nová hra


Již 2x jsem přes formulář žádal o přidání nové hry, ale bez úspěšně. Přestože nové hry přibývají, tato nikoli.
Zkouším to tedy touto cestou: Village Green, díky.
1.10.2020 20:37:00

endymion
Ahoj, zkusím to pourgovat, pokud máš pocit, že se nic moc neděje, zkus prosím radši než založení vlákna (které můžeme přehlédnout) napsat soukromou zprávu zodpovědnému adminovi (v tomto případě Tharrovi). Seznam adminů a jejich "písečky" najdeš po kliknutí na badge "admin" u avataru admina, nebo dole v patě webu v odkazu "Více o Zatrolených hrách".

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

1.10.2020 23:03:16

Trpělivost
Chce to trpělivost, úmyslné přidávání více návrhů na jednu hru nepřinese nic jiného než že se admin může při schvalování přehlédnout a vytvořit tak druhý duplicitní záznam jedné hry...

Návrhy na přidání her tvoří frontu kterou se snažíme odbavovat postupně prostě je potřeba počkat až na tvůj návrh přijde řada...

Nicméně tebou navrhovanou hru jsem včera přidal abys tam náhodou neposílal další a další návrhy...

Jak píše Kew příště doporučuji obrátit se raději na některého admina co má katalog nastarost či využít kontaktního formulář...
______________________
admin česky vydaných her ZH
hráč a drobný sběratel
tvůrce FB, Insta. a YouTube stránek POD VÍKEM

2.10.2020 07:40:34 | Upraveno autorem (porovnej)

Přidávání her
Někdy to trvá (i pár týdnů) a přeskočí to jiné hry, ale vždy jsem se dočkal.

--------------------------------------
Deskoherní Inkvizitor
Zakládající člen hnutí "Jednorožce s duhou do záhlaví Zatrolenek"

2.10.2020 08:32:24

Urychlení
Pokud nám to chcete usnadnit, tak zkuste co nejpřesněji vyplnit formulář a pokud na BGG není front cover, poslat i ten nebo odkaz na něj.

Já osobně často hry, kde není lehce k sehnání krabice zepředu, přeskakuji, důvod je ten, že soft na úpravu obrázků mám jen doma na PC, ale ZH administraci často obstarávám i z jiných zařízení. Takže pokud tu hru třeba máte a na netu není obrázek, klidně nám vyfoťte krabice zepředu a obrázek někam uploadněte, tím nám ušetříte práci a bude to rychleji.

2.10.2020 09:19:52

Jiný systém
A nebylo by jednodušší, aby všechny údaje včetně fotky vyplnil ten, co chce hru přidat (asi ji stejně zná nejlíp) a admini by to jen zkontrolovali eventuálně doplnili a opravili a pak by to jen uvolnili pro uveřejnění? Neušetřilo by to adminům práci?

2.10.2020 09:30:07

@kren
Až na tu fotku to funguje přesně tak jak píšeš. Ale zdaleka né všichni vyplňují všechna pole nebo je vyplňují správně.

Možnost uploadu fotky tam do budoucna bude, ale než k tomu dojde, pomůže nám, když cover foto u těch her co nejsou k dispozici lehce na netu, uživatel pošle.

2.10.2020 09:57:24

system
kren: Tak vše kromě obrázku v návrhu na přidání je. Obrázek dohledáme rychle, když je na webu "na ráně" (u známých titulů/vydavatelství). U méně známých titulů je fajn, když na něj uživatel do poznámky přidá odkaz. Ať už na nějaký co sám vytvořil či někde na webu. Víc bych to asi neřešil.
(já teď zrovna nějakých deset dní čekám na dodání obrázku k Tour de Bar - až bude dodán, tak hru přidám a ten kdo ji chtěl přidat to ví :-))

endymion: Budu rád, když mne příště přes SZ kontaktuješ.

Honza Mamut
*Problém v Katalogu her? Napište mi.*

2.10.2020 10:02:24

Vybíráme z Bazaru

Euphoria: Cestou k lepší dystopii od Blackfire
Euphoria: Cestou k lepší dystopii od Blackfire
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 8 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas