Hradec Králové

Ahoj, jelikož nemám moc ochotných spoluhráčů a rád bych si taky někdy zahrál, chtěl bych si domluvit s nějakou partou lidí jednou za čas schůzku v Planetě her na Gočárově ulici. Jsem spíše mírně pro euro, ale nějaká atmosférická pecka by mi určitě nevadila.
Mám čas vcelku každý všední den od dvou až čtyř hodin až na liché pátky.
Těším se až si zahrajeme :-) !
17.1.2016 12:25:09

FB
zkus sledovat stránku Planety her Hradec, tam jsou občas akcičky ale jinak jsem k dispozici v podstatě na všechny typy her...

13.2.2016 22:33:51

...
Dlouho jsem se nedíval na tuhle diskusi ani si nepřečetl tvůj příspěvek, slyšel jsem že se planeta her bude rušit, no, rád bych si sehnal nějakou part na hraní deskovek, ale v planetě už hrát asi moct nebudem, nevíš o nějakym jinym místě? a máš vlastně ještě vůbec zájem o deskovky?

19.7.2016 20:26:25

Skupina hráčů na FB
Hrajeme skoro každou neděli v salónku v Hnízdě Snů (vedle Levelu, v Úzké ulici za alerií moderního umění), schází se nás 6 až 15 a rádi uvítáme nové hráče. Najdi si naši skupinu na facebooku pod názvem Deskovky a Pivo (je soukromá, takže budeme muset odmáčknout tvé přijetí do skupiny) ;)

Za deskovky a pivo
Johnny

4.8.2016 12:08:06

Hradec
ahoj, jak již psal Johny....planeta je v HK zrušena, ale máme skupinu a chodíme hrát do různých hospůdek po HK....stačí nás nalézt na FB pod "deskovky a pivo"

Chodíme hrát každou neděli....ale jdeme klidně i mimo skupinu jen v pár lidech na nějakou atmosferickou hru

31.10.2016 20:43:53

hradec
O víkendu 25-27.11je hraní deskovek ve skautské klubovně HK dohledejte si to někde, kdo to tam znáte, klub deskových her s nima spolupracuje, nebo tak nějak.

21.11.2016 21:41:33

Deskoviště
V Hradci Králové vznikl nový klub Deskoviště. Hraje se v sobotu celý den a ve středu v podvečer. Více podrobností naleznete na www.deskoviste.cz nebo www.facebook.com/deskoviste

8.9.2017 12:03:31 | Upraveno autorem (porovnej)

hradečtí senioři - Moravské př. II
Ahoj, v současné době jsem se rozloučil se svou sbírkou deskových her /cca 95/ i se svou nejmilejší Carcassonne, celá jejich "rodina". Nyní mně a mojí babičce -manželce zůstala hra, která je nejen nejmilejší, ale hlavně nejhranější. Za 4 měsíce strávené na chalupě přes léto, jsme sehrály každý den nejméně 2 sady, tj. 20 her. Ta hra je desková-karetní a jmenuje se "Sekvence", na chalupě hrajeme s chalupáři i ligu dvojic, což je nejlepší. Ve městě, v HK hrajeme jen my dva spolu, zkrátka nám schází pro hraní "partička" nejraději seniorů /kteří jsou již od doby kdy jim bylo "sát", třeba padesát. Dáme takovou partičku dohromady ?
Pokud jste mladší, můžete doporučit svým rodičům či prarodičům ! Díky Vám za pomoc ! honza6

20.11.2017 16:10:04

deskoviště vs. deskovky a pivo
Pro kamaráda (který je opravdu moc líný na to aby se registroval) a jeho ženu hledám nějaké místo na hraní v hradci králové, kde se nedávno přestěhovali. Jsou zvyklí hrát spíše středně náročné hry (ala lords of waterdeep) a asi se budou přiklánět k podobným hrám.
Existujé nějaká jiná místa v hradci kde se hraje?
Co je výhodou a nevýhodou obou "podniků".
Jsou seznamy her obou klubů aktuální? -> Proč není deskoviště na zatrolenkách?
Vstupné/výpalné za hraní?
Kolik lidí/stolů tak nějak normálně hraje?
Domlouvá se nějak předem co se bude hrát a kdo s kým proti komu?
Jak se řeší nové hry?

26.2.2018 12:03:22

Deskoviště
Ahoj,

jsem jedna z organizátorů Deskoviště, takže odpovědi jsou tím trošku "zkreslené" nicméně:

- O dalších místech, které nabízí pravidelné hraní v HK, nevíme.
- Otevření jsme všem hrám, máme pravidelné návštěvníky hrající jak hardcore euro hry, tak i tématické ameritrash pecky nebo i párty hry, prostě celé spektrum :) Nově máme také i menší zázemí pro hraní wargames jako WH40k apod. a snažíme se lákat i komunitu lidí hrající RPG.
- Seznamy her jsou aktuální (seznam vedeme v google sheetu, který je dostupný z našeho webu). Samozřejmě je možné si donést vlastní hru!
- Vstupné je dobrovolné, při odchodu. Bereme to jako odměnu, že děláme něco správně; nebo jako podnět, že ne.
- Stolů máme ve středu 4 a v sobotu je možné navýšit na 6. Návštěvnost je v průměru 18 lidí.
- Domlouvání předem funguje na našem facebooku u událostí k jednotlivým dnům, kde je možné vždy napsat co si chcete zahrát a kdy. Případně napsat rovnou na celou stránku příspěvek. Málokdy se stane, že by se někdo nedomluvil.
- Nové hry kupujeme z dobrovolného vstupného případně z grantu, díky kterému můžeme fungovat :)

K výhodám deskoviště:
+ "Rodinný" přístup :) snažíme se pomoci s výběrem her, vysvětlením a zapojením do skupin
+ Široká nabídka her
+ Vstupné dobrovolné
+ Káva, čaj a většinou nějaké menší občerstvení na místě zdarma
+ Otevřeno 2x týdně - středa od 15:00, sobota od 11:00 a zavíráme až se dohraje (stává se, že zavíráme i nad ránem). Tudíž je čas opravdu na vše.
+ Za hraní v Deskovišti sbírají hráči body do "Velké ceny Deskoviště". Na konci sezóny si první tři hráči odnesou deskovku domů.
+ Organizujeme zajímavé tématické dny a turnaje

O nevýhodách nevíme, zatím si nikdo na nic nestěžoval a lidi se rádi vracejí :))

J.

26.2.2018 12:39:14

...
Děkuji, informace byly předány příslušným lidem a oni se už rozhodnou, ale prodalas to hezky :)

26.2.2018 15:03:23

Hledají se hráči!
Zdar lidi! Poslední dobou moji přátelé dávají z nějakého důvodu přednost reálnému životu a vůbec nemají čas si něco stolního zahrát. Složit partu lidí je čím dál tím těžší. Proto bych měl zájem o pár nových přátel, kteří by s námi někdy zahráli nějakou moji hru. Na hraní jsem ochoten zvolit nějakou poklidnou putyku, případně i nabídnout svůj byt (bydlím u kina Centrál), či snad i někoho navštívit.... když si troufne.

Nejvíc se u nás drtí Zombicide BP a GH, jednou za čas prokládáme něčím jako Blood Rage, Zima Mrtvých, Star Wars: Imperial Assault (ale jen skirmish), Civilization, Arkham Horror, etc. A kdyby jste byli opravdu nároční můžu nabídnout i svou top hardcore hru: Talisman. Případně vyškrábnout i něco jiného....

Prostě kdyby se někdo nějak podezřele poslední dobou nudil a našel odvahu se ozvat cizímu člověku, dejte vědět. Dáme hru :)

Váš Vejcovod

28.2.2018 20:17:30 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

Bílý hrad (+promo)
Bílý hrad (+promo)
Akt. cena: 620 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas