The Level Up - Herní stůl na klasický stůl

Ahoj, není zde někdo, kdo by se mnou šel do tohoto projektu? Hrajeme často hry, které jsou skoro velké jako náš stůl a není již místo na desky hráčů. Jakmile jsem to viděl, ani jsem neuvažoval o tom, že bych do toho nešel :-)

https://www.kickstarter.com/projects/thelevelup/the-leveup

Všiml jsem si ho bohužel pozdě a jsem na pledgi za 56 liber. Pro 2 by to bylo za 96, tudíž 48 na jednoho. Je k tomu navíc pošta za 15 liber, kde mi ovšem nebyli schopni říct, jaká bude cena pro 2, prý to budou zjišťovat, až budou dělat pledge manager. Takže pro jistotu připočíst dalších 15 liber, ale věřím, že poštovné bude v balíku nižší :-)

Osobní předání Brno/Strakonice, ale mohl bych případně zaslat poté poštou/zásilkovnou.
11.2.2020 11:18:51 | Upraveno autorem (porovnej)

předražené
Můj dojem z této předražené "vychytávky" je dost negativní. Myslím, že po jedné návštěvě OBI, či jiného hobby marketu, si takovou věc je schopen vyrobit každý za zlomek ceny.

Jasně nebude to "suprově" skládací, ale celková cena bude za pár stovek a dvojici koček to udrží také a to i těch rasy lidské :)

11.2.2020 11:46:30

Muffo
Souhlasím - tyhle projekty jsou jen pro hloupé levoruké amíky, kteří považují za naprosto úžasné, když někdo něco zvládne doma udělat vlastníma rukama a není to artikl, který vyjede z výrobní linky.

Hlavně i když je to dobrá věc, je to vždycky cenově totálně přestřelený (viz wyrmwoodgaming.com - naprosto geniální věci, ale cenu mají nastřelenou tak neskutečně vysoko, že to nemá smysl brát).

11.2.2020 11:54:47

...
Anebo prostě pro ty, co si to nemají kde (a čím) vyrobit. Kdybych si kvůli každé takové věci měl pronajímat dílnu, to si to radši koupím hotové.

Zrovna tohle vypadá zajímavě, byť spousta peněz za trochu plastu. Já mám naštěstí dost velký stůl abych to nepotřeboval.

11.2.2020 12:17:16 | Upraveno autorem (porovnej)

...
Souhlasím s předchozími komentáři....navíc k tomu mám dojem, že to vlastně ani nechceš mít, protože čitelnost všeho na tom stole jde rapidně dolů

11.2.2020 12:23:22

to Borghal Rantipole
Na přišroubování šesti nožiček na desku nepotřebuješ pronajímat dílnu a šroubovák má doma snad každý.

Pokud existuje někdo kdo ne, tak to je opravdu přesně ta cílovka této kampaně.

A ano Korenar vystihl i problémy s viditelností. Někdy je nutné vidět co má hráč naproti vyložené, tady vidíš "tužku".

Nikomu neberu jeho názor, jen tu říkám svůj se kterým můžete, či nemusíte souhlasit.

11.2.2020 12:39:34

pajajezek
Proč si nevezmeš pledge za 48 liber místo 56?
Nebo jsem něco nepochopil a za 56 liber je něco navíc?

11.2.2020 12:50:45

...
Ok, už to taky nechci :-D Jdu do OBI

11.2.2020 12:51:53

IKEA

Uvažoval jsem jak to udělat co nejjednodušeji a napadlo mě koupit 2 stolky Lack á 199,- a jen jim zkrátit nožičky :).
https://www.ikea.com/cz/cs/p/lack-odkladaci-stolek-vz-bile-mor-dub-bila-70319028/

11.2.2020 15:51:23

Wow
Tak to je dobra blbost. Mam dojem, ze to fakt anglani vymysleli, aby potrolili amiky. Vzdyt kdyz se pomine fakt, ze to jde za par minut vyrobit z obycejne preklizky namontovanim nejakych nozicek, tak to musi byt absolutne nefunkcni - uz na tech promo fotkach je videt, ze plocha stolu pod tou deskou je prazdna, protoze by to jednak stinilo a jednak by na to clovek videl pouze do hloubky par centimetru, pokud by sedel normalne a nenakukoval pod tu desku. Takze tam nemuzu odlozit nic, na co potrebuju videt. Zasobu surovin, penez apod. tam taky neodlozim, pac na ne dosahne jen ten, kdo je ma primo pred sebou, a pokud by byly hloubeji, tak prinejlepsim je poslepu nenajdu a prinejhorsim omylem prevratim celou desku. To bych ji musela mit primontovanou, coz by sice melo nezadouci efekt - diry ve stole, ale aspon bych si pak misto prevraceni desky jenom urazila ruku.
No... Kdyz vidim, kolik si tahle fraska vybrala penez, asi zacnu uvazovat nad nejakym podobne ladenym projektem :D

11.2.2020 16:54:49

Horší přehled o herní ploše
Navíc si tím vyvýšíš hrací plochu, na kterou pak prd uvidíš. Teda mluvím z pozice člověka zrozeného pro boj ve vysoké trávě. :)

11.2.2020 17:32:11

:)
Koukám na to a něco mi říká, že to nebude plus na každou hru a marně přemýšlím na jakou hru konkrétně to vlastně plus bude. Je to prostě taková dobře vypadající předražená píčovinka k ničemu.

Jaký má význam při těch rozměrech, že je to rozkládací? Proč bych tam měl pokaždé montovat ty nohy. Bakelit? Napadá mně automaticky lamino deska a pod to dřevěný rám, aby to mělo nějakou stabilitu, nebo raději do rohů namísto nohou třeba stojan na karty nastojato aby do toho neviděli protihráči. Rozhodně bych to v principu celé udělal naopak těžké, stabilní, nerozkládací.

Když budu házet kostkami nebo mít před sebou komponenty tak do toho protihráč neuvidí. Místo té ptákoviny bych koupil za ty prachy další stůl/lamino desku

11.2.2020 21:28:42

Vybíráme z Bazaru

Infarkt
Infarkt
Akt. cena: 799 Kč
Končí za: 4 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas