Ilustrační obrázky

Chápu smysl obrázků tak, jak jsou nastaveny nyní a rozhodně se mi tento systém líbí. Ale vedle toho mi tu chybí "oficiální" obrázky her, které vydavatelé často publikují. Většinou jde o rendery a ilustrace, které sice mohou mít lehce zavádějící charakter, ale zároveň mohou mít velkou výpovědní hodnotu. Je to ale spíše otázka času. Když na hlavní stránce vidím přidanou novou hru, tak jediné co po rozklepnutí mohu dělat je, že si nakopíruju její název a hodím to do BGG nebo na Google. A to hlavně proto, že mě zajímá, jak ta hra vypadá (a obal toho fakt moc neřekne). Obrázky uživatelů se tam eventuálně dostanou, ale to trvá... dlouho. Tyto ilustrační obrázky by tak mohly být zajímavé na začátku, pokud by je admini (nebo lidé při odesílání námětu na přidání hry) k profilu nějak přidaly.

Jestli jste to tu už řešili, tak se omlouvám.
14.4.2016 23:33:11

+ hlas za tento navrh
Nebo alespon link na bgg - je to hrozne otravne furt kopirovat kdyz se chci o hre alespon neco dozvedet

15.4.2016 12:54:15

Ha!
Další snaha o prolomení bgg limitů (e; Si asi začnu dělat statistiku.

15.4.2016 13:01:20

Požadavek odkazu na BGG
Ač by to 99,9% uživatelů zdejšího webu velice uvítalo, tak bohužel Ondra (Zeus) z nepochopitelných důvodů neustále rigidně odmítá, aby u hry zařazené do zdejšího katalogu byl odkaz na BGG.

15.4.2016 14:12:32

BGG
Ad Kren: A to je skoro škoda. Už to tu není tak čistě fanouškovské, jako před lety (objevují se tu třeba novinky pod hlavičkou vydavatelství), a každého zajímá více. Nemám problém otevřít si jiné okno a vlézt tam, ale zkratka by se hodila... Přece jen BGG pro tento web není konkurence, čili nikomu se tím nepomůže :-)

15.4.2016 14:36:36

Jsem hrdých 0,1%!
Kdo další?

15.4.2016 14:39:49

BGG
Bombardujte Dia, třeba ho ta nesmyslná obstrukce pod tlakem veřejnosti přejde.

15.4.2016 15:21:14

kren
Nic proti ničemu, ale bombardování Dia čímkoli ničemu nepomůže, spíš naopak, když se bude muset prodírat horou pošty apod., udělá o to míň.

Mluvím z týmu adminů, který se snaží pohnout s tímhle webem. Neexistence BGG linku mě osobně taky štve, ale webu toho chybí víc, takže momentálně směřujeme Dia k tomu, s čím souhlasí, že by se mělo spravit a až pak se pokusíme vrhnout na "ožehavá" témata.

V mezičase doporučuju alespoň uživatelům Mozilly a Opery (možná to funguje i jinde) nastavení klíčového slova pro vyhledávání na BGG, link na zprovoznění pro Mozillu je tady:

https://support.mozilla.org/cs/kb/jak-vyhledavat-na-imdb-wikipedii-jinych-webech-z-a

15.4.2016 17:16:01

Ilustrační obrázky
Není nad debatu k tématu :D

15.4.2016 20:45:52

chilly
eeeech... :D

15.4.2016 23:27:24

.
Oficiální obrázky vydavatelů jsou fakt problém, protože jejich cíle a úhel pohledu je zcela jiný, než u nás hráčů. Jako admin obrázků opakovaně narážím na to, že mi cpou artworky, hezky zpracované (leč nicneříkající = nic neukazující) fotky a podobné srandy. Pak je už lepší mít hru bez obrázků, protože to motivuje hráče, aby něco nahráli. Znám tu situaci, kdy už u hry něco je, v mizerné kvalitě a nic jiného se neobjevuje, protože tam už "přeci něco je; že jo?".
Dalším nešvarem vydavatelů, zvláště těch malých českých, co mají na triku jednu hru, je propagace za každou cenu. Takže dnes mi nafotí 2 karty. Jsou na titulce. Zítra 3 žetony. Jsou na titulce. Pak další jednu kartu. Znovu na titulce. Atp. Kdežto normální uživatel to nasype najednou. Navíc dá na jeden obrázek víc karet a má to smysl, než aby bylo osm karet roztahaných po osmi obrázcích.

Odkaz na BGG. Teoreticky dobrý nápad, ale zamysleli jste se nad praktickým dopadem? BGG je větší, dat je tam hromada (obrázky jsou i proto šíleně zaplevelené balastem, který o hře absolutně nic neříká), takže tady nejde o to, jestli ZH konkurují BGG, ale jestli bude u hry na ZH odkaz na BGG, tak to časem sklouzne jen k tomu, že ZH budou odkazem na BGG a uživatelé přestanou ZH plnit obsahem. Přijde mi to jako cesta do pekel...
(Navíc CTRL+C a CTRL+V snad není až tolik práce pro toho, kdo na BGG hledat chce. Nebo jste už vážně tak shnilí?)

14.1.2017 01:58:24

....
Něco na tom co píše špatňák ohledně odkazu na bgg bude. Taky jsem byl zásadně pro, dokud jsem si nepřečet jeho příspěvek... lidé by zlenivěli, přestali by sem pravděpodobně přidávat obsah, protože je tu přeci link na víc obsahu, ne? Jasně že by to nebylo tak radikální, ale imho by to nakonec vedlo ke zhoršení. Jak píše Kew: jsou tu jiné nedostatky, které to chce řešit.

14.1.2017 07:41:21

Vybíráme z Bazaru

MEDIC !! MEDIC !! - NEMESIS kickstarter character
MEDIC !! MEDIC !! - NEMESIS kickstarter character
Akt. cena: 850 Kč
Končí za: 8 dnů

Offcanvas