Otázky - označení odpovědi

Taková zajímavá věc. Teď jsem měl dotaz u hry Maracaibo, ale posléze jsem si odpověď už našel v pravidlech a také jsem to k otázce napsal. Vlákno se dá tedy uzavřít. Jenže když žádná jiná odpověď neodpovídá na původní otázku, nechci je volit jako nejlepší odpověď. A svůj vlastní příspěvek takto zvolit nemůžu. Vlákno tak nejde uzavřít.

Možná by nebylo od věci umožnit autorům otázky vybrat jako nejlepší odpověď i tu svou. Chápu, proč to nejde (autor otázky se na něco ptá, tak se nepředpokládá, že by si dokázal sám odpovědět), ale možnost by tu být mohla :-)
10.7.2020 06:52:23

Uzamykanie je blbost

Uzamykanie vlakna po oznaceni spokojnosti pytajuceho sa je blbost. Neraz sa stalo, ze sa niekto pytal, druhy mu odpovedal, ten, co sa pytal bol spokojny a oznacil odpoved a ta pri tom bola chybna.

Viackrat sa stalo, ze vznikli drobne podobne nejasnosti a muselo sa kvoli nim zakladat nove vlakno, pritom sa to pokojne mohlo doriesit v uz uzamknutom vlakne.

Automaticke uzamknutie vlakna treba ZRUSIT nie rozsirovat.

10.7.2020 07:23:09

ludomyl
Souhlasím s ludomylem.

10.7.2020 14:17:29

ad uzamykání
Taky se mi stalo, že jsem chtěl někomu doplnit důležitou informaci k otázce, která už byla zodpovězena, ale ne úplně a měl jsem smůlu, už to nešlo. Chápu důvody této funkčnosti, ale vylila se vanička i s dítětem - je to nedomyšlené.

11.7.2020 16:21:19

Vybíráme z Bazaru

Teraformace Mars Ares CZ
Teraformace Mars Ares CZ
Akt. cena: 275 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas