ZATROLENĚ: Ověření telefonu opět v provozu

Autor: Wolfsen | 16.2.2020 | 24

Před cca 1 rokem a 1 měsícem jsme do systému přidali možnost ověřit si telefonní číslo a získat tak VIP účet. Ověřovací SMS jsme původně rozesílali manuálně. Vzhledem k neočekávanému masivnímu zájmu jsme byli nuceni rozesílání těchto SMS pozastavit. Dnes, tj. 16. 2. 2020, jsme spustili automatický systém rozesílání těchto SMS a ověřování telefonního čísla je tak znovu v provozu.

Za potíže způsobené takřka roční odstávkou se omlouváme.

Proč chceme vaše telefonní číslo a co z toho budete mít?

Telefonní číslo od vás žádáme z mnoha důvodů – v případě potřeby, můžeme s člověkem snáze a efektivněji komunikovat (např. v případě výhry v soutěži) či naopak v případě jeho nespolupráce v podezření na podvodné jednání jej snáze identifikovat.

Skutečnost, že nám telefonní číslo svěříte, proto bereme jako záruku, že se žádných nekalot nehodláte dopustit, a za to získáte určité výhody na bazaru. Aktuálně je to sice pouze možnost nepovolit uživatelům bez VIP účtu (tj. bez ověřeného telefonního čísla) přihazovat na váš inzerát na bazaru, ale do budoucna hodláme tyto výhody rozšířovat.

Jak s vaším telefonním číslem naložíme?

Telefonní číslo využijeme pouze pro potřeby Zatrolených her a předáme ho pouze našemu poskytovateli služby zasílání SMS zpráv, kterým je společnost ZooControl s.r.o. (provozovatel SMS brány GoSMS). Telefonní číslo jim předáváme právě a pouze za účelem odeslání SMS zprávy. Dalším stranám tel. číslo nepředáváme a může se tak stát pouze v případě zákonných požadavků např. od Policie ČR atp.

Jak ověřit své telefonní číslo?

Pokud jste o ověření telefonního čísla dosud neusilovali a měli byste zájem, můžete tak učinit v nastavení svého účtu, do nějž se dostanete kliknutím na ozubené kolo ve vašem uživatelském boxu vpravo nahoře. Tam již stačí jen kliknout na záložku Telefon a postupovat dle pokynů.

Pokud jsto o ověření telefonního čísla usilovali v minulosti, je bohužel potřeba znovu požádat o zaslání ověřovací SMS, postup je analogický jako u prvožadatele, jen není potřeba znovu zadávat telefonní číslo (pokud se mezitím nezměnilo).

První (doručená) ověřovací SMS je pro každého uživatele zdarma. Každá další (např. v případě změny čísla) je zpoplatněna 5 Kč. Ověřovací SMS odesíláme pouze na telefonní čísla v mobilních sítích v ČR a SR.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zmeny
V poslednej dobe viacero zmien, pozitívnych. Chválim! Len tak ďalej

16.2.2020 19:07:04

Preprodej
Zoocontrol neprodá číslo dál?

17.2.2020 17:56:02

Melvidor
Dle všeobecných podmínek pro používání služby GoSMS by neměl. A samozřejmě to, že je to ve smluvním ujednání neznamená, že to fyzicky nemůže udělat, nicméně se v takovém případě vystavuje potenciálně postihům i na základě GDPR.

Smluvně to v uvedeném dokumentu pokrývá kapitola 8.3 dokumentu (https://napoveda.gosms.cz/download.php?open=1&hash=9c6e6590661c2b37420d9ace18f085905982f41a3cc11a64a12268e01a8ad485.pdf).

A samozřejmě, pokud nemá kdokoli důvěru v provozovatele SMS brány nebo i Zatrolené hry, tak tel. číslo zadávat nemusí. Je to ve finále věc důvěry.

17.2.2020 19:48:08

BTW
I proto naprosto transparentně píšeme, koho pro rozesílání SMS používáme. A kdo se tedy dostane k telefonnímu číslu (žádné jiné osobní údaje jim nepředáváme)

17.2.2020 19:51:57

Zeus
Díky za vyčerpávající odpověď. Oceňuji vaší transparentnost.

17.2.2020 21:33:11

Vybíráme z Bazaru

Lupos
Lupos
Akt. cena: 800 Kč
Končí za: 1 den

Nejnovější otázky

další >>

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas