkaz na video nikde. Upravoval jsem jak se dalo, jediné co pomohlo bylo umazat https://

Všiml jsem si že v Crowdfundinkové středě dává autor videa v uvozovkách…

29.5.2021 06:24:45

To je záměr ZH , nechteji aby se tu dával “externí“ obsah. stejně tak sem nevlozis odkaz na bgg a podobně. 

30.5.2021 16:07:05

@paladin91 To není ale vůbec pravda. Odkaz na jakoukoli stránku na webu je možné vložit a nějaký automatický systém toho editoru, který používáme, daný odkaz transformuje. A jediné co je, že jsme ho nechali v téměř základním nastavení.

Když je to odkaz na nějaký multimediální soubor (video / obrázek), který rozpozná (tohle je extrémně důležité), tak ho zkusí vložit přímo jako obrázek / náhled na video s možností ho spustit.

Když se mu to zdá jako obecný odkaz, tak by ho měl změnit na aktivní odkaz (s tím, že k němu přidá nějaké další informace pro roboty, aby ti ho ignorovali a nepřenášela se reputace Zatrolenek na cílovou stránku, která může být všelijaká). Jen je potřeba asi po vložení odkazu napsat třeba ještě mezeru nebo Enter nebo tak.

Ještě mě napadá, že teoreticky může ten editor vygenerovat něco, co pak při ukládání do databáze z důvodu ochrany uživatelů / serveru pak jiný skript, který používáme, odstraní. Ten jsme si již nastavovali relativně hodně na míru, protože ve výchozím nastavení odstraní všechno (odkazy / obrázky / …)

30.5.2021 20:57:46 | Upraveno autorem (porovnej)

     Pokus 

Jjjj ok…

 

30.5.2021 23:19:07 | Upraveno autorem (porovnej)

S Youtube si editor v defaultním nastavení neumí poradit, takže ty jsou zatím jako link. Plánujeme se tomu pověnovat.

31.5.2021 11:56:46

@Zeus 

no máš pravdu ledy se hnuly a výpad to dobre 

1.6.2021 14:24:07

Vybíráme z Bazaru

Descent CZ + Labyrint zkázy
Descent CZ + Labyrint zkázy
Akt. cena: 1900 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas