Programátor do TableTop Simulátoru nebo do Tabletopie

Ahoj. V době karantény kvůli koronaviru se můj byznys jakožto cestovní agentury a smluvní přepravy ze dne na den zabil, protože prostě tyhle služby teď poskytovat nemohu. Chci tedy využít ten čas, abych posunul svoje pokusy v oblasti tvorby stolních her zas o něco dále. Popřípadě to uchopit tak, aby se to dalo v budoucnu trochu monetizovat, aby člověk eventuelně měl na složenky, kdyby tenhle složitý stav s karanténou trval déle, než by kdo čekal.

Je tu někdo, kdo má stejný osud a "zmrtvený" primární byznys a kdo by teď svůj čas a dovednosti byl ochotný a schopný vrhnout na tvorbu stolních her, pro které bychom potom našli nějaký monetizační model?

Dám klidně k dispozici nějaký svůj rozběhnutý prototyp hry, nebo se rád budu se svými dovednostmi podílet na nějakém cizím projektu.

Je tu někdo, kdo umí programovat v LUA pro TableTop Simulátor?
Je tu někdo, kdo má zkušenost se Steamem nebo Tabletopií pro monetizaci vlastních produktů?
Je tu někdo, kdo by se chtěl podílet na tvorbě hry jako ilustrátor, grafik, sazeč, pravidlář, kombinatorik, matematik, projektový manažer atd.
Tvorba her je celkem komplexní obor dneska a na jednoho člověka je toho dost.
Současná doba nahrává tomu, abychom se mohli třeba týden intenzivně věnovat takovému projektu, pokud jsou naše primární "penězovody" u ledu a za týden se dá udělat spousta práce a zjistit, jestli jsme na pokraji životaschopného projektu. Každý nějak začínal. Je to jen o nasazení a vytrvalosti...

Díky za reakce, rád se pobavím s kýmkoli o čemkoli. Nejhorší je smrt osamělého tvůrce stolních her bez vydavatele na koronavir!!! :-) A dnešní technologie podporují práci na dálku!
23.3.2020 20:49:28

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Star wars: unlimited červená temná strana
Star wars: unlimited červená temná strana
Akt. cena: 60 Kč
Končí za: 23 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas