psaní příspěvků, reakce, zmínky, úpravy a obsluha dialogu příspěvku

V diskusi ke hře #Duna: Impérium – Vzestup Iksu  : https://www.zatrolene-hry.cz/spolecenska-hra/duna-imperium-vzestup-iksu-12035/diskuse/kdy-ma-vyjit-29111/ upozornil @Kew uživatele Kamba, jak psát správně zmínky, aby zmíněnému uživateli přišlo upozornění. V rámci diskuse vyplynulo, že systém neumí rozpoznat nově přidané zmínky po úpravě textu příspěvku a další neduhy:

  1. Nové zmínky by podle mě šlo vyřešit vytáhnutím seznamu zmínet před úpravou a po úpravě příspěvku. Porovnáním obou seznamů se pozná, které jsou nově přidané a je potřeba poslat upozornění.
  2. Při prostém napsání zmínky, například @Zeus, kdy jednoduše pokračuji mezerníkem či interpunkcí, se zápis nepřevede a zůstane textem. Je potřeba potvrdit výběr klávesou Enter - takto: @Zeus . Moc nevím, co s tím, možná znak interpunkce či mezerník by mohl potvrdit výběr člena, pokud je 100% shoda se zápisem, jinak nepovol pokračovat v zápisu. Totéž bude asi platit i pro zadávání her #Gloomhaven (ano).
  3. Odeslání zprávy by bylo fajn, kdyby šlo kombinací kláves Ctrl+Enter - je to dost běžné u mnoha systémů a přechmatávat na myš, trefovat tlačítko je takové zdlouhavé.
  4. Osobně mi vadí mezera, která se přidá po výběru hry/přezdívky entrem, protože často chci napsat interpunkci a před interpunkcí se mezera nedělá, vypadá to ošklivě.
  5. Bylo by úplně skvělé, kdyby šlo na příspěvek odpovědět tlačítkem. V úvodu příspěvku by pak mohl být proklik na původní příspěvek, jeho autor by mohl dostat upozornění i pokud by nebyl zmíněn.

Děkuji za pozornost :)

15.9.2021 10:51:34

@peca007 Díky za náměty, přeposlal jsem odkaz Diovi, třeba se vyjádří taky :)

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

15.9.2021 11:58:05

Vybíráme z Bazaru

Rome: Rise to Power
Rome: Rise to Power
Akt. cena: 111 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas