Ultimate Blackfire Challenge #033 - Shuffle Heroes

Autor: Michal-BF | 16.2.2018 | 0

Sdílet s přáteli:

Komentáře

chyby v hraní
Tak se mi zdá, že hru nehrajete vůbec správně.
Podle pravidel lze zahrát pouze 1 z možností: zahraj kartu; proveď akci hrdiny; dober do 6 karet.
Jenže vy tam provádíte všechny 3 činnosti v jednom tahu.

Mimochodem další chybky:
- V čase 6:35 Michal zničí Zkrator, což je vylepšení, ale to nejde. Má se zničit 1 karta a karta s vylepšením je považována za 1 kartu, takže se měl zničit Zkrator i Líheň ohavnosti (nebo jedna ze dvou zbylých karet ve hře).
- V čase 8:57 si má "ne-Michal" (omlouvám se, nepamatuju si jméno) tu ukradenou kartu Uřvanec dát na odhazovací balíček, ale dává si ji mezi zničené karty (to samé v čase 13:43).
- V čase 11:50 si má "ne-Michal" dát ty 2 karty na odhazovací balíček (a ne mezi zničené karty).
- V čase 13:03 "ne-Michal" měl u zahrané karty Zatmění mysli využít efekt stínu a ne obyčejný efekt karty (pokud vezmeme v úvahu, že tu kartu šlo takto zahrát). To samé u následně zahrané karty Pronikavý hrot.
- V čase 13:43 "ne-Michal" měl ukrást kartu včetně toho vylepšení, mělo to jít na odhazovací balíček a navíc karta Vysátí duše měla jít k Michalovi.
- V čase 14:37 Michal způsobuje 3 zranění, ale to nejde udělat tak, že se rozdělí mezi 2 karty a 1 hrdinu. Pokud se uděluje zranění, tak je to jako celek, takže by šlo buď zničit 1 kartu nebo dát hrdinovi 3 zranění. Podobný problém je v čase 18:08, 20:20, 21:01, 27:27.
- V čase 14:45 se ukazuje, že "ne-Michalův" balíček zničených karet je odhazovací balíček, jenže pak vlastně byla chyba v čase 8:17, kdy si zničil kartu (a na ni pak dával karty jako by to byl odhazovací).
- Možná i něco dalšího, ale ke konci už jsem to tak nesledoval.

17.2.2018 01:20:44

Duirin
Je pravda, že sem hru hrál poprvé před více než 2 lety s Honzou Vaněčkem a podruhé teď. Prostě jsme si s Tomášem přečetli pravidla a odehráli to podle nejlepšího vědomí a svědomí. Dokonce jsme to 2x přetáčeli, protože 2x jsme to hráli úplně blbě, což jsme zjistili v průběhu hry, kdy určité interakce karet nedávaly smysl, protže byly hrozně silné. Musím říct, že pravidla nejsou moc blbuvzdorná. Něco podobného se nám stalo u Star Wars Destiny. Jen s pravidly ze starťáku bez načtení plných pravidel, hraje člověk poprvé X věcí blbě. Uznávám, že do videa, které by mělo lidem hru představit bychom měli jít lépe připraveni. Příště se zkusíme vyvarovat hraní her, které nemáme nahrané.

Michal Ekrt | Board Games Brand Manager
ADC Blackfire Entertainment s.r.o.

19.2.2018 08:23:40

Vybíráme z Bazaru

Dark Souls: Darkroot
Dark Souls: Darkroot
Akt. cena: 1100 Kč
Končí za: 3 dny

Offcanvas