Delší seznam aktuálně zobrazovaných nejnovějších otázek

Mám tady jeden problém. Bylo by logické, aby zobrazovaný viditelný seznam nejnovějších otázek byl podstatně větší, protože pokud kladu otázku na hru, která je třeba složitější a příliš hráčů ji nezná, tak by bylo záhodno, aby otázka byla vidět delší čas, než na ni někdo odpoví. Teď je tam aktuálně jen 5 zobrazovaných otázek, takže otázka, která není zodpovězena okamžitě, skončí brzy v propadlišti dějin.
Buď bych zkrátil seznam, kde se diskutuje, nebo bych vyhodil úplně zbytečnou a místo zabírající sekci vybíráme z aukcí.
10.10.2020 21:25:09 | Upraveno autorem (porovnej)

Volitelné zobrazení
Požadavek zcela chápu, ale "Kde se diskutuje" bych nezmenšoval. Už proto, že diskuze využívám mnohem víc, vlastně téměř výhradně :o)
Spíš bych dal uživatelům možnost nastavit si, kolik kterých se má vypsat. Třeba v rozmezí 5-20.

Na PC mám sekci "Vybíráme z aukcí" odfiltrovanou skriptem (Stylish), takže se mi nezobrazuje, ale na mobilu ji taky musím trpět :o)

10.10.2020 22:12:02 | Upraveno autorem (porovnej)

Nastavenie podľa BGG?
Mne sa už dlho nepáči a neviem pochopiť, aký rozdiel je medzi otázkou a diskusiou. Otázka je podľa mňa základ diskusie, bez otázok to nejde.

Omnoho prehľadnejšie a rozumnejšie by bolo mať usporiadanie podľa predmetu (ako to má BGG) - všeobecná diskusia, pravidlá, stratégia, oznámenia/novinky a pod. Potom by mohla byť na kraji iba jedna dlhá sekcia "Kde se diskutuje".

----------------------------------
herný klub NITHRANIA z Nitry

11.10.2020 07:46:30

Otazky
je kategorie, ktera je bohuzel spatne pojmenovana a tak vnasi zmatek. Samozrejme ze v diskusi pada rovnez mnoho otazek, ale netyka se pravidel a tudiz spada do diskuse. To jsou ty drobnosti, ktere ZH dost zabiji :-/

Kdyz tato kategorie vznikla, tak jsem tomu taky moc nerozumel. Ted tomu rozumim, ale asi by davalo vetsi smysl mit diskusi jinak strukturovanou.

@kren
Co se otazek tyce, tak tam mas rozklik, ktery ti vylistuje pomerne dlouhy seznam. Neprijde ti to jako dostatecne reseni? Nebo v tom vidis nejaky problem? Teoreticky by se to mohlo hodit na levou stranu stranky? Stejne je prazdna? Kazdopadne chte/nechte jak udelat balanc mezi tim, kolik se ma zobrazovat prispevku na otazky a kolik na diskuse?

@Frantisek
Urcite bych to neresil zase nejakym nastavenim 5-20. Toto by mela byt nejaka defaultni funkcionalita, otazkou je, jaka je ta spravna hodnota. To by se taky mohlo stat, ze si 90% lidi vypne a otazkou budou naprosto zbytecne. Coz jen potvrzuje, ze by asi mely byt otazky mezi diskusema a kdyz by nekdo polozil otazku, tak by proste jen svitila navrchu s sekci, kde se diskutuje.


11.10.2020 09:16:08 | Upraveno autorem (porovnej)

@Musil
Fajn, ale myslím, že téměř 100% lidí (včetně mne) co je nového ve viditelném seznamu otázek, jen přelétne očima a nic nerozklikává.

11.10.2020 10:39:32

@Cardinalle
Já to rozdělení chápu. V diskuzi je fůra balastu, kdežto v otázkách by měly být jasné jednoznačné a stručné otázky a odpovědi na pravidla, takhle to bylo myšleno. To uspořádání podle předmětu by bylo super, ale toho se asi nedočkáme.

11.10.2020 10:42:25

@kren
Ted jsem se schvalne dival do toho seznamu a maximalni pocet vystavenych otazek za den je 6. Cili da se rict, ze otazka na hlavni strance vydrzi v max den.

Ted je seznam dlouhy 5 otazek. Pokud ten seznam protahnou na 10 slotu, tak otazka vydrzi rekneme 2 dny. Urcite tim nejak zvysujes sanci, ze nekdo odpovi, ale jak moc?

Za me by bylo idealni zrusit otazky a pridruzit zpet je pod diskusi do sve vlastni kategorie. Tusim, ze tu nekdo z adminu zminil, ze diskuse ceka promena. Jaka je pravdepodobnost, ze se to stane je otazkou + vime, jak tu casto nektera reseni dopadnou, takze se taky muze stat, ze se tento problem nevyresi.

Mozna by stalo za zvazeni hodit otazku za "Kde se diskutuje" a prodlouzit je na PC treba na 30 slotu - na telefonu nechat tech 5? Jenze mam obavu, ze by to bylo spise kontraproduktivni, protoze jak tu padlo, lidi tu chodi primarne za diskusi. Takze takhle jim umele nutis neco, co nechteji a obcas se treba nekdo chytne. Kdyz se to zaradi za "Kde se diskutuje", tak si myslim, ze se vetsina nebude obtezovat ani scrollovat.

A nebo jak jsem psal, hodit to do leveho sloupce, ktery je prazdny a vyuzit ho. Kde se diskutuje by mohlo byt delsi a otazky rovnez, alespon na PC. Na mobilu to je bezpredmetne imo.

11.10.2020 11:29:26

Diskuse a otázky
Na tuto oblast se chceme podívat v snad dohledné době. Osobně mi taky přijde smysluplnější to BGG členění, kdy je jen diskuse a Pravidla jsou pak jedná že sekcí.

Na druhou stranu najít dotaz na pravidla přímo na BGG bývá taky řehole a většinou se vyplatí použít Google, který ten záznam na BGG najde rychleji.

11.10.2020 12:33:06

@Miner
Vi se nejake ramcove okno?

Je mozne podelit se o uvazovanych konceptech, o cem se uvazuje? :-)

11.10.2020 14:52:51

@Vojta
Termín nemáme, budeme na tom pracovat, ale tam je moc proměných na to, abych dával jakýkoliv termín, ostatně zatím ani není jasný rozsah práce.

Každopádně za mě features o kterých přemýšlím/e:

- označení nových/sledovaných příspěvků/diskusí s novými příspěvky
- při vstupu do diskuse nasměrování na nečtené
- editor pro vkládání příspěvků (vkládání obrázků, náhledů atp..), fukce spoiler/reply atp...

- struktura diskusí a otázek včetně řazení a stránkování
- moderátorské nástroje

To je na první dobrou, určitě to nebude všechno.

12.10.2020 09:06:00

Vybíráme z Bazaru

Pradub
Pradub
Akt. cena: 900 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas