Břeclav


Ahoj,
hledám hráče na hraní deskovek v Břeclavi. Můžeme hrát cokoli co se domluvíme. 


Všechny mé hry mám tady v profilu tak se můžete mrknout. Nemám vyhraněný žánr, zahraji si cokoliv dobrého. 


Většina her je včetně rozšíření. Takže myslím, že je toho dost co hrát. 

Taky si rád zahraju něco nového z vaší sbírky. Šak se na všem domluvíme. 


Těším se

6.9.2019 07:48:46 | Upraveno autorem (porovnej)

Břeclav a okolí
Já a pár kamarádů by se klidně přidali (věk 16-23), deskovek máme dost. Jsme z BV a okolí. Obzvláště rádi hrajeme Hru o trůny, takže jsme zvyklí hrát dlouho. Jediný problém který máme tak že nemáme moc prostory kde hrávat.

............................................
"Pokud nejsi u deskové hry připraven přijít o všechny své přátele, tak jsi nehrál pořádně."

29.9.2019 19:21:21

Ok
Ahoj, tak to je fajn. S prostory není problém, můžeme u mě bez problému. Více se domluvíme přes SZ.

30.9.2019 16:14:53

Hraní
Ahojte všichni,
opět sháním nějaké zapálené hráče nebo i občasné co si rádi zahrají dobrou deskovku. Sbírka her se rozrostla o hodně pěkných kousků z různých žánrů. Bohužel na druhou stranu z mnoha důvodů postupně prořídla herní parta takže budu rád když se mi ozve někdo z okolí kdo by měl zájem a chuť si občas něco zahrát. Navíc teď když je venku počasí že by psa nevyhnal.

18.2.2021 00:57:06

Perna/Mikulov

Ahoj taky bych se rád přidal.

18.2.2021 15:05:34

Hoontersen
Ahoj,
to je super, díky že ses ozval. Napíšu ti SZ a domluvíme se.

19.2.2021 16:20:29

Ahojte,

tak jelikož nastává opět období kdy na deskovky bude trochu víc času tak se připomínám. Kdo má zájem ať se mi ozve a můžeme se domluvit na hraní čehokoli co nás bude bavit. Díky

13.9.2021 21:17:10

Ahoj, poslal jsem ti SZ.

15.11.2021 10:26:44

Ahoj, 

 

nechtěl by někdo začít  hrát - #Mage Wars: Academy  / #Mage Wars Arena ( @Sněhurec , @Creatides, @Hoontersen, @Houfi)? Rád bych začal Mage Wars Academy a postupně přešel na Mage Wars Arena, ale začít lze jakkoli :-)

7.2.2022 14:18:22 | Upraveno autorem (porovnej)

@AncientOne Ahoj, Mage Wars jsem nehrál a ani nevím že by je někdo ve skupině měl. Nebráníme se ničemu, ale neomezujeme se na jednu hru a hry střídáme a hrajeme spousty různých parádních her. Např. se můžeš mrknout do mého profilu + spousty dalších. Navíc se na nás letos opět chystá nálož nových skvělých her. Takže kdybys měl zájem napiš SZ a domluvíme se. Zatím se měj.

12.2.2022 20:10:28

Ahoj,

před nedávnem jsem se přestěhoval do Břeclavi a hledám potenciální spoluhráče na občasné i pravidelné hraní. Jelikož nemám auto a s hrami se mi nechce nikam vláčet, jednalo by se o hraní u mě doma. Samozřejmě by nebyl problém zahrát si i hru, kterou by si spoluhráč přinesl s sebou. Pokud by měl někdo zájem, napište mi prosím SZ.

---
Zarytý odpůrce figurek, který zastává názor, že hromada plastu ze špatné hry dobrou hru nikdy neudělá.

29.10.2022 15:38:51

@MalcolmReynolds  Před dvěma týdny jsem ti psal ale nereagoval si...

 

No každopádně je už podzim v plném proudu a nastává doba, kdy snad bude na deskovky více času. 
Takže rádi přivítáme kohokoliv z Břeclavi a okolí, kdo by měl zájem si občas něco zahrát. 
Letos je opět dost pěkných nových kousků (alespoň pro mě), z toho nejepičtějšího je to jednoznačně TI4, které ale vyžaduje větší počet hráčů. To ale samozřejmě není pro každého. Z jednodušších a hlavně dnes již starších klasických her dorazil konečně dotisk Blood Rage nebo kompletní Scythe, z historických Successors a Hannibal, z neválečných ekonomických her vyšla Concordia nebo skvělá kooperačka Konec věků.
A abych nezapomněl. Čerstvě teď dorazila Válka o prsten. Jde vidět, že letos byl hlavně rok vydávání a dotisků sice starších, zato ale léty prověřených klasik. Je to ale jen malý výčet. Na všechny hry se můžete mrknout do profilu. Vše dle domluvy, chuti a preferencí. Tak kdo by měl zájem ať se neváhá ozvat.

30.10.2022 17:16:19 | Upraveno autorem (porovnej)

Zdravím všechny deskohráče z Břeclavi a okolí. Po roce je tu zase podzim a s tím chladno a sychravo. Na druhou stranu je ale díky tomu o něco více času na deskovky. Kdo by si chtěl něco dobrého za hrát, budu rád když se ozve. Za tento rok vyšlo zase spoustu skvělých her. Z poslední doby třeba Legendy dávnozemě, nebo i menší, jednodušší, ale i tak parádní hry. Můžeme si ale zahrát i cokoliv jiného, nebráníme se ničemu. Mrkněte když tak do profilu do sbírky her. Díky za zprávy.

11.11.2023 18:44:07

Ahoj já bydlím v Hovoranech. Provozuji u nás na faře Klub deskových her. Hry máme i ty nejlepší. Hledám zkušené spoluhráče na hry od gmt :Andean Abyss, Studená válka, 1989, Fading glory, nebo klomplexnější hry typu Mage knight, Blood rage a moje srdcovky od phila Eklunda (Pax rennaisence a pax emancipation)

Muzeme si nekdy klidne zahrat treba v cajovne v Hodonine, to mas tak na pul ceste nebo u me je prostoru dost na hry i na šipky, jestli hráváte s kamoši. 

15.11.2023 10:11:11 | Upraveno autorem (porovnej)

Ahoj. Mám problém, že nesnáším hraní mimo moji chalupu nebo domov. Mám na to extra pokoj, ale spoluhráči se mi odstěhovali mimo Hodonín a často dokonce mimo ČR. Tak hledám někoho na občasné zahrání v Hodoníně.

Hry mám rád všechny kromě kooperací a většiny párty her. Ve sbírce se neúspěšně snažím nemít dvě hry stejného druhu, což je čím dál větší problém (při cca 200 kusech). Logo GMT občas používám jako avatara, pak ještě zbožňuji Gigamic. ;-)

Mám moc rád hry se skrytým nepřítelem (Battlestar Galactica, Secret Hitler), tak jsem o víkendu začal objevovat krásy Mantis Falls, který tento princip zázračně převedl na hru pro dva hráče. Poslední dobou mám také chuť na Sekigahara: The Unification of Japan (GMT). V bufferu jsou na otestování dvě hry z Taiwanu nebo třeba Matcha o čajovém obřadu. Dnes došlo poštou Fuji Koro. Určitě neodmítnu Goryo nebo Fit to Print, pro mne absolutní vítěze roku 2023. Taky White Castle mi tady leží ještě nehraný, přitom dle pravidel je to úplně úžasná hra.

Kdo z okolí by se nudil, zkuste se prosím ozvat. Preferuji hraní ve dvou, večer/v noci nebo o víkendu, jelikož práce a kojenec.

28.11.2023 15:37:39

@Devo  Ahoj, od GMT mám pouze Comancheríi, takže zkušení hráči GMT her určitě nejsme. Ale nebráníme se ničemu a i delší a náročnější hry nejsou problém. Když by se nás sešlo více tak ideální je třeba Střet, Eclipse, TI4 nebo teď ty nové Legendy dávnozemě. a pod. Jinak jak píšeš - Blood Rage a podobné klasiky jsou taky moc fajn.


@jankie  Ahoj, tak to je super. Určitě se můžeme domluvit a zahrát něco u tebe. Já jsem taky na hraní zařízen a hlavně je na hraní u mě klid, takže s prostory určitě není problém. Jinak párty hry taky nehrajeme. Ale třeba kooperačky máme rádi. Ale to je samozřejmě na domluvě, hrajeme všechno možné. Každému sedí něco jiného. Na Bílý hrad se taky chystáme, nedávno jsme si zahráli od stejného vydavatele tu Katedrálu a ta je moc fajn.

Tak se kdyžtak můžeme domluvit přes SZ a zahrát třeba ve dvou nebo jak psal Devo, slézt se všichni v Hodoníně, když je to napůl cesty a dát něco ve větším počtu. Jinak taky preferujeme hraní večer nebo o víkendu.
 

28.11.2023 20:44:35

@Creatides když je hra z roku 2015 klasika, co je pak třeba Cosmic Encounter z roku 1977, který se stále aktivně hraje? :D
(právě mám na cestě jsou další dvě rozšíření)

28.11.2023 20:51:43

@jankie To potom je stará klasika :-)

28.11.2023 21:35:55

Ahoj já hraji třeba Hru o trůny /karetní i deskovku, Andean Abyss, Cuba Libre, Twilight struggle (mám dokonce 2x v cestine), Faging glory, Pax Rennaissence, Pax pamir, Blood Rage

 

Méně Scythe a asi dva roky jsem nehrál Mage knight. Mám toho doma hromadu her. ale tyto mám nejraději. 

29.11.2023 08:01:05

Vybíráme z Bazaru

Summoner Wars CZ
Summoner Wars CZ
Akt. cena: 751 Kč
Končí za: 5 dnů

Offcanvas