Duplicita KS kampaně

Aktuálně:
Aeon Trespass: Odyssey
jedno vlákno o Kickstarter kampani je u samotné hry
a druhé vlákno o témže je v Crowdfunding komunitní financování

Totéž např. u Bloodborne board game..2 vlákna, obě s několika desítkami příspěvků. A určitě bychom ještě našli.

Jen si dovoluji na to upozornit, protože pokud sledovat KS kampaň znamená sledovat vlákno na deskožroutu a 2 vlákna na zatrolenkách tak to už je trochu moc. Úplně mi stačí domlouvat třeba 4pack u jedné hry napříč dvěma fory, ta duplicita vláken to ještě vylepšuje. Pokud se chce někdo zúčastnit late pledge, může mu uniknout, že se domlouvalo v jiném vlákně apod.

Nevím, zda má admin možnost ty duplicitní diskuze zavčasu zamknout nebo přesunout do Crowdfundingu, ale dávám ke zvážení, zda s tím obecně něco neudělat.
10.9.2019 11:13:07 | Upraveno autorem (porovnej)

...

Mně třeba Crowdfunding forum vůbec nevyhovuje, když vyhledávání v diskuzích funguje tak jak funguje.

Momentálně je mnohem snadnější najít hru a tam diskuzi ke KS kampani...

10.9.2019 11:20:18

.
Jediný význam fóra "Crowdfunding" jsem pochopil v tom, že se tam dá diskutovat o hrách, které ještě nemají svou stránku na ZH (třeba proto, že není jisté, že opravdu vyjdou). Pokud ji už mají "it's only logical" bavit se o ní tam.

10.9.2019 11:28:34

...
Problém je, že se založí vlákno v Crowdfunding, kdy např. kampaň je ještě daleko, není jistě že hra bude zafinancována, nebo se nechce čekat na to, až mi admini schválí založení hry (jak dlouho to vlastně trvá ?).
Když už potom ať již v průběhu kampaně, nebo po úspěšném dokončení, vznikne záznam v trolí databází, měl by být nějaký mechanismus na uzamknutí sekce v Crowdfunding. Taková funkce ale není a neví jestli nám ji někdo je schopen udělat.
Pokud takovou funkci mít nebudeme, tak co třeba napsat do vlákna v Crowdfunding poslední příspěvek, kterého si každý všimne, něco jako kapitálkami: "PROSÍM NEVKLÁDAT DALŠÍ PŘÍSPĚVKY", "DALŠÍ DEBATA BUDE PROBÍHAT V SEKCI O HŘE". A jde tam nějak udělat HTML prolink (tj. abych nemusel kopírovat odkaz) do jiné sekce na ZH ?

Protože je to opravdu otravné, v minulosti se už to stalo prakticky u všech velkých kampaní, někdo napíše něco sem, jiný tamhle...

EDIT: Jak o tom přemýšlím Otázka je, jestli by stránka o hře měla vznikat ještě před nebo v průběhu kampaně. Co když pak nebude zafinancována ?
Podle mě by se hra, která jde na kickstarter měla v sekci Crowdfunding objevit (pro přehled, co na KS aktuálně běží). Teď je např. už měsíc před začátkem kampaně založena hra Oathsworn a pokud o ní nebude nikde zmínka v sekci Crowdfunding, možná o ní potenciální backer vůbec nezavadí... Nevím jak vy, ale já neprocházím diskuzi ke každé hře, která se objeví v katalogu. Jen to, co mě zajímá a pak sekci Crowdfunding...

10.9.2019 12:03:36 | Upraveno autorem (porovnej)

:)
Vlákno crowdfunding je uvozeno

"Diskuse týkající se různých herních projektů financovaných formou crowfundingu. Ať již na nejznámějším Kickstarteru nebo kdekoli jinde. V této diskusi jsou povoleny odkazy na tyto crowdfundingové platformy."

Já jsem to pochopil tak, že za současného stavu si to každý může vyložit po svém a ve výsledku jsou vedena dvě vlákna k témuž, aniž by si to všichni uživatelé nutně uvědomovali, a rozhodně méně zkušené uživatele nemusí vůbec napadnout, že info je na dvou místech.

Nejsem si jist, jak to smysluplně vyřešit, jenom si myslím, že smyslem toho Crowdfunding vlákna nebylo, aby se duplikovala vlákna o témže.

10.9.2019 12:30:34 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Star wars: unlimited červená temná strana
Star wars: unlimited červená temná strana
Akt. cena: 60 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas