ZATROLENĚ: Začištění pár nedotažeností v Bazaru

Autor: Zeus | 29.1.2023 | 14

Dnes (neděle 29. 1.) postupně spustíme pár věcí, které jsou naším jistým dluhem v Bazaru a pak se zase budeme věnovat jiným oblastem Zatrolenek.

Vyžadované ověření telefonního čísla i pro prodávající

Již asi rok platí povinnost mít v Bazaru ověřený telefon. Dosud tato povinnost platila (a byla webem vyžadována) pouze pro kupující. Dnes dojde ke spuštění úpravy a i formulář pro přidání inzerátu již bude dostupný pouze uživatelům s ověřeným telefonním číslem. Ostatní dostanou informaci s odkazem, kde toto číslo nastavit a jak jej ověřit.

Tím de facto přestane fungovat „běžná“ úroveň Bazaru a plně přejdeme na „VIP“ úroveň. Proto i tuto volbu následně odstraníme z formuláře pro přidání inzerátu, a dojde tak k jeho mírnému zjednodušení.

Nová (3.) možnost, jak přidat konkrétní předmět do inzerátu

Na začátku roku jsme spustili novou formu, jak k inzerátu přidávat prodávané předměty (hry, rozšíření, doplňky, apod.) pro účely, jakými jsou např. prohledávání inzerátů a automatizované notifikace.

Při sledování toho, jak tuto možnost prodávající využívají a s čím mají problém, jsme již před pár dny spustili možnost přiřadit k inzerátu konkrétní verzi hry/rozšíření zadáním hry pomocí našeptávače. A následně volbou verzí, které náš katalog zná. Do této doby bylo nutné zadat čárový kód, což jsme zjistili, že není marné, ale je běžné, že prodávající vytváří inzerát a nechce se mu krabice hledat / nemá je u sebe.

Jen pro zajímavost: verze her stále přidáváme a od začátku roku jsme přidali téměř 2000 verzí her včetně čárového kódu. Současně děkujeme všem prodávajícím, kteří při vkládání inzerátu zadají novou – zatím nám neznámou – verzi i s jejím čárovým kódem. Tyto verze kontrolujeme a je to pro nás cenný zdroj (ozvláště u starších a nebo vzácnějších her, u nichž se informace o čárovém kódu hledá opravdu složitě).

P.S.: Nezapomínejte, že těchto předmětů můžete nově do inzerátu přidat více, a tedy když prodáváte třeba základ hry i jedno rozšíření, přidejte k inzerátu oboje.

Seznam úprav Zatrolených her

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Mam taky navrh - Neviem ako funguje predaj formou akcie, ci predavajuci nastavuje minimal prihoz, ale ja by som prijal automaticke zvysenie minimalneho prihodenia podla aktualnej sumy. Pride mi nonsens prihadzovat 3 dni proti nejakemu skrblikom, ktory tam 2h pred koncom aukcie kazdy vecer prihodi 10 Kč, ked je hra na 800 Kč, to je narast o 1%... Ked sa hra dostane nad nejaku sumu napr 500 Kč, minimum by som dal 2%  so zaokrúhlením nahor na najblizsiu vyssiu x5/x0 priklad pri 500kc je dalsi prihoz 10Kč, lebo netreba zaokruhlit, pri 800 Kč je dalsi prihoz 20Kč lebo 800*0,02 po zaokrúhlení hore na x0 je 20Kč. Tato suma bude ako minimum az do 1100 Kč kedy po zaokruhleni bude 25Kč. Samozrejme moze byt aj zdravy strop niekde ak vam pride 40 Kč vela pri 2000Kč hre -  alebo toto aplikovat aspon ak ide o prihoz ktory aktivuje extra 24h, neviem koho bavi pretekat sa po 10 Kč 4 dni po tom co aukcia mala davno skoncit, clovek prihodi o 40 a hodinu pred koncom “niekto ta prehodil s +10Kč a nová cena je 860” 🤷

29.1.2023 19:15:56

@no.vi89 Ono uz tam ta progrese je. 

  • cena do 50 (Kč/Eur): min. příhoz 1 (Kč/Eur)
  • cena 50 - 250 (Kč/Eur): min. příhoz 5 (Kč/Eur) (dále již uvádím bez měn)
  • cena 250 - 1000: min. příhoz 10
  • cena 1000 - 2500: min. příhoz 25
  • cena 2500 - 10000: min. příhoz 50
  • cena 10000 a výše: min. příhoz 100

29.1.2023 19:22:33 | Upraveno autorem (porovnej)

@Zeus oh good, tak keby aspon prihozy ktore “natahuju aukciu” boli vyssie alebo pozmenit intervaly pri 800Kč ist hore o  20Kč kazdy den a 5 dni natahovat aukciu je na obusok po temene oponentovi. 😆

29.1.2023 20:09:17

@no.vi89 Věř tomu, že mi o tomto přemýšlíme, ale také jsme si dělali statistiku a v celkových číslech to není tak častý problém (čísla teď po rce nemám). Ale chápu, že když se to stane, tak ta daná dražba se stane otravnou. Takže o tom semo tamo přemýšlím, ale kvůli té statistice to nemám jako prioritu.

29.1.2023 20:14:00

Já bych měl zájem o možnost custom nastavení řazení komentářů. 

Konkrétně v tomto vlákně je to super podle mého gusta → order by date asc. Jedu odzhora dolu a čtu si.

Kdežto u deskovek (otázky, diskuze, ..) to je obráceně a přečíst si otázku a pak sjet úplně dolu (nedejbože na druhou stránku), abych četl postupně vývoj diskuze je velice iritující. 

Lze mít někde nějaký nastavení, který uloží uživateli default sort pro komentáře?

30.1.2023 09:02:00

@Lukado Reforma diskuzí je v plánu a tohle je určitě jeden z bodů, který plánujeme vyřešit (sjednocení toku textu v diskuzích napříč webem). Momentálně to vypadá spíš na plošné řešení než na nějaké individutální nastavování, ale jako návrh to rozhodně zařadit můžeme :)

--
admin popisů a recenzí her ZH, překladatel FitB a REXher

30.1.2023 12:17:14

Přál bych si možnost zablokovat inzeráty od konkrétního člověka. Bez Jiriczka by byl bazar poloviční, beztak prodává samé kraviny.

30.1.2023 13:08:08

@Zeus diky za odozvu, rozumiem, ale je to minimalne komicke akože :D https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/190327/

30.1.2023 13:18:18

Dělala se i změna ohledně fontu na webu? Zobrazuje se mnohem větší (někde od soboty), zkoušel jsem v různých prohlížečích i počítačích, ale všude se to zobrazuje stejně, ale je to jiné než bývalo. Podle všeho font Verdana. Jaký byl předtím, netuším…

30.1.2023 14:19:56

@Ychtyl Ušetřím ti novou diskusi na tohle téma, probíralo se zde: https://www.zatrolene-hry.cz/diskuse/namety-a-pripominky-1/namety-na-zlepseni-23166/?pg=9, najdi si můj příspěvek 24.5.2021 08:46:20, tím to začíná.

30.1.2023 14:26:56

Prosím, zvažte úpravu layoutu u mobilní verze. Momentálně se postraní sekce (tip z bazaru, kde se diskutuje) řadí až za všechny novinky. Na konec webu. Což takový blok “Kde se diskutuje” dost zastiňuje. Musí se dlouho scrollovat (není tlačítko typu "skoč úplně dolu"). Kdyby šlo upravit řazení postraního panelu a zařadit ho mezi aktuální den a ty starší dny, tak by byla více na očích a možná i by se více diskutovalo?

30.1.2023 14:58:15

Ahoj kluci admini, za mě jen malý postřeh k Bazaru. Konkrétně k části, kdy sháním hru, kterou nikdo nenabízí. 
Nešikovné mi přijde označení “Ostatní”. Pokud by vedle volby "Prodej" bylo něco ve stylu “Koupě” (nebo třeba “Koupím”, “Sháním” atp.), dávalo by mi to větší smysl a zvýšilo by to atraktivitu oblasti.
Další věc, co mi nesedí, je uvádět u hry, kterou sháním, cenu. To může být odrazující faktor pro případného prodejce. Zbytečně se pak budeme po zprávách dohadovat, kolik je/není ok. Super by byla možnost, kdyby majitelé hry, kteří jsou ochotni prodat, mohli cenu vepsat k inzerátu napřímo.
Maličkost, ale pokud sháním hru, nedává moc smysl být označen jako "prodávající".

Jinak obecně díky za Bazar, už jsem tu pár peněz nechal a nelituju. Zatím samé férové obchody! ;)

30.1.2023 15:33:06

@Kew Tak to je skvělá zpráva :) Samozřejmě chápu, že nastavení plošně napevno je nejrychlejší a nejsnazší způsob a jsem zvědav ke které volbě se uchýlíte. Obě volby mají své plusy i mínusy.

Pokud přidáte custom sort do backlogu nápadů, budu velice nadšen.

30.1.2023 15:35:42

@Zeus  ad rozpětí pro minimální příhozy. Rozpětí bych nechal, jen minimální příhozy o řádek posunul.

Tedy např. Do 50 Kč min. příhoz 5 Kč, pak už 10 Kč.

30.1.2023 18:21:34

“Problém” je trochu v tom, že ty meze jsou nezávislé na měně, tedy pro CZK i EUR je to stejné. A u 50 EUR přihazovat po desítkách je trochu darda.

Já proti aktuálnímu nastavení nic nemám. Prodlužování aukcí o pár dní mi opravdu nevadí.

31.1.2023 00:50:17

Moc děkuji za Vaši práci! Musí to být obrovská porce práce a je mi jasné, že měnit cokoli je určitě výzva! Takže klobouk dolů! 

Nicméně za sebe říkám, že bazar tu funguje dobře… to, že se s příhozem prodlužuje aukce je poměrně bezprecedentní (nevím, že by se to dělo jinde). Je pochopitelné, že ten kdo kupuje použitou hru, netouží prodat ledvinu aby si ji mohl pořídit.. ale zároveň je fajn pocit, že mohu kupovat nové hry a nebát se, že bych ji neprodal, kdyby mě přestala bavit… někdy i za hezkou cenu.

Jsem ale rád, že tu není explicitně stanovený nějaký extra vysoký příhoz a že se člověk může svobodně rozhodovat kolik přihodí… je to "součást hry" - když se aukce začne šplhat do nesmyslů, je jen logické, že člověk doufá, že ta výsledná cena nebude tak vysoká.. a jediný způsob je doufat, že se přihazující soupeř unaví, nebo zapomene… pokud na to nemáte nervy, můžete kupovat hry na jiných bazarech za pevně stanovenou cenu :)

 

Nicméně, přestože vidím v různých vláknech spoustu připomínek a vím, že máte tak list opravdu dlouhý, dovolím si jednu poznámku… dle mého naprosto nejzásadnější nedostatek tohoto webu se týká vyhledávání her… tedy toho, kvůli čemu bych čekal, že je tu nejvíce z nás :) Nikde na internetu neexistuje relevantní zdroj, který by Vám řekl jaké hry jsou nejlépe hodnocené v tom a tom roce (jen názory konkrétních influencerů, což je je pro mě zcela nerelevantní:)… Váš server je k tomuto účelu asi úplně nejdokonalejší, protože dané hry tu hodnotí tisíce lidí…

kdyby tu ovšem fungovalo to vyhledávání! V kritériu chybí rok vydání a výsledky by mělo jít umět seřadit dle hodnocení… Jsem přesvědčený, že by z toho byli všichni nadšení… šlo by hledat jaké hry měly v daném roce největší ohlas a inspirovat se tak co by možná stálo zase za hřích :)

 

Lidé by sem chodili hledat dobré hry, tak jako chodí na ČSFD pro tip na film… v tuhle chvíli to nelze.. což je obrovská škoda, vzhledem k tomu, že jste česká herní databáze :)

 

Jasně samotná funkce seřadit výsledky hledání dle hodnocení je možná zásadnější, než ten rok vydání, protože má výpovědní hodnotu rovnou, kdežto rok vydání může být zavádějící, když čeští vydavatelé často vydají hru s několikaletým odstupem… ale poslední roky jsou ty odstupy minimální, takže by to fungovalo alespoň trochu :) Další krok by pak mohl být přidat ke hře novou kategorii (V ČR oznámeno rok) - ale to je samozřejmě další ohromná porce práce a bohatě by stačilo umět ty výsledky jen sestupně seřadit a použít rok co u her už je. :) No nic.. trochu jsem se rozjel :-D Tak ještě jednou díky za skvělou práci!!

31.1.2023 08:46:12

Ja by som privítal, keby sa prihadzovanie v aukciách robilo podobne ako na eBay. To znamená, že ja prihodím maximálnu sumu na ktorú chcem ísť a engine ju tam pridáva po minimálnych príhozoch.

Napr. aktuálna cena je 800Kč, ja dám maximálny príhoz 900. Aktuálna cena by sa zvýšila na 810, ale ak niekto po mne prihodí na 820, engine by hneď prihodil za mňa na 830.

31.1.2023 08:57:18

@Zeus Reaguji na komentář s progresí minimálních příhozů. Tohle je věc, kterou považuji za velmi nešťastnou, protože hodnoty minimálních příhozů v podobných cenových relacích jsou naprosto neekvivalentní. Pro účely příspěvku budu uvažovat, že 1 EUR = 25 CZK.

  1. Cena do 50 CZK - minimální příhoz 1 CZK. Pokud je nabídka v EUR, pak při ceně do 1250 CZK je minimální příhoz 25 CZK.
  2. Cena 50 - 250 CZK/EUR - miniální příhoz 5 CZK/EUR. Nicméně převeďme si EUR na CZK. Zde máme rozpětí 1250 CZK - 6250 CZK, kde je minimální příhoz 125 CZK.

Už při nejlevnějších dražbách je jasná disproporce ve výši nastavených minimálních příhozů. Extrém to je od částky odpovídající 50 EUR, kde je minimální příhoz v přepočtu vyšší než nejvyšší minimální příhoz v CZK.

Přináším tip na změnu minimálních příhozů v EUR s tím, že neuvažuji centy. A neuvažuji ani úpravu minimálních příhozů v CZK :-)

  1. Cena do 100 EUR - minimální příhoz 1 EUR
  2. Cena 100 - 400 EUR - minimální příhoz 2 EUR
  3. Cena nad 400 EUR - minimální příhoz 4 EUR

Takto to je už přibližně srovnatelné s nastavením minimálních příhozů při dražbě v CZK.

31.1.2023 13:33:27 | Upraveno autorem (porovnej)

@Chermy V první řadě, díky za poklonu. To vždy potěší.

Bohužel tě ale musím vyvést z omylu. Když píšeš, že „dané hry tu hodnotí tisíce lidí…“, tak to není pravda.

(Napůl) namátkou:

Ne, že by to bylo málo, ale oproti 12 447 hodnocením Avatara 2 nebo 40 223 hodnocením Avengers: Infinity War na ČSFD je to nic.

Neříkám, že je to ultimátní důvod proč žebříček podle hodnocení neimplementovat, ale jeho validitou bych si v tuto chvíli moc jistý nebyl. Holt deskoherní trh stále není tak velký jako filmový a zatím se nám (na rozdíl od ČSFD) nepodařilo propašovat výzvu k hodnocení do každé krabice hry.

Pokud ale hledáš způsob, jak si vybrat s pomocí tohoto serveru dobrou (lokalizovanou) hru dle ročníku. Doporučuji naše ceny Trolí palec: www.troli-palec.cz.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

31.1.2023 18:09:30 | Upraveno autorem (porovnej)

@Wolfsen Zdravím :) Nečekal jsem, že mě někdo chytí za slovo zrovna tímto způsobem. Ale dobrá, rozvedu. Ty uvedené hry dost možná hodnotili jiní uživatelé. Nemyslel jsem tím, že jednotlivá hra má tisíce hodnocení, ale že obecně tu v součtu jsou tisíce hodnocení :) Nicméně to je zcela nepodstatné pro pointu toho co jsem chtěl říct :) Vím, že deskoherní rybníček je malý, proto se tu řada her vydá jen v nákladu 500 kusů, maximálně 2000 a to jen ty od kterých se hodně očekává :) Nicméně v tomhle rybníčku jste nejrelevantnější zdroj. Vaše databáze je obrovská a když by chtěl někdo hledat novou inspiraci, zadá žánr, zadá počet hráčů, herní dobu… a vyjede mu bambilion záznamů(prosím opět jen řečnický obrat😆)… hry které nikdo nehodnotil, protože možná ještě nevyšly, nebo jen cizím jazyce, nebo hodnocené jsou, ale jsou staré, vyprodané, nesehnatelné.. a tisíc jiných důvodů(😉) proč je ten seznam nepoužitelný… člověk pak může strávit víkend tím, že to celé prolistuje.. Opravdu se divím, že to tu není slyšet hlasitěji a častěji 🙂 seřadit výsledky podle hodnocení a roku by z Vaší databáze udělalo jeden z nejužitečnějších nástrojů… Ano, trolí pale je fajn, ale opět je to jen nějaký výřez, lecos zůstane opomenuto… Jasně, každý kdo to trochu sleduje, tak ví co je v kurzu.. letos bude určitě v palci Archa nova, Heat, Toulavé věže, Ankh… jasně, lidé se dál budou ptát na fórech ‘co mi doporučíte’ Ale mít možnost si to tu vyfiltrovat… určitě se tak objeví řada dalších her.. třeba se o ně zvýší následně zájem… doprodají se sklady, všichni budou šťastní 😆 Prostě kolem a kolem funkce k nezaplacení 😊

31.1.2023 19:57:53 | Upraveno autorem (porovnej)

Námět na vylepšení - vypnout notifikace rozšíření a doplňků pro některé hry. Je celkem oser každé tři dny číst, že někdo pořád přidává mřížky na Carcassone / Karak, playmat na Rising Sun apod.

 

A díky za vaši práci, za posledních pár let šel bazar fakt dost nahoru.

31.1.2023 21:29:40

etg

@Wolfsen Mozna by stalo za promysleni, jestli by kazdy uzivatel, ktery si hru prida do sbirky, ji zaroven i vylozene musel ohodnotit. Sam mam velmi mnoho masla na hlave, nedelam to, ani komentare, tohle by me asi donutilo :-). A nakonec treba pomohlo vsem ostatnim…

1.2.2023 08:55:34

Napadli ma 2(3) navrhy na bazar.

1, Pridat viditelny tag hra/rozsirenie na inzerat, ktory sa zobrazi v zozname. Predavajuci by mal vo formulari checkbox/roletu aby vybral typ -prip. inou formou - ak sa to da vytiahnut z nalinkovanej hry.

Tymto by bolo hned jasne, ci ide o samotnu zakladnu hru alebo rozsirenie, bez nutnosti rozkliknut inzerat,kde to predavajuci uvadza v texte (ak to nema v nazve) prip. sa prekliknut az cez link na kartu hry/rozsirenia . Vela hier ma nejaky podnazov a tazko sa identifikuje o co ide bez otvorenia inzeratu (napr. taky Ankh, Descent, Tainted Grail, LotR atd.). 

Stacila by nejaka slovna ikona pred nazvom inzeratu prip. niekde v medzipriestore medzi predavajucim a nazvom hry prip. vedla.
 

1A, +Keby sa da k tomu vytvorit aj filter do vyhladavania: "Zobraz Pouze  inzeraty na (nevlastnene) zakladni hry. Dost by to sprehladnilo bazar podla mna. 

 

2, Pridat “stav” /nove/hrane/nekompletni viditelny zo zoznamu.

 

3, Návrh - filter "zobraz nové inzeraty pridané od: posledneho prihlasenia/[manualny datum].

1.2.2023 10:42:14 | Upraveno autorem (porovnej)

2 Wolf: BTW nefunguje proklik na trolí palec 2009 - prkotinka na 2 minuty…

--------------------------
IN HOC SIGNO VINCES

1.2.2023 10:52:23

mh

@etg 

No nevím, tohle mi nepřijde jako dobrý požadavek. Typicky: hru si přidávám do sbírky ve chvíli, kdy si ji pořídím. Smysluplně hodnotit ji můžu až po několika zahráních. Pokud mě bude systém nutit ji ohodnotit okamžitě s přidáním do sbírky, pak můžou nastat dvě situace:

  1. Hru si do sbírky přidám až poté, co si ji zahraju a budu ji moci ohodnotit. Jenže to jde proti smyslu sbírky. Tam bych chtěl mít všechny hry, které vlastním, i když jsem je třeba ještě nehrál.
  2. Hru po přidání nějak ohodnotím, abych vyhověl podmínce přidání. To jde zase proti smyslu hodnocení, protože minimálně do té doby, než si hru zahraju a než budu schopen dát relevantní hodnocení, tam bude viset naprosto nesmyslné hodnocení. A otázkou je, jestli se ještě k tomu budu někdy vracet a hodnocení měnit.

Vzhledem k tomu, že rozhodovat mezi těmito dvěma variantami se bude každý uživatel sám v okamžiku přidávání, někdo se rozhodne tak, jiný jinak a nakonec bude výsledek mnohem horší než teď a než kvůli čemu jsi to navrhoval.

1.2.2023 15:19:17

@mh 

Souhlasím, měnit systém hodnocení, natož tímto způsobem by byl krok zpět.

I já mám ve sbírce řadu her ke kterým jsem se nedostal a hodnotit je chci až po řádném zahrání.

Hodnocení tu funguje skvěle a je jich tu dost.. co chybí je možnost si výsledky hledání dle hodnocení seřadit :) 

1.2.2023 15:47:06

Zdravím a děkuji Těm, kteří se starají o tyto stránky a vylepšují je. Dovolím si dát sem pár svých podnětů k inovacím, snad přijdou zajímavé i někomu jinému. V notifikacích je u každé z nich několik tlačítek, Detail, oko, Přenastavit hlídače, Oko a Zhlédnuto. Osobně využívám Detail a Zhlédnuto. Přenastavit hlídače jsem z notifikace nikdy nepoužil a osobně mi na tomto místě nedává smysl. Ovšem pokud mě nějaký inzerát zajímá, chci ho sledovat. Kvůli tomu ale musím inzerát rozkliknout, Detail inzerátu, Sledovat, klik znovu na notifikace a najít místo tam, kde jsem byl, než jsem klikl na Detail inzerátu, což je několik kliknutí navíc. Nebylo by smysluplnější místo tlačítka Přenastavit hlídače dát Sledovat inzerát? Tlačítko přenastavit hlídače přece stačí jedno, nemusí být u každé notifikace. Takto dám sledovat inzerát přímo z notifikací, tu dám za shlédnutou a jdu dál v seznamu.

Další věc, která je ovšem asi podstatně složitější k zprovoznění, je systém v aukci nastavení maximálního příhozu s postupným přihazováním jako např. na aukru. Rozhodně by potěšilo, kdyby to fungovalo tak, že přihodím svoje maximum, ale systém přihodí jen tolik, aby přehodil maximum posledního přihazujícího. Vím, kolik chci zaplatit, ale nechci to dát hned na první dobrou a můžu vydražit i za míň. Moc dobře vím, že toto je mnohem složitější koncept než ten jednoduchý, který je teď, ale pokud se někdy podaří implementovat, bude to rozhodně level up. Díky za pozornost a přeji všem pěkný den.

Petr

1.2.2023 22:35:10

@Peter_cz : ad aukce alá aukro. Důležité je si uvědomit, že tenhle web není založen na provizích z aukcí. Jeho smyslem je úplně něco jiného a bazar je jen doplňková služba. 

Na aukru ti přihazuje robot, tady je to člověk. Kvůli automatickému přihazování by o výsledku aukce mohlo být rozhodnuto během pár minut. Navíc to není jen o úpravě kódu, ale potřebuješ zamezit falešným profilům. Ověření přes email a telefon opravdu nelze brát za ztotožnění uživatele. Aukro posílá dopisy do vlastních rukou, to už je trochu o level výš.

Současný systém je nastaven dobře. Zúčastněný dostává emailem upozornění o příhozu a pokud se přihodí v poslední den, tak se aukce prodlouží o den. Každý si to dokáže ohlídat sám. Je jen na dotyčném, jestli chce za hru zaplatit víc než za funglovku. Já se třeba dívám i na historii příhozu a pokud bych viděl příhoz každých 5s, tak bych do té aukce rozhodně nešel. 

2.2.2023 08:16:09

@Pelly Děkuju za upozornění, už je ten odkaz na www.trolipalec.cz opraveny. Opravdu tak 2 minutky (od okamžiku všimnutí si informace o chybce :-)

2.2.2023 13:57:54

@Zeus Chlapi, niečo je asi na bazare zle? Chcem pri sume 50€ prihodiť po frajersky 5€ a zistím, že menej sa ani nedá. Pritom pri dražbách nad 3000 Kč ľudia veselo prihadzujú po 25 Kč. Kde môže byť zrada, že to pri € je zhruba 5-násobok? Asi to nie je zámer, lebo takto dražiť väčšinou nedáva zmysel…

DanielK

14.2.2023 18:26:33

@DanielKurjak Ahoj, odpověď je hned ve druhém komentáři tohoto článku. Souhlasím, že to není ideální. Asi to i upravím, jen se k tomu nedostanu asi nějak brzy :-(

14.2.2023 21:04:59

@Zeus Ďakujem za dpoveď - niežeby som to nečítal, len mi to akosi nezobrala hlava ;) Držím palce, aby sa s tým niečo v budúcnosti podarilo urobiť, inak je dražba v Kč trochu rozťahaná, ale v € prakticky mŕtva.

DanielK

14.2.2023 22:29:54

Vybíráme z Bazaru

Gaia Project - desky hráčů
Gaia Project - desky hráčů
Akt. cena: 250 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas