Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Čáslav, Kutná Hora, Okolí
Hledáme spoluhráče, který by si s námi párkrát do týdne rád zahrál. Hrajeme jak karetní hry typu Citadela, tak i velké hry typu Arkham Horror. Jsme 2 + 1 který ovšem nechodí často.jeste hrajete?
Nazdarek, jeste hrajete a kde a kdy?
Kde
Zdarec,
me by zajimalo kde s schazite. Jsem z Rataji nad Sazavou. A casto jezdim (jsem jezdil-ted mam trochu pauzu :-( ) do Kolina, Ale Caslav by byla vic z ruky. Treba jste bliz :-)
Ciao
to Block
Ja bydlim taky kousek od Janovic ze strany od kolina
Raenius
Tak to je dobry, to bychom mohli neco dat... Co hrajes? Co Te bavi hrat?
To Block
Klidně bych se pustil do Arkhamu nebo Descentu, ale mam taky LOTR LCG, WOT, Talisman....spousta her a možností :o)
to Raenius
A mas predstavu, kde bychom to mohli dat? Znas neco v UJ? Mimochodem a co Studenou valku resp. tu novou variantu?
Zdravíčko
Omlouvám se, že jsem nenapsal dříve... Už sem měl za to že se nikdo neozve :D No je to tak, že pro nás by byla max přijatelná čáslav, protože jsme z vesnic a právě už i tak jet do čáslavi něco zabere. Kolín a Janovice samozřejmě známe, ale jak z hlediska času tak z hlediska dopravy jsme se chtěli dohodnout max na tý Čáslavi...
to:Dexmaster
A kde v Čáslavi?
To Block
Studenou válku nemám. UJ moc neznám, je tam nějaká čajovna nebo tak něco?
to Raenius
UJ prave znam jen tak prujezdove, ale nic moc tam asi neni. Vychazel jsem z toho, ze jsi kousek za UJ, ze to znas. Ja jsem tu tak 5let a moc jsem je nevyuzival (mysleno UJ).
+to DexMASTER94
Ja to mam opacne(vsichni jsme z vesnic-ja Rataje n.S. - mestys :-) ) - Jezdil jsem pravidelne hrat i do Kolina. Ale potom prace a ted cas, uz mi to hodne omezily. Proto je ta Caslav taky spise za hranou....to uz muzu domlouvat Kolin :-) Proto jsem si rikal, ze treba nekde UJ popr.Malesov ap.
To Block/Dexmaster
No to jsme na tom stejne, taky tady nebydlim dlouho. Klidne bych te vyzvedl a mohli bysme sjet za dexmasterem a spol a dat uz konecne neco :) Co vy na to pánové??
Ahoj sem tam mám volný večer v Čáslavi, byl by tu zájem o deskoherni večer? Spíše nárazově než úplně pravidelně.
Ahoj,
s partou přátel se scházíme na pravidelné bázi. 12 hráčů, 2x týdně. Hrajeme v Čáslavi každé úterý a čtvrtek. Máme obsáhlý pool her, domlouváme účasti přes discord. Kdyby někdo měl zájem, tak mě kontaktujte. Ještě nějaké hráče rádi přivítáme.
Hrajeme nejčastěji na dvou stolech, případně dle možnosti konkrétní hry. O hře vždy hlasujeme předem, poté hráči nahlásí účast.
Díky a hrám zdar!!
-Rây
Děkujeme, že alespoň zvážíte přestat blokovat reklamy na Zatrolených hrách.
Je to náš hlavní zdroj příjmů, ze kterých financujeme provoz Zatrolených her.
Dobročinná dražba: Versailles 1919
Akt. cena: 2200
Končí za: 2 hodiny
Hra o trůny 2.ed karetní hra cyklus Krev a zlato
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 6 dnů