ZATROLENĚ: Bazar index v profilu uživatele

Autor: Wolfsen | 13.3.2018 | 29

Bazar index se nově propisuje i do profilu uživatele. Můžete si tak snadno zjistit, jak důvěryhodný ten který uživatel je - alespoň co se bazaru týče - i když zrovna není účastníkem žádné z vašich aukcí. Stejně tak si snadno můžete zjistit, jaké hodnocení máte vy sami.

Svůj profil navštívíte kliknutím na svoji přezdívku v pravém horním rohu webu. Profil libovolného uživatele navštívíte kliknutím na jeho nick v diskuzi (nebo u článku, fotky, souboru atd.) nebo po vyhledání jeho nicku v sekci Kluby & hráči na hlavní liště.

Pro ty méně znalé - bazar index je přehled hodnocení transakcí uživatele v bazaru příslušnými protistranami. Po vyhrané aukci nebo po odpovědi na inzerát „Kup teď“ atd. mají uživatelé několik dní na samotné provedení obchodu. Poté jsou vyzváni k ohodnocení protistrany. Mohou udělit hodnocení pozitivní, neutrální nebo negativní a přidat k němu krátký komentář. Bazar index se pak ukazuje jako počet těchto hodnocení (v pořadí čísla na zeleném, šedém a červeném pozadí). Každé z čísel je možné si rozkliknout a zobrazit konkrétní hodnotitele a jejich případné komentáře.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Bazar - obnovenie
Ahoj, rad by som sa pridal na moznost - jednym klikom znova ponuknut bazarovu ponuku (opakovat) s tym ze by sa predvyplnili veci a clovek moze zmenit napr ceny a tak.

13.3.2018 11:28:10

errata
*opytal na moznost pridat :D uletelo mi to v mobile

13.3.2018 11:28:41

Hodnoceni
Je mozne udelit hodnotrnie uzivatrlovi aj ked som reagoval na skoncenu aukciu a ten dotycny este mal tovar a poslal mi ho? Lebo oficialne to cez bazar neslo ale reagoval som na zaklade starej aukcie

14.1.2019 08:59:25

RolandSura
Za jeden oficiální obchod je možné přidat jen jedno hodnocení. Za obchod mimo bazar hodnotit nelze a proto to nedoporučujeme.

Pokud se pletu, opraví mě admin mindlesSheep, který o bazaru ví víc než já, protože jej má na starosti. U skoro rok starého článku na dotaz ale sotva odpoví (já jsem komentář objevil jen proto, že jsem autorem a přišlo mi automatické upozornění).

Doporučujeme jakékoli dotazy posílat přímo zodpovědným adminům (viz Více o Zatrolených hrách v patě webu) nebo využít náš kontaktní formulář (viz Kontakt tamtéž), kterým se vznesený dotaz dostane všem adminům přímo pod nos a ujme se jej ten nejpovolanější.

-----------------
šéfredaktor novinek ZH; předseda KDH Pajdulák

15.1.2019 19:52:26

Vybíráme z Bazaru

Fallout + rozšíření Atomová pouta
Fallout + rozšíření Atomová pouta
Akt. cena: 2375 Kč
Končí za: 1 den

Velké herní akce

Kalendář všech akcí >>

Offcanvas