Úprava zobrazení hodnocení

Není možnost přepnout zobrazení hvězdiček u hodnocení na čísla? Jelikož už to v podkladech tak nastavené je, tak by to nemuselo být tak problematické, ne? Když si hru vygooglim, tak vidím u odkazu na ZT hodnocení v číslech. Jelikož má velká většina nových her hodnocení buď 4 nebo 4,5* nemá to moc velkou vypovídající hodnotu, ale reálný rozdíl v těch hodnoceních je velký. Například hry, které mají 8,6 a 9,4 mají obě shodně 4,5*.

Jsem možná v tomhle trochu povrchní, ale hodnocení zde a na BGG má pro mě při výběru hry poměrně váhu a rozdíl v hodnocení např. 7,6 a 8,4 je pro mě velký, ale zde má hra stejný zobrazený výsledek.

12.5.2023 13:31:38

Podle mne to zdejší hodnocení přeceňuješ. Není důležitá ta hodnota, ale z jakých dat ta hodnota vychází. Já upřimně řečeno nemám příliš iluze o relevantnosti těchhle dat. Lidé většinou sází ty hvězdičky od boku, bez nějakých větších a delších zkušeností jak s hodnocenou hrou, tak se zkušenostmi většího vzorku podobných her. Myslím, že lidí, jejichž hodnocení bych bral v potaz je tady jako šafránu, takže já se většinou dívám ne na celkové zprůměrované hodnocení, ale na hodnocení konkrétních zkušených hráčů, které plus mínus osobně znám.

12.5.2023 15:05:30

Taky mě to dneska napadlo. Stačilo by, kdyby při najetí myši na ony hvězdičky vyskočilo to hodnocení, jaké člověk právě vidí při googlování, třeba 8,6/10. Jasně, taky to občas nad některými hodnoceními žasnu a více v potaz beru BGG, kde jich jsou vyšší stovky či tisíce (a že BGG má taky svý problémy, žejo), ale nemuselo být tak složité to přidat. :)

- - -
píšu o (nejen) sólohraní deskovek: www.instagram.com/solo_boardgaming

25.5.2023 14:30:35

Vybíráme z Bazaru

Oath: Kroniky Říše a vyhnanství - ve fólii
Oath: Kroniky Říše a vyhnanství - ve fólii
Akt. cena: 2400 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas