Velká změna ve "vnitřnostech" s prosbou o hlášení chyb

Ahoj,

právě jsem nastavil dost zásadní změnu v infrastruktuře Zatrolených her, která může napáchat relativně velkou paseku. Bohužel nejde otestovat nikde jinde než v reálném prostředí. Na jednom menším webu, kde jsem ji udělal před cca 2ma dny, se nic negativního nestalo, ale je to právě jen malý web bez větší náštěvnosti (a vlastně do jisté míry mi slouží jako testovací pro ZH pro úpravy, které nelze testovat jinak :).

Ta změna by nám měla přinést doufám zajímavé zrychlení načítání stránek (určitě obrázků, stránek nejspíše také).

Jen prosím o pozornost, pokud se něco začne chovat podivně (např. přidáte diskusní příspěvek do diskuse a on se hned neobjeví nebo udělíte palec a taky se neobjeví).

Pokud by to zlobilo natolik, že nepůjde napsat sem (což by se stát nemělo), použijte prosím formulář zde: http://www.zatrolene-hry.cz/kontakt/

Díky...
12.9.2015 08:43:32 | Upraveno autorem (porovnej)

Tak řešení již jede
Nicméně sám jsem zatím nenašel žádné problémy ve fungování webu.

Pro zajímost. Více než polovina dotazů na ZH je obsloužena z nové infrastruktury a díky tomu se např. úvodní stránka načítá cca 3x rychleji (dle jednoho testovacího nástroje jde o zrychlení z cca 1.9s na cca 0.55s :-).

12.9.2015 15:26:32 | Upraveno autorem (porovnej)

ruy

palec
Chcel som na hike-ovu odpoved pri mojej otazke ku hre ILIADE dat palec, ale najprv mi to hodilo hlasku ze upravovat prispevok moze len autor a druhy raz, mi to podakovalo ze so jeho odpoved oznacil za nevhodnu...
Tak neviem...

8.10.2015 06:08:15

download
Zdravím.

Dneska jsem po delší době chtěl něco stáhnout ze zatrolenek a ve Firefoxu nic nestáhnu. Vyskočí nabídka ke stažení, soubor se vytvoří a pak už nic.

V IE se vše stahuje bez problémů.

Alladjex @.

17.10.2015 21:04:13

pridanie inzerátu do bazaru
takáto chyba:
po pridaní hry do sekcie "kúpim" zobrazuje cenu v Kč aj keď som do formulára zadával sumu v €. Je to trochu rozdiel...

21.10.2015 19:51:37

Vybíráme z Bazaru

Siegestorm + Stixie
Siegestorm + Stixie
Akt. cena: 350 Kč
Končí za: 3 dny

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas