Blood Rage Digital

Tak je to tady. Digitální verze Blood Rage, vizuálně to vypadá fantasticky, ale trochu mě zaskočilo, že je to jen pro Windows a Mac OS. Kde je iOS a Android? Super by bylo si jí zahrát s někým společně na jednom tabletu.. Dále mi přijde trochu škoda, že neudělali k tomu nějakou alespoň malou single kampaň ve stylu Through the ages (vyhrávat hru za určitých podmínek a dostat nějakou trofej, nap. v každém věku vyplnit Yggdrasil apod.).

Dražší pledge obsahuje figurky na rozšíření deskovky. V podstatě jsou to vizuálně nové figurky, ale mají vlastnosti (kartu) figurek, které už se objevili v původní KS edici (např. Fenris vs. Garm)

https://www.kickstarter.com/projects/cmon/blood-rage-digital/

3.12.2018 23:29:41

podpořeno....
Jsem si taky všiml že to půjde hrát jen ve čtyřech nikoli v 5. Takže na pět bude DLC :)))
taky se nepochlubili jestli KS bonusová monstra budou ve hře obsaženy.... a protože se nepochlubili......

3.12.2018 23:46:25

Hmm
Hmm ty exclusive monstra bych fakt rad, vzhledem k tomu ze puvodni nemam, ale za cenu s postou drazsi, nez cela hra v cestine nevim no...
Trosku se citim ze vyhazuju prachy za neco, kde je 4x min plastu a stoji to stejne... :(

4.12.2018 01:21:08

skate2hell
nedávno jsem přemýšlel jak bych nahradil Fenrira... chtěl bych to s ním zkusit... chystal jsem se na tohle
https://www.fantasyobchod.cz/pathfinder-battles-deep-cuts-miniatures-timber-wolves
Jen tak pro inspiraci. Ale nakonec jsem vzal ten KS

4.12.2018 03:19:36

Nakonec ne.
Kampaň zajímavá: v podstatě digitální hra, kterou nikdo nechce a tak přidají hafo plastu do stolní hry a vydělají slušný balík.. Očividně ta strategie na mnohé zafungovala.

Co mě ale překvapilo je ohlášení Munchkin Dungeon. Oh come on, CMON. Jakože klasický munchkin ale s miniaturama? To už je fakt pro velmi, ale velmi skalní fanoušky. Docela jsem zvědavý, jak to dopadne :)

11.12.2018 12:40:35

digital verze
To si nemyslím, že by ji nikdo nechtěl....ale vybrali by nějakej 20K, což je pro CMON naprosto nezajímavé...ale udělali to vlastně jako KS kampaň na Blood Rage verze 2.0 a možnost získat znovu KS verzi hry, což se projevilo značným zájmem.

Jen je fakt šílené, že tato hra bude mít 2 různé várky KS exkluzivních materiálů...což povede k naprostým šílenostem na aukcích pro nadšence.

Třeba jen klan Wildboar se na ebay prodává za 4000Kč :D a to samé se stane časem s klanem STAG

11.12.2018 13:24:15

Vybíráme z Bazaru

Troll
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas