Kontakty

Celkem mne mrzi chybejici Kontakty. Pravda, je tu neco jako obecny formular. Jenze na ten jsem psal dotaz nekdy po 15/8 a odpoved prisla pred par dny!!! Nastesti to byl jen obecnejsi dotaz.

Jenze ted se mi stalo, ze jsem vyhral aukci. Prodejce nastavil SafeTrade a ja pri platbe blbe zkopiroval variabilni symbol. Tak - a komu ted napsat? Nebo co udelat? Jak vyresit?

Napsal jsem Diovi - ten to jeste necetl (tak je to zatim cca 24 hodin) napsal jsem do obecneho formulare (s obavou o rychlost viz prvni odstavec)

Vim, ze je to vicemene zajmovy web, ale myslim si, ze kdyz uz tady bezi nejake sluzby jako aukce + SafeTrade (dokoknce pri vyssich obratech zpoplatnene, ale to je jinam), nebylo by na skodu mit nekde seznam kontaktu, na ktereho moderatora/y se v pripade problemu obratit. Jsou veci ktere pockaji i mesic a jsou veci, ktere by mely byt reseny promptneji…

16.9.2022 11:20:08

Ahoj, taky jsem hledal kdo je za co v posledni dobe zodpovedny. Seznam je tady ale nevim jak moc je aktualni.

https://www.zatrolene-hry.cz/clanek/o-zatrolenych-hrach-136/

Taky ted cekam na odpoved ohledne nahravani souboru, asi jsou dovolene nebo nevim :-) co se tyce nefinancnich veci tak ja si klidne pockam ale jestli v tom mas penize a safe trade tak bych nejaky support ocekaval taky :-)

16.9.2022 13:13:42

Určitě napiš přes Kontaktní formulář. V něm vidíme požadavek všichni a rozebírám se je podle kompetencí. Rychlost odbavení závisí na tom, komu požadavek patří (případně na dalších okolnostech).

Třeba požadavků na překlady tam chodí minimum, takže třeba @Leech to bohužel moc nečte. S požadavky na @Zeus je to taky těžké, i když do toho se snažíme intenzivně „kopat“. A i já se musím přiznat, že mám tendenci si své tickety vzít, ale pak na ně zapomenout.

Bazar ale odbavujeme poměrně rychle.

No snad se, když vidíme, jak svým přístupem znedůvěryhodňujeme i ostatní, pochlapíme.

P.S.: Článek, který citoval @Longerin je aktuální.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

16.9.2022 15:59:28 | Upraveno autorem (porovnej)

@Wolfsen Dekuji za Tvuj prispevek.

Hned 2 veci me na nem potesily. 1. ze clanek s kontaky je aktualni (byt nevypada :-) ) 2. Pristup, kdy se nesnazis chovani malovat na ruzovo, ale reknes na plno, jak to skutecne je.

Za sebe pridavam, ze se mi Zeus ozval (kdyz napisu, ze to bylo mnohem drive nez po 48 hodinach, myslim to fakt jako kompliment a ne sarkasmus! :-) ). Nesedely mu platby. Takze to sparoval a uz je to dal v behu.

Problem tedy je pouze v te nejistote, kdyz se Vam neco podobneho stane - zda se nekdo ozve a za jak dlouho. Za me nakonec vyreseno vcelku rychle… Diky

18.9.2022 14:12:53 | Upraveno autorem (porovnej)

Nejsem si jistý, kam se obrátit, tak to zkusím tady… Je možné získat jiný kontakt na uživatele (nejlépe telefonní číslo) než je poslání zprávy tady na webu? 

Potřeboval bych vyřešit nesrovnalost v platbě a celkem by se mi to hodilo.

Za odpověď předem díky

25.9.2022 15:13:28

Tak vzhledem k zákonu o GDPR ti nikdo cizí osobní údaje nedá. Pokud máš nějaké nesrovnalosti a chceš něco řešit, tak jedině přes správce webu.

26.9.2022 08:36:11

@beldin Ahoj, přesně jak píše @kren , tak určitě nemůžeme (a vlastně i nechceme) předávat osobní informace nám svěřené uživateli dále bez předchozího souhlasu. Takže v případě potřeby nám prosím napiš přes kontaktní formulář a my ten kontakt zprostředkujeme (napíšeme danému uživateli třeba email). Děláme to výjimečně, ale většinou to pak pomůže.

A omlouvám se za delší odezvy (hlavně tedy mé). Mám pekelné září (2 týdenní služebky a mezi nimi se mi povedlo se seknout sekyrou, takže ještě poletuju po chirurgiích :-).

28.9.2022 10:34:57

Vybíráme z Bazaru

Fury of Dracula EN
Fury of Dracula EN
Akt. cena: 599 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas