Praha - pondělky večer (cca 25 - 35 let)

Ahoj, již více než třináct let se pravidelně každý týden s naší herní skupinou scházíme u večera plného deskovek. Za tu dobu jsme vystřídali několik čajoven, i deskovkově pozitivních restaurací, covid nás i naučil po určitou dobu hrát deskovky online. Vystřídalo se u nás i hodně příležitostných hráčů, nebo hráčů jen na několik let, ale to "silné jádro" chodilo stále, po celý čas. Hry nás spojily - už dávno nejsme jen spoluhráči, stali se z nás dobří kamarádi - vídáme se i u jiných příležitostí, máme společné přátele. Když je potřeba, podpoříme se, zajímáme se jeden o druhého. Troufám si říct, že jsme milí a přátelští.

Až nyní, poslední dobou - někde kvůli dítěti, někde kvůli novému partnerství atd. - se z některých pravidelných hráčů začali stávat ti občasní a tak jsme se rozhodli poohlédnout se po někom dalším, koho bychom přijali mezi sebe a vyhli se tak hrozbě, že by snad některý týden byl bez deskovek :).

Nejsme nijak zvlášť vyhranění - baví nás eurovky i "amerika", klasické i kooperační, delší prokládáme kratšími a většinou předem neplánujeme, co zahrajeme, spíše se přizpůsobíme aktuální náladě ve skupině, případně obtížností hostům.

 

Pokud tě hry baví, jsi v daném věkovém rozmezí a chtěl /chtěla bys nás poznat, dej mi prosím vědět do soukromé zprávy. Možná z toho bude jeden pohodový večer, možná něco pravidelnějšího a kdo ví, možná za deset let budeme někde na víkendové chatě společně vzpomínat :).

 

Hezký den,

Honza

23.1.2023 23:47:27 | Upraveno autorem (porovnej)

Děkujeme všem zájemcům, aktuálně již se nám ozval dostatek nových hráčů a nikoho dalšího nehledáme. Výjimkou jsou případné slečny.

1.2.2023 23:14:45

Ahoj, oživuji tento příspěvek, jeden nováček se nám stěhuje z Prahy pryč, druhému kvůli pracovní době příliš nevyhovovaly naše časové možnosti. Jsme opět ve staré sestavě a vše zde uvedené platí a je aktuální.

Pokud nás někdo chcete poznat, dejte mi prosím vědět do soukromé zprávy.

 

Těším se, Honza

5.3.2023 10:24:54

Tak prd,  nam je 35 a 44 :)

27.3.2023 18:42:53

Vybíráme z Bazaru

Armageddon od Queen games
Armageddon od Queen games
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 7 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas