Seznam vlastníků hry

Už dvakrát jsem dostal zprávu, kde se jeden uživatel ptá, zda nenabízím danou hru, kterou mám v seznamu, k prodeji, případně za kolik bych ji prodal. Zpráva byla určena všem majitelům dané hry.

Otázka zní, musí být vidět seznam vlastníků hry? Je možné se z něj vyřadit, aniž bych hru musel smazat ze svého seznamu?
26.8.2020 13:48:38 | Upraveno autorem (porovnej)

klid Jardo
taky jsem ji dostal. Stačí ji smazat a je to ;-)

26.8.2020 13:54:37

Souhlas i nesouhlas
Taky mi už přišlo několik zpráv, jestli bych neprodal tohle nebo tamto - podle seznamu vlastníků...
Osobně seznam vlastníků vnímám pozitivně, ale tohle je aspekt, kterej mi taky vadí... nebo spíše zaráží.
Aby mě někdo "otravoval/spamoval"... Přeci,
když chci prodat , tak to nabídnu ne? :D
Stejně tak, když admin posílal zprávy majitelům her, u kterých nebyly žádné fotky, jestli by nějaké nenafotily... Když chci nafotit, tak nafotím a ne, že mě někdo bude "otravovat/uhánět" (ten termín jsem zvolil záměrně - otravovat = nevyžádaná pošta, není to myšleno nijak zle).
Ale tohle je o lidech, ne o systému... Já bych toto nikomu nikdy nenapsal, protože bych to bral tak, že otravuju (a tak to taky vnímám i z druhé strany - že mě někdo otravuje). Ale zároveň v tom v zásadě nevidím nic špatného.
Přece stále platí pravidlo "líná huba, holé neštěstí" a "kdo si neřekne, ten nemá" ;) :)

Stačí takovou zprávu ignorovat,když s tím nechceš mít žádnou starost. Já jen ze slušnosti odpovím a je vyřízeno.
Za těch cca 8 - 9 let se mi ti stalo možná tak pětkrát?

Osobně bych asi možnost nebýt v seznamu vlastníků (i když mám hru v seznamu) vůbec nevyužil...
Naopak, když mám hru po které je sháňka, tak je fajn být v seznamu vlastníků ne? Člověk je hned hrdej, že ji má (a může se tak tím i pochlubit :) ).

26.8.2020 15:00:28

Spam
Je to otravné. Mě takhle přišlo nespočet dotazů, jestli nechci prodat to nebo tamto. V profilu mám jasně uvedeno, že když chci něco prodat dám to na bazar. Takže by bylo fajn to nějak vyřešit, ale nevím jak. Pokud se někdo chce dívat na moji sbírku tak prosím, ale aby někdo poslal hromadnou zprávu všem majitelům jedné hry, to je zbytečné.

26.8.2020 15:33:16

Spam
Ahoj,

na základě diskuse jsem dohledal asi problematické zprávy a jejich odesilatele (děkuji 4 z adresátů, kteří pro nahlášení nevhodné zprávy použili k tomu určené tlačítko -> bez nich bych to asi nedall). Napsal jsem odesilateli důrazné varování, že takto opravdu ne a že věřím, že se to již nebude opakovat.

A závěrem bych chtěl poprosit, aby i ostatní používali funkci na nahlášené nevhodných/nevyžádaných zpráv (v detailu zprávy). Ono když se to řeší jinak, tak se to blbě pak zpracovává (je to podobné jako urážlivý diskusní příspěvek řešit "obranným útokem" místo nahlášení -> přičemž nahlášení hned pípne adminům a můžeme témeř v řádu minut posuzovat - záleží už pouze na časovém vytížení).

26.8.2020 16:07:07

Spam - omluva
Ahoj,

všem se omlouvám. Nejsem žádný člověk, co vykupuje hry a draze přeprodává. Jsem jen fanoušek Dominionu, co se pro hru nadchl a chtěl doplnit sbírku dnes už neprodávané hry. Příště budu trpělivější, sledovat bazar a tuto formu volit jen v krajních případech.

Děkuju za pochopení! :-)

P.S. Pořád platí, že scháním Dominion Prosperita a Vzdálené kraje! :-DDD

26.8.2020 16:50:13 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač Starý Svět - OBALY GAMEFOUND CARD SLEEVES
Zaklínač Starý Svět - OBALY GAMEFOUND CARD SLEEVES
Akt. cena: 105 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas