Merchants Cove

Asymetrická eurovka s tím, že asymetrie je dána tím, že každý hraje jinou "minihru" od Roll and write, přes manipulaci kostek až po bůhvíco...

Vůbec nevím co si o tom myslet. Vypadá, jako když někdo chtěl nacpat všechny herní principy posledních let do jedné deskovky. Takže tam jsou i plastové figurky, jen teda nevím na co.

Ale nějak zvráceně se mi to líbí.


https://www.kickstarter.com/projects/512772051/merchants-cove
27.8.2019 21:34:22

Za mě jasný.
Já do toho šel hned od začátku. Tvůrci Robina Hooda, Rise to Nobility a Cavern Tavern? Tam se nedá šlápnout snad vedle. Je to trošku podobné právě Root, kdy každý hraje svou mini hru. Tyto dvě hry jsou však úplně diametrálně jiné, ale právě proto se nebojím, že to nebude fungovat.

27.8.2019 23:29:09

Jdeme do toho
Trochu jsem si o tom nacetl a za me taky jasny. Chytlo to i mou zenu, dal jsem ji na vyber mezi Merchants, Successors a Windward a vybrala Merchants ;) Successors tedy ale vezmu taky, to je must have :) Btw. co ty dalsi hry, jdete do neceho z toho? Jsou to zajimavy a mechanikami rekl bych unikatni kousky...

29.8.2019 18:17:32

KS
Uz jsem psal jinde svuj pohled, ale odprezentuju ho i tady.
Ja do KS verze urcite nepujdu, protoze jestli to bude dobra hra, vyjde ve stejnou dobu, nebo o neco pozdeji v cestine. Pokud dobra nebude, nema smysl zavazovat se dopredu k jeji koupi, kdyz pak zjistim, ze ji ani nechci, ale podlehnul jsem dobremu marketingu a preprodukovanosti pro KS typicke. Tudiz dle moji logiky, tim, ze do KS nemuzu prodelat.
Jedine proti by se nekomu mohlo zdat to, ze vzdyt ale prijdu o KS exclusive stretch goaly, jsem kompletista a bez toho bych nemohl spat. Ano, ja jsem extremni kompletista. Jsem schopen dat pomerne prehnanou cenu za par promo karet, abych mel hru komplet. Ale takhle to nejde a ani to nema smysl. Z vlastni zkusenosti vim, ze promo karty jsou casto nedotazene, nedobre otestovane a narusuji balanci, proto je u vetsiny her vubec nepouzivame. To same a neco navic plati pro ruzne dodatkove stretch goaly na KS. To neco navic je presne to, ze je to herni material navic. U zadne hry, co z KS mam, jsem si nevsiml, ze by tenhle material hru nejak povysil, nebo vylepsil do takove miry, ze to bez nej nechci hrat.

30.8.2019 14:14:18

Zklamání
Doma máme rádi Cavern Tavern a ještě raději Rise to Nobility. Když jsme se dozvěděli, že vyjde třetí hra z této rodinky, byl to pro nás must have. Ale přijde mi, jak kdyby tu hru tvořili pejsek a kočička. Naprostá všehochuť a hra nás vůbec nezaujala. Bohužel si ji necháme uniknout.
______________
aka WantonDuke

30.8.2019 15:54:08

SK-BA group pledge
Písal som si s vydavateľom ohľadom skupinovej objednávky. Vyzerá to nasledovne:

pre 6+ kusov je poštovné zadarmo.

Následne pri násobkoch 10 je cena (hra / all-in):
10+ : 77 usd / 107 usd
20+ : 75 usd / 104 usd
atď, vždy -2usd, resp. -3usd

Ja beriem all-in, ak má niekto záujem o skupinovú objednávku, dajte vedieť, ak sa nazberáme, môžeme hromadne, aj keď asi len to poštovné (ktoré je ale 15usd/ks).
KS končí 11.9.

3.9.2019 13:31:40

Vybíráme z Bazaru

Zaklínač old world - playmat CZ
Zaklínač old world - playmat CZ
Akt. cena: 4000 Kč
Končí za: 5 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas