Jičín (okres Jičín)

Jsou tu nějací více méně pravidelní hráči z Jičína a okolí, kteří by měli zájem se více či méně pravidelně v Jičíně scházet?
V tuto chvíli spíše sonduji terén, ale rád bych časem našel stabilní místo na hraní, kde by se dalo pravidelně hrát. Klidně za cenu nějakého drobného úplatku. Z počátku třebas jen nějakou ke hrám svolnou restauraci či hospodu (ideálně nekuřáckou). Možná by se dalo domluvit hraní v Káčku, možná by se dalo najít nějaké městské zařízení, kde bychom mohli zakotvit.

Idea je taková, že by hráči měli jistotu, že na daném místě v danou hodinu bude nenulová šance najít spolu/proti hráče, podobně jako tomu je v Praze, Hradci, Brně a jiných městech. Nemám (zatím) ambice zakládat nějaký klub či spolek s vlastním rozpočtem, evidovanými členy a představenstvem...

Pro kolegy z Moravy - Jičínem nemyslím Nový Jičín, ani Starý Jičín, ale pouze Jičín ;) https://mapy.cz/s/pXdE
25.11.2016 16:28:05 | Upraveno autorem (porovnej)

Jičín

Nebránil bych se tomu

21.4.2019 11:23:28

Jičín

Ahoj Peco,

jak jsem onehdy psal, tak my jsme z Podhorního Újezdu. Her plnou skříň a dětí plný dům ( hrající si tři a hrající zatím pouze jedno - teď mastíme spolu Spirit Island a připravený ve skříni na vyzkoušení třeba Gentes ). Vůbec bych nebyl proti se sejít někde v retauraci. A navzájem se oťukat, jestli si lidsky a herně sedneme. Aktuální seznam her je na zatrolenkách. aby bylo patrné, který typ her hrajeme.

Michal

13.5.2019 08:44:22

Descent

Ahoj, přidal bych se někde na půl cesty, jsem z Turnova. Když to rodina dovolí, tak třeba celodenní hraní o víkendu. V týdnu není čas... Případně noc

20.5.2019 16:49:51

Kaledon

Ahoj,

v tom případě bych navrhoval třeba Sedmihorky - my máme obytný auto a tak není problém zajet třeba do kempu. Přes den si dáme výlet po skalách a večer v klubovně můžeme něco zahrát. To se mi zdá ideální. Koukni na seznam, co máme za hry. Jinak děti máme tři 10,3 a 1.5 roku - všechno kluky.
V kempu pronajímají i chatky.

22.5.2019 18:40:09

...
Ahoj! Nějak jsem přehlédl zdejší příspěvky. Můžeme zkusit. Momentálně dodělávám na zahradě "chajdu", tak jen opatrně projevuji zájem. :)
Když to klapne, tak můžeme někam vyrazit a juniorem (11 let). Většinu her bych měl mít zde ve sbírce.

22.5.2019 19:48:47

...
V tom případě tedy navrhuji Sedmihorky - v kempu mají klubovnu, ale musel bych zjistit, jestli nechtějí za to nějaké peníze. Když tak bychom šli někam do restaurace v kempu.

Termínově můžeme víkend 31.5. až 2.6. - my bychom to spojili jeden den pěší výlet a jeden den cyklovýlet. Večer bychom dali nějakou hru - u nás teď vedou Alchymisté, Spirit Island, Troyes, ale na tom bychom se předem domluvili.

Jak jsem psal my jsme s obytkou dost flexibilní - můžeme zajet kamkoliv, jen vzhledem k věku našich klukú pro ně potřebujeme přes den vymyslet nějakou zábavu. A doufat, že utaháme je a ne sebe ...

Pokud máte jiný návrh tak sem s ním.

22.5.2019 21:35:34

...
Ta pul cesta byla obrazně myšlena :) Přijedu klidně do Jičína, to není problém. Časově jsem na tom bohužel špatně, první tři červnové soboty mám plné. Navíc se chystám do pergoly, takže se ty víkendy budou zhoršovat :o(.
Kromě ut a st bych se mohl uvolnit i v týdnu (od 18hod).

Na rozjezd něco jednoduchého ať se trochu poznáme ne?

23.5.2019 21:21:49

...
@Kaledon: Chmm, u mě s časem také bída. V týdnu bych se snad urval v úterý či ve čtvrtek - spíš večer. To má synek kroužky. Eventuálně někdy v sobotu, zvláště když bude počasí "naprd".

@Pescado: Tak ty Sedmihorky příští týden u mě dobrý. Snad do toho nic nevleze. Podle počasí vemu stan, nebo přespíme juniorem v autě. Sice to není bydlík, ale na přespání se to dá.

Přemýšlím, jestli bychom zvládli Alchymistu... Já to hrál asi 2× - 3× a úplně easy mi to nepřišlo. Ale jestli to máte s mladým vyzkoušené, tak proč ne.

@All: Kolik se nás tedy asi tak sejde? Jestli nás bude na hraní 5 tak mám eventuálně Lords of Xidit (až 5 hráčů), Through the Desert (až 5), Euphorii (až 6) či Adrenalin (také až 6) - k tomu bychom se vešli všichni...

23.5.2019 22:34:01

peca
Syn nám většinou u Alchymistů děla gamemastera, protože nemáme chytry telefon či tablet.

Raději bych doporučil třeba Nájezdníky, Troyes. Allchymiste jsou přeci jen složitější.

Jinak bych to viděl na sobotu a přespat do neděle - mají tam lukostřeleckou střelnici - tak bych vzal luky.


nebo kluky i nas by mohla bavit Říše příšer.

24.5.2019 20:40:28 | Upraveno autorem (porovnej)

pescado
Ok, počítám s tím.

28.5.2019 14:16:08

peca
OK, v sobotu přijede naše celá kavalerie - počasí hlásí pěkné.

Vezmu luky a my si uděláme trochu výlet. Večer bychom mohli dát Nájezdníky nebo Řiší příšer - to bude kluky bavit.

Kdyby nám do toho hodily děti vidle tak bych poslal soukromou zprávu.

Budem se těšit

29.5.2019 10:31:10

Kaledon
Nevím, jestli to má cenu, ale já s juniorem pojedeme za chvilku. Kdybys měl náhodou dnes volný večer, když už máš něco zítra, tak máš ve zprávě ode mě moje číslo na mobil.

31.5.2019 19:18:37

Nedávno se pořádalo malé herní setkání v jičínském Káčku. Tak profukuji trubky. Kdyby se někdo sháněl, domluva nadiscordu: https://discord.gg/KzXvT2dncQ

17.1.2023 13:16:15

Vybíráme z Bazaru

Conquest of the empire
Conquest of the empire
Akt. cena: 1000 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas