Scharz

Zdravím ve spolek,

rád bych se zde představil. Jmenuji se Jakub Kunčík a od dubna letošního roku vyvíjím hru, kterou budu prezentovat na Spiel 2019 v Essenu. Tedy všichni z vás, kdo plánujete návštěvu tohoto veletrhu, budete vítání hall 4, booth 4k116.

Nějaké další info o hře:
https://boardgamegeek.com/boardgame/287893/scharz
(stránky na BGG)

http://scharz.com/
(během měsíce zprovozním)

https://www.facebook.com/groups/703743633362006/
(Přátelé deskové hry Scharz - dosud tajné stránky pro účely testování a sledování vývoje, nyní uzavřená skupina a po Essenu otevřená skupina a české oficiální stránky na fb)

https://www.facebook.com/ScharzBoardgame/
(oficiální fb stránky v angličtině; plně v provozu také až před Essenem)

Pomalu končí prvních šest měsíců vývoje. Hra je nyní ve verzi v0.6 (pracovní pojmenování). Během této doby, krom vývoje, byla hra testována pro dosažení co největší přístupnosti a srozumitelnosti především s laiky a nehráči. Druhých šest měsíců bych chtěl zapojit pokročilé hráče z české komunity. Plánuji navštívit různé herní akce a uspořádat testování na několika místech v Republice. Budu rád, když se mi případní hostitelé ozvou na email (v profilu), abychom to mohli postupně naplánovat.

Možná trochu paradoxně začínáme v Essenu. Inu, proč ne?

První otevřené testování je plánováno na domácí půdě v České Lípě 28.09.2019 od 15:00. Kdo by se rád zúčastnil, nechť se ozve přes jakýkoliv kanál (ideálně odpovědí v anketě na české fb stránce).

JK

P.S.: na stánku v Essenu bude k vidění ještě jedna česká exkluzivita, tak se stavte zjistit která
22.9.2019 11:18:32

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

First Rat
First Rat
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas