Informace k souboru ke stažení

Zdravím, měl bych takovou prosbu / žádost, už kdysi jsem četl (možná), že váš systém umožňuje zjištění takových zajímavostí o souborech jako počet stažení (Ale zřejmě jenom pro vás).

Má prosba zní, zda-li byste mohli přidat k jednotlivým souborům atribut “počet stažení” a případně i samostatné “hodnocení” (třeba jen hvězdičkami), dle mého názoru je to taková dobrá zpětná vazba pro autory. 

Abychom věděli jak moc je naše snaha sdílet tvorbu k užitku :D případně jestli to má vůbec cenu.

 

 

 

28.3.2023 07:24:33

souhlas, taky by mě tohle zajímalo :)

5.4.2023 07:42:16

@bounty , @pinheadcz  Chlapi, je dobře že to opakujete (myslím to vážně). My to díky vám, zase opakujeme hlavnímu administrátorovi: @Zeus  Věřím, že k se k vaší žádosti dostaneme.

16.4.2023 13:30:20

S hodnocením bych brzdila. Stačilo by něco jako možnost poděkovat kliknutím na zdvižený palec podobně jako pod články. Proč? Nejsme snad ve škole nebo na soutěži, abychom se “hodnotili”. 

Třeba za sebe: dala jsem sem pár věcí , které jsem si dělala pro svou potřebu a jsem totální amatér. Říkala jsem si, že to třeba i někomu dalšímu může přijít vhod. Kdybych tady měla za to dostávat nějaká “hodnocení”, nic sem dávat nebudu. Ale vidět, že si to někdo stáhnul, by mě potěšilo, to zase ano.

16.4.2023 13:59:21

Já už jsem teda na hodně špatně přeložená pravidla nebo jiný herní materiál narazil a napsal jsem svoje připomínky do komentářů k souboru. Působilo to dojmem automatického překladu a věty nedávaly smysl. Takové soubory sem podle mě ani nepatří. Zvláště je-li za ně někdo nějak pozitivně obodován. A ano říkám to trochu ublíženě, protože systém bodování je tady vlastně demotivující. Něco sem přidáte, dostanete body, a pak vám je zase seberou a klesne vám i váš dosažený rank, protože někdo nahrál lepší fotku a tu vaši smazali. Že si ale někdo práci dal a dlouho tam žádná nebyla, tak imho lepší nějaká, než žádná. To ovšem ale pořád neplatí u pravidel, kde ti stahující jsou většinou odkázáni na kvalitu překladu, protože daný jazyk neovládají. Pak někdo shrábne body (a že za překlad není málo) za práci google translator? To fakt ne. Ale omlouvám se, fotky jsou offtopic a něco jako tabu.

_______________________________________
Můj seznam her na prodej (pište SZ):
https://www.zatrolene-hry.cz/uzivatel/havelock-1536/seznam-her/na-prodej-3681/

16.4.2023 14:50:09

@Havelock  Od doby, co jsem převzal práci administrátora obrázků, nebyla nikomu smazána jediná fotka!

Pokud jde o kvalitu fotografií, pak souhlasím, v galeriích se najdou jak kvalitativně špatné obrázky, tak i velmi kvalitní. Z pohledu fotografa bych galerie nejraději zredukoval, ale neudělám to, protože o mně to tady přece vůbec není ;-)

Krom toho mám zásadní problém s tím, že smazaná fotka odebírá automaticky i předešlé body. Kdyby tomu tak nebylo, potom bych neváhal a galerie skutečně promazal, aby v nich zůstal jen ten povedenější obsah.

Znovu však opakuji, že o mně to tady není. Já se snažím především všechny povzbudit k tomu, aby svým dílem přispívali, protože jen díky nám všem se webu ZH daří být ku pomoci každému, kdo zde hledá jakoukoliv inspiraci, inofrmaci, zajímavost a vůbec vše o deskovkách jako takových ;-)

16.4.2023 16:03:03 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Duna: Imperium - Vzestup Iksu (nová ve folii DE)
Duna: Imperium - Vzestup Iksu (nová ve folii DE)
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas