Více obrázků obalu jedné hry

Zdravím, napadlo mě jestli by bylo možné přidávat více obrázků obalů jedné a té samé hry, například když má hra novější/starší verze, jako je tomu například na csfd kde má každý film několik různých obrázků přebalu. Jako třeba hra Loupežníci která měla od 70 let xy verzí, ale zde má pouze jeden obrázek krabice.
2.9.2018 15:27:04

Souhlas

Myslím si, že Loupežníci jsou typickým příkladem mišmaše, který tu několika starších her je.
Obdobně na tom jsou například smolíček pacholíček, dlouhý široký a bystrozraký.
Možná by stačilo, kdyby byly uvedeny v bodě "verze hry" všechny alternativní názvy, následně pak obrázky a soubory označeny, co k čemu patří. V obrázcích by potom mohly být vyfoceny i obaly/krabice s tím, že v záhlaví bude jen ten první. S takovýmto řešením by se nemuselo ani nic dodělávat, jen by Špatňák musel přeoznačit všechny obrázky u daných her :-)

4.9.2018 20:48:16

více obrázků
Ano, taky mi to přijde jako dobrý nápad, jestli to ale půjde zrealizovat budu muset probrat s Diem. Bude to vyžadovat nějaké programování.

Prozatím pokud víte o nějakých hrách, které mají více krabic a alternativních názvů tak prosím o zaslání nějakého souhrnu do SZ a já další názvy přidám. Fotky alternativních krabic zatím můžete přidat jako obrázky.


Správce katalogu her ZH

12.9.2018 21:18:13

Ostrov pokladů

@tharr zkoušela jsem ti před měsícem psát ohledně ostrova pokladů, kde jsou opravdu smichane 2 hry, které spolu nesouvisí. Nabízela jsem, že pomůžu s tím, jak to dát dokupy, ale pokud zprávy padají do černé díry, pak je to těžké. Těch her je tu špatně více, @xylofon mi dá za pravdu, že je to míchanina nejen u loupezniku, ale i u smolicka pacholicka, z pohádky do pohádky, dlouhý, široký a bystrozraky aid. Ve své podstatě cokoliv, co prošlo reedici staré původní hry, je mišmaš.

13.9.2018 00:17:21

Oprava
Alternativní krabice do obrázků nepatří. Odporuje to zavedeným pravidlům. Musí se to vyřešit v náhledu.

19.9.2018 23:30:16

Vybíráme z Bazaru

Válka v říši divů (EN)
Válka v říši divů (EN)
Akt. cena: 1500 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas