Nepříznivé hledání spoluhráčů

Zdar hráči! Možná to už tady bylo.

Považuji Zatrolenky za komunitní server, kde se online “potkávají” deskohráči, kteří se rádi potkají a zahrají si hlavně v reálném světě. 

Příjde mi ale zvláštní, že je tu omezená možnost hledání spoluhráčů. Když už můžeme v profilu vyplnit město, kde bydlíme, proč se nedá najít spoluhráč na základě okresu nebo ještě lépe konkrétního města? Proč se hledání omezuje na kraje ČR? Děkuji za odpověď.

PS: jestli jenom hledám na Zatrolenkách prostě blbě, klidně mi to dejte sežrat :-)

 

17.6.2021 21:50:04 | Upraveno autorem (porovnej)

zkoušel si už:

https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/mapa-deskovkaru-v-cesku-a-na-slovensku-5763/

nebo

https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/hledam-e-spoluhrace-4/

?

Sice vyhledávání v diskusích je jaksi dočasně mimo provoz, ale snad to zase spraví…

* * * * *
Board games klub, Trenčín

17.6.2021 22:38:57 | Upraveno autorem (porovnej)

Samozřejmě jsem tyto varianty vyzkoušel :-)

Na mapě deskovkářů je mizivé procento uživatelů Zatrolenek a stejně jako vlákno “hledám spoluhráče” se spoléhá na velmi aktivní přístup uživatelů, kteří složitě hledají v diskuzích a nebo zakládají diskuze nové a doufají, že si toho někdo všimne.

A jak si sám uvedl, vyhledávání v diskuzích nefunguje.

Mimochodem, jaký má smysl záložka “Kluby a hráči” s kolonkou “Místo”, když mi to zúží počet hráčů v mém “okolí” na cca 1528 lidí v ploše 11 015 km² (např. středočeský kraj)?

17.6.2021 23:58:58 | Upraveno autorem (porovnej)

Jsem v tom sám, nebo by změnu v hledání uvítal i někdo jiný?

18.6.2021 22:51:47

Mne to pride ako dobry napad. Stacilo by pridat jednu polozku s nazvom mesta do profilu a urobit nad tym hladanie. A druhu polozku, kde by mohol uzivatel vlozit nejaky popis ohladom toho co hlada, ake hry ho zaujimaju atd.

25.6.2021 10:13:22

Nejsem proti tomu co píše CyberQ, ale je to spíš o přístupu jednotlivých hráčů. My (myslím tím náš BoarGames klub) jsme se dali dohromady někdy před 4-mi lety a to jsme se vůbec neznali, jenom jsme si zde na ZH napsali a pak se sešli na hraní. I když jsme někteří přespolní, pokud si chceme zahrát, není to problém. Teď když zvolnili opatření a znovu jsme otevřeli klub, přišli i nějací další noví hráči a většinou se setkáváme ve stabilní sestavě 4-8 hráčů…

Bohužel to asi v současné situaci stále dost pos*** covid. :(

* * * * *
Board games klub, Trenčín

29.6.2021 10:43:42

@injanyr 

Záleží na přístupu každého. Já třeba nerad obecně zveřejňuju odkud jsem a pokud po mě někdo něco osobně potřebuje, tak mu klidně svoji adresu a kontakt individuálně pošlu. Prostě chci, aby bylo moje bydliště někde v datech na internetu co nejméně, takže jsem celkem proti tomu abych byl součástí nějaké mapy deskovkářů.

29.6.2021 17:02:52

Vybíráme z Bazaru

Věčná zima komplet bez mamuta
Věčná zima komplet bez mamuta
Akt. cena: 1800 Kč
Končí za: 8 dnů

Offcanvas