ZATROLENĚ: Možnost vypnout e-maily Hlídače bazaru

Autor: Wolfsen | 3.8.2020 | 3

Na základě zpětné vazby uživatelů je nově možné si vypnout e-mailová upozornění Hlídače bazaru. Obzvláště pro uživatele s obsáhlým Wishlistem totiž Hlídač může generovat i několik upozornění během jednoho dne. A pak pokud navíc uživatel chodí na ZH pravidelně, tak opravdu těch několik e-mailů denně, může být zbytečných.

Při vypínání emaillových upozornění ale opravdu zvažte, zda chodíte na ZH dostatečně často, protože není úplně vzácné, že se inzerát typu Kup teď prodá v řádu hodin od zveřejnění.

Své nastavení můžete změnit v Bazaru pod tlačítkem Hlídač odškrtnutím políčka Zaslat upozornění emailem. Případně samozřejmě Hlídače zcela vypnout.

Nově upravené nastavení Hlídače

V tuto chvíli je možné vypnout pouze zasílání upozornění e-mailem. Soukromé zprávy jsou v tuto chvíli primárním způsobem zasílání upozornění a proto je není možné vypnout (jinak než vypnutím Hlídače jako celku). Pevně zaškrtnuté políčko je tam spíše jako informace uživatelům, jakými způsoby jim mohou být upozornění doručena.

Seznam úprav Zatrolených her

Sdílet s přáteli:

Komentáře

hm
Pochopil jsem sdělení článku, ale přiznám se, že věta "POZOR: Na tuto soukromou zprávu nepřijde emailové upozornění, ani když je máš jinak zapnuté!" mi moc smysl nedává.
Aha, už to chápu - nikdy nepřijde mail, že přišla SZ díky Hlídači.
Pak je to i tak trochu matoucí - když dám Vypnuto, tak SZ budou chodit stále (ale ne maily). Z členění těch zaškrtávátek mi to trochu připadá, že Vypnuto znamená vypnutí všeho.

Opakuju, že tomu rozumím (nepotřebuju vysvětlit, jak to funguje, navíc si ani nic vypínat nehodlám), spíš se snažím dát zpětnou vazbu z pohledu nezaujatého uživatele.

3.8.2020 18:36:34

...
Me spise stve, ze nove dostavam emaily o aukcich k hram, ktere vubec nemam ve wishlistu...tedy konkretne se jedna o doplnky k Scythe

3.8.2020 19:33:05

Doplňky
Doplňků zatím na bazaru není mnoho. Pokud by se jejich počet zvyšoval, zvážíme možnost vypnout/zapnout Hlídače pro Wishlist a doplňky ke hrám ze Sbírky separátně.

V tuto chvíli to ale kvůli nízkému počtu inzerátů s doplňky nepovažujeme za aktuální.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

3.8.2020 20:36:04

Připomínky
1) Chci si vybrat jestli dostávat upozornění na to co mám ve wishlistu, ale NECHCI dostávat upozornění na doplňky her, co mám ve sbírce (nebo naopak). Vůbec nechápu, proč jsou tyhle dvě odlišné věci smíchané dohromady.

2) Nerozumím funkčnosti respektive nefunkčnosti toho prvního zatržítka vysvětlené v závorce. Musel jsem chvíli přemýšlet, než jsem pochopil, co tím chtěl básník říct. Noví uživatelé z toho mohou být dost zmatení.

3) Notifikace bazaru a ostatní notifikace (upozornění na soukromé zprávy) by měly být na jednom místě (v nějakém centru notifikací nebo centrum hlídače) se samostatnými zatržítky
pro bazar, soukromé zprávy, novinky a soutěže, eventuelně do budoucna něco dalšího. Takhle jsou notifikace na dvou místech, jednak je to nepřehledné a jednak se musí v notifikacích v bazaru vysvětlovat v závorce něco, co je pak úplně nesrozumitelné. Kdo se tady orientuje a je každodenním návštěvníkem, tak to možná pochopí a zorientuje se v tom, ale jako nový uživatel bych z toho byl zmatený až na půdu.

4.8.2020 07:11:09

IN

Re: Korenar
Presne tak! Proc mi chodi upozorneni na aukce, ktere nikde nemam ve wishlistu? (Take Scythe - to bych si tam nikdy nedal :-))
----------------------
Majitel liščí krabice

4.8.2020 07:36:16

Doplnky
Upozorneni na doplnky chodi na hry, ktere vlastnis.
___
redaktor Deskofobie

4.8.2020 08:26:21

Doplňky
Jsem pro oddělení hlídače na doplňky. Každý den mi přijde nové upozornění na doplňky, o které nemám zajem. Za lepší variantu považuju, pokud o nějaký doplněk mám zájem (aktuálně mne hlídač opakovaně upozornuje na doplňky k Scythe) , hodit si danou hru zvlášť do wishlistu.

4.8.2020 08:52:00

doplnky
tiež ma iritujú emaily s doplnaky hier ktoré mám v zozname hier. Dokonca mi prišiel email o doplnku ku War of the ring, ktorý ani nemám vo wishliste a to aj napriek tomu, že mám všetky rozšírenia.

4.8.2020 11:07:12

Hry inzerované jako doplněk
Je tu ještě jeden problém a to když někdo inzeruje hru jako doplněk. Příklad https://www.zatrolene-hry.cz/bazar/125075 :-(
Emailové notifikace jsem si vypnul, sice mi přišli asi jen 4, ale ani jedna na relevantní doplněk. :-(

4.8.2020 19:25:17

Vylepšení- hlídač prodejcu
Když jsme u vylepšení, bylo by super vytvořit i hlídače prodejců her (mám oblíbeného prodejce, jakmile vystaví jakoukoliv hru, tedy nejen tu, co mám nastavenou v hlídání, přijde mi zprava, ze uživatel vystavil novou hru k prodeji). To mi tu moc chybí!! Díky, ze se pěkné staráte a za fajn změny. Pleveleni některými uživateli a doplňky ke hrám opravdu skončilo, takže palec nahoru

4.8.2020 23:11:16

Do nastavení
Mohla by být všechna nastavení na jednom místě? Hledal jsem 5 minut toto vylepšení a vůbec by mě nenapadlo, že mám hledat v bazaru pod tl. Hlídač..

+1, Oddělit whishlist a sbírku na notifikace. Někdo by to mohl zneužít a úmyslně dávat inzeráty jako doplněk, aby zvětšil okruh potenciálních kupujících.

5.8.2020 07:44:41

zrušení
Pokud něco zrušit tak upozornění na doplňky

5.8.2020 18:57:57

....
Zrušte ty doplňky úplně....to se zase věci dělají napůl

11.8.2020 13:37:29

Vybíráme z Bazaru

15 Días: The Spanish Golden Age
15 Días: The Spanish Golden Age
Akt. cena: 35 Kč
Končí za: 17 hodin

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas