Divné hledání spoluhráčů

Zdar hráči! V připomínkách to okamžitě zapadlo, tak to zkouším v tomto vláknu.

Považuji Zatrolenky za komunitní server, kde se online “potkávají” deskohráči, kteří se rádi potkají a zahrají si hlavně v reálném světě. 

Příjde mi ale zvláštní, že je tu omezená možnost hledání spoluhráčů. Když už můžeme v profilu vyplnit město, kde bydlíme, proč se nedá najít spoluhráč na základě okresu nebo ještě lépe konkrétního města? Proč se hledání omezuje na kraje ČR?

Jaký má smysl záložka “Kluby a hráči” s kolonkou “Místo”, když mi to zúží počet hráčů v mém “okolí” na cca 1528 lidí v ploše 11 015 km² (např. středočeský kraj)?

Na mapě deskovkářů je mizivé procento uživatelů Zatrolenek a stejně jako vlákno “hledám spoluhráče” se spoléhá na velmi aktivní přístup uživatelů, kteří složitě hledají v diskuzích a nebo zakládají diskuze nové a doufají, že si toho někdo všimne.

Jsem v tom sám, nebo by změnu v hledání uvítal i někdo jiný?

 

PS: jestli jenom hledám na Zatrolenkách prostě blbě, klidně mi to dejte sežrat :-)

22.6.2021 11:02:54 | Upraveno autorem (porovnej)

Mi připadají Zatrolenky spíše jako obrovská databáze deskových her, kde lidi většinou hledají jen to, co je zrovna zajímá. Sice tu je možnost se nějak domluvit, ale vyžaduje to především štěstí v tom, že dva lidi ze stejného města se budou pídit po spoluhráčích právě v jeden čas. Měsíc zpoždění a dotyčný, co zde hledal spoluhráče se už na Zatrolenky vůbec nemusí dívat :)

Daleko lepší by mi v tomto připadaly jiné weby či aplikace (nevím, zda jejich uveřejnění není reklamou). Už jen tím, jak to tam funguje, že staré zprávy upadají v zapomnění, ale nové jsou více na očích daleko více lidem.
Případně můžeš kontaktovat nejbližší deskoherní klub, který najdeš zde na Zatrolenkách. Nebo zkusit seznamku.

Podotýkám, že s hledáním spoluhráčů nemám zkušenost a spíše lanařím své vlastní přátelé ke hraní deskovek. To je další cesta :)

22.6.2021 17:47:39 | Upraveno autorem (porovnej)

Absolutní souhlas :-)
Tohle bych naprosto uvítala. Ten zbytek ještě možná vem čert, ale minimálně vyhledat uživatele dle okresu považuji za naprosto klíčové. Nechápu důvod, proč tu taková základní věc chybí.

22.6.2021 21:43:32

A mapu deskovkářů už jsi procházel ?

 

https://www.mapotic.com/deskove-hry-hledam-spoluhrace

9.7.2021 17:12:26

@maju Od poslední úpravy diskuzí se dají uživatelé v příspěvcích označovat a přijde jim o tom notifikace, kterou (pokud si ji nepřečtou) jim pak připomene ještě souhrnný každodenní e-mail. Nebo jde taky dotyčnému napsat soukromá zpráva, o které bude také informován e-mailem ze ZH, který mu přijde na adresu, kterou uvedl při registraci. Není to optimum (a určitě by se hodilo mít třeba v budoucnu nějaké další nástroje), ale ZH plní těch funkcí více (databáze her, recenzí, popisů, záznamů z hraní, bazar, profily uživatelů s wishlisty apod.) a zrovna možnosti, jak se tu s někým zkontaktovat, myslím celkem existují.

 

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB

9.7.2021 18:14:01

Souhlas ;) Stačil by filtr dle místa bydliště, které uživatel zveřejní. No nebo přímo novou sekci Hledám spoluhráče, kde by se takto dalo filtrovat a byl by tam pouze ten uživatel, který se do hledání zaregistruje. No něco na způsob “seznamky”.

21.7.2021 15:57:35

Vybíráme z Bazaru

KOUPÍM - Battlestar Galactica: Daybreak
KOUPÍM - Battlestar Galactica: Daybreak
Akt. cena: 1 Kč
Končí za: 6 dnů

Offcanvas