odkaz na hru

"Víš že ...
Můžeš ve svém příspěvku vytvořit odkaz na hru tím, že místo odkazu vložíš kód [g:číslo].

Jak zjistíš potřebné číslo hry? Stačí se podívat na profilu hry na odkaz stránky a je to číslo za jejím název v odkazu (tedy pro Arkham Horror viz "/spolecenska-hra/arkham-horror-1/" je to číslo 1)."

Ja vim, ze je to prkotina, ale libilo by se mi, kdyby ten kod byl nekde uveden u popisu hry, aby to clovek nemusel lustit z nazvu. Jsem liny:)
28.3.2021 07:04:56

PJ

Odkaz na hru

Souhlas, je to neintuitivní a zdlouhavé, tedy to nepoužívám. Hezký by bylo, kdyby stačilo kupříkladu jméno té hry prostě vložit do hranaté závorky, takže třeba [Root] by se zobrazilo jako odkaz na Root.

28.3.2021 10:22:32

jo
A úplně nejlepší by bylo, kdyby se napsáním třeba té hranaté závorky automaticky zobrazily návrhy názvů odpovídajících her, jak to dělá vyhledávání v záhlaví:) Pak ji jen vybereš a píšeš dál...

28.3.2021 11:15:51

.
V plánu dalších větších úprav ZH jsou momentálně na prvním místě diskuze a příspěvky. Nemáme zatím dohodnutou finální podobu všeho, ale zrovna u těchto odkazů chceme něco jednoduššího (třeba ve stylu interaktivních "tagů"). Takže prosím ještě chvíli vydržte - věřím, že nové řešení bude uživatelsky přívětivější :)

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

28.3.2021 13:54:27

Kew

Nešlo by to ešte viac uľahčí? Ako napr. na niektorých fórach dáš @ pred meno užívateľa a meno sa zvýrazní a umožní preklik na profil užívateľa. Takto by mohol fungovať aj preklik na kartu hry." Doporučujem ti toto a toto. " A užívateľ si už iba naklika karty hier...

28.3.2021 14:58:29

Vybíráme z Bazaru

MEDIC !! MEDIC !! - NEMESIS kickstarter character
MEDIC !! MEDIC !! - NEMESIS kickstarter character
Akt. cena: 1150 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas