Hledám testery

Ahoj.
Nemyslím, že bych nějak porušil pravidla této diskuze, když tady nehledám úplně spoluhráče (i když ty také, Kladno a okolí), jako spíš herní skupinky, které by byly ochotné si několikrát zahrát moje prototypy her a potom dát zpětnou vazbu.
Prototyp bych zaslal poštou po vyrobení, tudíž nikoho nenutím, aby si udělal hru sám z P&P podkladů. I když jsou prototypy vyráběny v domácích podmínkách, není jejich výroba úplně zadarmo (někdy to vyleze do peněz dost) a tak bych samozřejmě rád narazil na testovací skupinky zodpovědných hráčů, kteří to myslí s testováním a zpětnou vazbou vážně.
Případně se samozřejmě hodí také ti z Vás, kteří mají program TableTop Simulátor, protože přes něj by šlo testování také (i když jsem si vědom jistých nevýhod takového testování).
V současné době se snažím udělat facelift u dvou svých her, za vydatné pomoci jednoho fajn grafika, který to dělá ve svém volnu. Takže až bych se díky němu dostal k výrobě prvního faceliftovaného prototypu, budu schopen zaslat i ten... Mimochodem, určitě by se mi hodil i kontakt na nějakého stejně zapáleného grafika (popř. kombinatorika, programátora, člověka, co dobře umí v TableTop Simulátoru nebo jiném programu pro digitální testování apod.), který by se chtěl připojit k týmu s cílem dotáhnout hry ke komerčnímu vydání.
V současné době mám k dispozici hru Olgoj Chorchoj, kterou se snažím odladit (resp. nová, složitější pravidla, protože hra má ještě jedna, jednoduchá pravidla pro úplné začátečníky, které podle mne a dosavadních testů fungují dobře).
Dále bych byl schopen zaslat i hru Khazad-Dum, u které ale dojde k zásadnímu faceliftu a změně tématu, protože nákup licence na pána prstenů je celkem drahá sranda.

Budu rád za jakýkoli Váš kontakt se mnou, ať jako testovací skupinka, nebo jako nějaký šikula, co by se chtěl zapojit do projektu.

S díky
Petr V.
26.7.2019 23:23:50

V této diskusi není zatím žádná odpověď...

Vybíráme z Bazaru

Prodám TransEurope + šikana
Prodám TransEurope + šikana
Akt. cena: 300 Kč
Končí za: 21 hodin

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas