Výroba karet

Zdravím všechny zkušenější než jsem já :)!
Po dlouhém uvažování, jestli se do toho pustit sama nebo si najít někoho, kdo je v tom zběhlejší (což je asi každý) jsem se uchýlila k druhé variantě.
Potřebuji vytisknout Gwintové karty ze Zaklínače s tím, že mám všechny v pdf (snad jsem si zjístila dobré info, že můžu tisknout i už vytvořené hry.) Jelikož je chci v trochu lepší kvalitě než jen na tvrdý papír přes tiskárnu ale zase to nechci svěřit normální firmě už jen kvůli toho, že většina reklamek má vyšší limit balíčku než potřebuji, jsem se rozhodla hledat tady.

Proto by jsem byla velmi ráda, kdyby se mi ozval někdo, kdo by byl případně ochoten se toho chopit. Samozřejmě by jsme se na všem domluvili ve zprávách.

Předem všem díky
25.9.2016 00:50:16

Faxcopy
Ahoj neviem ako to máte v ČR ale kamoš chodí tlačiť karty do Faxcopy. Je tam samoobsluha tlačiarne a dajú sa tam aj orezať. Plus si môžeš vybrať kvalitu papiera.

25.9.2016 11:25:33

tlač
kdekoľvek, kde sa špecializujú na digitálnu tlač. Do FaxCopy by som ja osobne moc nešiel (je to taký masový lowend), sú aj lepšie firmy, kde majú lepšie tlačiarne a oveľa viac druhov materiálu, matný, lesklý, texturovaný, vysokolesklý a v rôznej gramáži (hrúbke). A samozrejme pri digitálnej tlači nezáleží na množstve.

Na slovensku napr Copex (www.copex.sk) ale aj mnoho iných.

25.9.2016 23:10:29

Karty
Ahoj, zkus kontaktovat Tangrama .. buď tu nebo na DŽ.

26.9.2016 00:26:42

Vybíráme z Bazaru

Pán prstenů - karetní hra (revidované vydání) NOVÁ
Pán prstenů - karetní hra (revidované vydání) NOVÁ
Akt. cena: 1300 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas