Dungeon Crusade Book I: Genesis of Evil (reprint)

https://www.kickstarter.com/projects/357343358/dungeon-crusade-book-i-genesis-of-evil-0/description

Hru nevlastním,ale ľudia ju popisujú ak Hero quest/Dungeon quest na steroidoch. Pôvodny kickstarter trval dlho ,kedže je to projekt jedneho človeka a ponuka v jednom balíku viac hier.

-Dungeon Crusade  

- The Avalon Adventure board game 

- The House of Chance games which are: 

- Tower Attack! 

- Skull Jack 

- The Adventures of Bravely the Knight 

- Heroes vs. Monsters

 

26.9.2021 18:02:06

Také ji nevlastním, ale hodně jsem toho o ní četl od autora v Dungeon Dive skupině na FB, Taky ji docela dobře popisoval Daniel ve svých videích na kanálu DD na youtube. Vypadá nádherně, pravidla byla trochu nešikovně psaná, ale na to snad zapracovat když dostal tolika feedbacků, minimálně je tam nově na stažení tan shrnující karta pravidel a fází. Já se bojím toho, jak je to obří na stole a mezi jednotlivými hrami se to musí nechat rozdělané. Tuším, žš každá kampaň měla 3. úrovně dungeonu z řehož jeden byl tak na 5-7h. 

No, grafika krásná, hraje to barvama, na stole to musí vypadat krásně, ale ta velikost mě odrazuje stejně jako od Dungeon universalis, ale tam mě spíš vadila nejednotnost artworku.

27.9.2021 12:07:54 | Upraveno autorem (porovnej)

No, na to pozor, jak bylo řečeno, je to one man show, borec přetáhl předchozí delivery estimate asi o 3 roky a teď má estimate April 2022, WTF.. :-D

Navíc cena za dopravu už je dávno někde jinde než jeho estimate, myslím, že borec je dost mimo..

Navíc je to hra, která se hraje tak 9 hodin, doporučuji třeba tuto recenzi: https://boardgamegeek.com/thread/2593623/when-time-and-space-ruin-everything

A v balíku není víc her, ty další jsou spíš minihry v rámci té jedné gigantické hry.. ;-)

27.9.2021 13:12:44

Myslím si, že tohle je přesně kampaň, které je nejlepší se vyhnout velikým obloukem. Základní pledge 140 dolarů. Má to na starost jeden borec, počtěte si recenze na bgg u hodnocení, ruleboook u předchozí kampaně byl katastrofa. Moc se mi líbí jeho komenty v chatu kampaně, jak snadno se dají udělat optional rules ze všeho na vše. Myslím si spíš, že monstrózni hry potřebují monstrózni betatest a tým lidí, ne houserules jako základ a jednoho nadšence. Na KS jsou kilotuny dungeoncrawlerů, proč proboha zrovna tento?

Příspěvek od autora.

SPEED 1:

With this mod, you replace the D6 with a D8 for the minions and heroes.

SPEED 2:

Want a faster version? Replace the D6 with a D10 for the minions and heroes.

SPEED 3:

Want an even faster version? Replace the D6 with the D12 for the minions and heroes. LOL, that will REALLY get the game cooking!

SPEED HQ:

You can also use 2 d6's Ala Hero Quest.

Or, feel free to get imaginative and create your own speed mod with whatever dice you would like to use. Create the experience that YOU want to play and experience.

Jasně, když nahradím v dungeon crawleru D6 za D8/D10/D12/2D6 tak to mi to “překvapivě” úplně rozbije veškeré modifikátory ze zbraní/schopností apod.  a totálně to zničí nastavenou výdrž příšer a hrdinů. Proč ne rovnou D100? Apage Satanas.

27.9.2021 19:13:05 | Upraveno autorem (porovnej)

Vybíráme z Bazaru

XCOM: Desková hra - cz verze
XCOM: Desková hra - cz verze
Akt. cena: 700 Kč
Končí za: 2 dny

Offcanvas