Milovice a okolí


Zdravím, jmenuji se René, k deskovým hrám jsem "přičichnul" , nedávno, kdy jsem dostal Civilizaci. Bohužel nemám ve svým okolí moc lidí, co by sdíleli nadšení. Rád bych našel lidi, klidně z širšího okolí ( nevadí mi někam dojet ), pro hraní. Jelikož jsem nehrál velké množství her, určitě se nebráním zahrání něčeho nového a zároveň bych byl za to rád. Prostory mám, pokud by měl někdo zájem a trochu čas. Budu rád za zprávy. René
25.1.2021 17:48:11

pozvání do deskoherního klub KLASK - 13min od Milovic
Ahoj,
rád bych tě pozval do deskoherního klub KLASK Tuřice, který se zaměřuje na deskoherní večery, kvízy, soutěže, turnaje nejen pro rodiče s dětmi. V klubu panuje přátelská atmosféra s možností se občerstvit a napít. (platby kartou jsou u nás samozřejmostí)
Do klubu KLASK Tuřice může přijít kdokoli, bez nutnosti registrace a zahrát si jakoukoliv ze stolních her, které má klub k dispozici. Rádi přivítáme každého milovníka stolních her. Členové klubu mají -25% slevu.
Klub se pyšní členy, kteří se účastnili mistrovsví světa ve Finsku ve hře KLASK nebo se stali mistrem světa ve hře Carcassonne.
Klub vznikl 17.11. 2018 primárně jako sportovní klub se zaměřením na magnetickou hru KLASK avšak deskoherní svět nás pohltil natolik, že jsme začali propagovat nové i stávající deskové produkty hry od předních českých vydavatelství např. Dino Toys, ALBI, MINDOK, ADC Blackfire, Piatnik, REXhry a další.

Kontaktní osoba: Antonín Šimonka / 732 232 232
www.klaskturice.cz
www.facebook.com/klaskturice

26.1.2021 10:40:40

Perna/Mikulov
čau chlape, cívku hraju s brachou už roky. Já sám se venuju hravne pan prstenů LCG a bloodborne ale mužem zahrát jestli budeš chtít

18.2.2021 14:56:55

Vybíráme z Bazaru

Vindication Archive Edition + Sleeves
Vindication Archive Edition + Sleeves
Akt. cena: 6190 Kč
Končí za: 10 dnů

Offcanvas