Aukce

Nepřijde vám aukce jako naprostý nesmysl? Když mě 12 minut před koncem někdo přehodí? Proč je to tak pitome nastaveno? 

Proč nejsou jasně daný termíny aukci, bez posouvání?! Nebo nějaký maximální počet prodloužení…? Vždyť tohle je úplně na hlavu! Nebo posledních 12 hodin by mohli přihodit jen ti, co už v aukci přihodili, nikdo nový..? 

To je přeci úplně na nic, přetahovat se přes týden! Frustrující pro všechny.. 

17.3.2023 01:27:57 | Upraveno autorem (porovnej)

Tohle už se řešilo dávno a řeší se to stále dokola. Opakovaně se došlo k tomu, že i když to není dokonalé řešení, má méně záporů, než jiná řešení. A většině lidí to vyhovuje. Má jít o to, že nakonec hru vybojuje ten, kdo je ochoten zaplatit nejvíc ke vzájemné spokojenosti prodejce i kupce. Nemá to být o tom, že vyhraješ hru za směšnou částku jen proto, že někdo nevydržel nebo nemohl čekat do půlnoci nebo, aby klikl v tu správnou vteřinu jako jeden mezi několika. Funguje to tak dlouho a funguje to dobře. Pokud se ti to nelíbí, nepřihazuj po malých částkách. Tím odradíš většinu vykutálenců, co si dělají sport z přehazování o minimalni částku těsně před koncem aukce a jejího následného prodloužení o jeden den.

Řekni mi, co je spravedlivějšího na tom, že aukci vyhraje ten, kdo měl štěstí a kliknul ve správný okamžik nebo mu zrovna neškytnulo připojení. Nenaštvalo by tě to víc?

_______________________________________
Můj seznam her na prodej (pište SZ):
https://www.zatrolene-hry.cz/uzivatel/havelock-1536/seznam-her/na-prodej-3681/

17.3.2023 03:17:07

Není to nesmysl. Měnit to nebudeme. Zůvodnili jsme to mockrát v jiných vláknech. V podmínkách je to jasně napsáno. Se s tím smiř. Vlákno zamykám.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

17.3.2023 05:54:05

@GamingDad Své důvody to skutečně má a jsou již popsané. Chápu, že když se někdo přetahuje s někým přes týden navíc, tak je to otrava, ale kdokoli může z těch přihazujících aukci urychlit. Stačí přihodit víc než je minimální příhoz (jsou to i strategie odstrašení "protivníka").

Obecně určitě chceme zachovat princip, kdy kdokoli má rozumně času na reakci, takže tvrdý konec aukce opravdu zavádět neplánujeme (protože náým nedává smysl snaha lidí trefit poslední vteřinu před koncem aukce).

Současně jsme si dělali statistiku toho, jak moc aukcí se protahuje hodně. A těch vyloženě brutálně natahovaných je dost málo (ale každý vnímá jinak to “brutálně” - někdo to má 14 dní a někdo jen 3).

17.3.2023 10:34:06

Vybíráme z Bazaru

Běsnění Drákuly
Běsnění Drákuly
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 14 dnů

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas