Barvení miniatur na zakázku od RTJ Studia!

Ahoj,

Barvení je složitá věc a dá se v ní dopustit spousty chyb, které mohou vést klidně i k trvalému znehodnocení modelu.

Nechte barvení na nás! Barvíme jednotlivé miniatury nebo celé hry jak základní tak rozšíření ????. Napište nám svoji představu, jak by měl model vypadat! Pak jen stačí domluvit počet kusů, cenu za celek (která vyjde vždy výhodněji ????) a datum do kdy potřebujete mít své bojovníky znovu na bojišti!

Určitě Vás potěší individuální přístup a férové jednání!

Navíc první rok servis modelu zdarma! Když se Vám miniatura bude zdát ošoupaná po neustálém šoupání po bojišti, nebo při nechtěné nehodě můžete model nafotit, poslat k nám do studia a my se zase postaráme o jeho krásný vzhled.

Modely vždy očistíme, nastříkáme základní barvou, malujeme, následně začneme pracovat na podstavci a po dokončení ještě zalakujeme, aby model neztrácel na hodnotě. Jako poslední věc před odesláním, uděláme pár fotek pro klienta, abychom si byli jistí, že mu dorazí modely přesně takové jaké si je představoval. ????????

Tak neváhejte a pošlete nám Vaši šedou poličku, abychom jí dodali trochu barvy. ????????
Díky, tvoje RTJ Studio!
⚔️

Instagram.com/rtjstudio
Facebook.com/rtjstudio
27.8.2019 13:12:42

Cena, aspoň orientačně
Z toho mála co tam zatím máš to vypadá moc dobře musím říct. Mám jak Rising sun, tak Blood Rage, takže možná brzo bych tvých služeb využil, ale potřebuju vědět o jakých penězích bychom se bavili, ať je se od čeho odrazit.

29.8.2019 13:30:30 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Zombicide No Rest for Wicked - Spectral Walkers
Zombicide No Rest for Wicked - Spectral Walkers
Akt. cena: 290 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas