ZATROLENĚ: Vítáme v týmu nové adminy

Autor: Wolfsen | 4.12.2019 | 31

Výběr adminů vyhlášený 11. 11. byl v pondělí konečně uzavřen. Oproti původním předpokladům se nám o dva týdny protáhl z důvodů jednak důkladného výběru (při posledním výběrovém řízení jsme se ošklivě spálili), jednak načasování pravidelných skypeových mítinků stávajících adminů a v neposlední řadě také ujasnění hierarchie v týmu, kterou si rozrůstání vynutilo.

Do výběru se přihlásilo celkem 15 dobrovolníků, kterým ještě jednou děkujeme. Na skypeovém setkání 18. 11. jsme z nich vybrali 6, které jsme si chtěli blíže proklepnout. Oproti původnímu předpokladu jsme se nakonec dohodli, že do týmu správy katalogu her přibereme nejvýše 2 nové adminy a do týmu souborářů 2-3 ze 4 kandidátů. Šéfem správy katalogu byl na tomtéž setkání jmenován Tharr, šéfa správy souborů jsme vybírali z nových kandidátů.

Tím se posléze stal Leech, který se svých pravomocí ujal už v minulém týdnu a další výběr souborářů měl postupovat již pod jeho taktovkou. Nakonec se však rozhodl, že to bude zvládat sám, což jsme s mírnými rozpaky přijali.

Tým správy katalogu her doplnili Ellenar a 2vkjmch, kteří se svých pravomocí ujímají v tomto týdnu.

Všechny administrátory a jejich kompetence naleznete v článku Více o Zatrolených hrách, který naleznete v patě webu. V diskuzích je také (relativně) nově poznáte podle šedého odznaku s nápisem „admin“ (toto je stále předmětem vývoje a podoba i funkčnost se může měnit).

Se všemi kandidáty jsme nadále v kontaktu a v případě potřeby je oslovíme.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Caylus
Caylus
Akt. cena: 500 Kč
Končí za: 2 dny

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas