Bazar - přidání hry do bazaru

Nevím, zda se to tu neřešilo.

Chybí mi:
1. Přidat hru do bazaru přes detail dané hry
2. V detailu hry vidět, zda není nabízená v bazaru. Toto by pomohlo jak zájemci, kterého hra zaujme a chtěl by si ji pořídit a jde nejdřív přes bazar (občas můj případ) a zároveň by to pomohlo i prodávajícímu, mohlo by to zvýšit počet zájemců. Myslím si, že by se to vešlo do menu za Hraní. Tučně zvýrazněné by znamenalo, že hra je nabízena, případně poptávána. Pokud na záložku klepnu, tak se zobrazí seznam všech nabídek + výše posledního příhozu, v případě více prodávajících v daném okamžiku. Klepnutím na danou nabídku se mi otevře detail nabídky, jak ho známe z bazaru.
19.1.2016 21:43:10

rix

bod č. 2
To je určitě dobrý nápad.

20.1.2016 07:23:02

?
A neřeší to wish list?

20.1.2016 17:58:59

Wish list
Wish list to úplně neřeší, protože zaprvé musíš být registrovaný a zadruhé upozornění přijde, když se hra v bazaru objeví. Nikde nezjistíš, že už hra v bazaru je, pokud ji přidáš do wish listu nově.

Mně osobně tady chybí spíš jiné funkce, jen se snažím osvětlit, o co autorovi asi šlo.

20.1.2016 21:04:06

Upřesnění
Děkuji kjus za osvětlení.
Já se to pokusím trochu upřesnit.

Na Wish list jsem nepomyslel, nepoužívám ho a proto nevím, jaké jsou jeho funkce a že bych ho mohl použít. Děkuji za tip.

Odkaz na bazar není zcela můj nápad, ale vycházím z podobně laděných stránek databáze knih, kde procházím recenze knih a zároveň hodně využívám bazar. Přímo informace z bazaru jsou super jak z pohledu kupujícího, tak i z pohledu prodávajícího.

Předpokládám, že u wish listu musí být uživatel přihlášen. Z toho mi plyne, že náhodný kolemdoucí se musí přepnout do bazaru a dohledat hru, nebo se registrovat.

Prodávající musí přes jméno dohledat danou hru, což není většinou problém, ale při dohledání LCG HBO verzi Hry o trůny jsem založil tři různé nabídky, než jsem se trefil do té správné hry. Zároveň mohu vidět, jak si hra stojí hodnotově v bazaru. Aktuálně je v bazaru několik nabídek Rune Age a takto bych měl na jednom místě všechny nejvyšší nabídky. Zároveň mi to říká na kolik je hra ceněná a jak můžu ocenit svojí nabídku. A kdyby tam byla i historie všech konečných částek, nebo graf vývoje cen, tak to už by byla třešnička na dortu :-). Možná to bude mít vliv i na konkurenční nabídky a tím pádem lepší nabídka pro zájemce, ale asi prodávající by o toto nestáli ;-).

Zároveň se mi stává, že chci koupit nějakou hru, nejsem rozhodnutý jakou, jen třeba konkrétní žánr, nebo pro určité hráče, např. pro děti. Nechci novou a procházím recenze a pak dohledávám v bazaru, jestli není v nabídce. Takto bych to viděl přímo z detailu hry. Mně to hodně zdržuje.

Děkuji za Vaše názory a přeji všem hodně štěstí ve hrách.

20.1.2016 22:20:40

Wish list
Popisované funkce jsou určitě užitečné. Jen si nejsem jistý, jestli by to vzhledem k počtu položek v bazaru mělo smysl. U knih bezpochyby ano. Nicméně to je jen můj názor, tvůj nezpochybňuji. Určitě by to bylo ale nemálo programování, takže silně pochybuji, že by to mohlo být v dohledné době na pořadu dne. Když vidím, co vše si admini navymýšleli, tak má Zeus o zábavu na nějaký čásek vystaráno.

Wish list funguje tak, že samozřejmě musíš být zaregistrovaný, ale pak se ti zpřístupní seznam tebou vlastněných her, wish list (kde si dáš, co bys chtěl ve sbírce mít) a případně si můžeš naklikat i vlastní seznamy. Zpětně tě to sice na hru v bazaru neupozorní, ale to mi jako problém nepřijde. Založíš účet, projdeš bazar a od příště už ti přijde soukromá zpráva, na kterou budeš navíc upozorněn formou mailu. Takže se nemůže stát, že by ti utekla hra, o kterou stojíš. A to za tu registraci myslím si stojí. Bez ní bys tu hru stejně nemohl koupit.
A ve finále; všechny tebou popisované funkce by stejně byly přístupné jen registrovaným uživatelům :D
(Ale registraci máš, takže to je fuk.)

24.1.2016 19:12:43

Vybíráme z Bazaru

Zombicide: Invader – CMON Comics - Vol. 1 Promos
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 12 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas