TROLOGRAFICKY: Zámky na mobilech

Autor: PatrikBolas | 25.5.2016 | 1

Stolní hra Zámky šíleného krále Ludvíka zaznamenala takový úspěch, že se autoři z Bezier Games rozhodli pro vytvoření digitální verze. Tu již od včerejška můžete zakoupit na všechny hlavní mobilní platformy (kromě Windows, jak už to tak bývá).

Mobilní verze slibuje hru dvou až čtyř hráčů na jednom zařízení, kampaň založenou na tvorbě skutečných zámků z našeho světa, 75 různých dílků místností, orchestrální soundtrack a možnost vaše výtvory sdílet na sociálních sítích. Pro puntíčkáře nechybí samozřejmě achievementy.

   

Mobilní verze deskovky vás vyjde na 7$ nebo 199 korun. Bohužel není k dispozici žádné demo k vyzkoušení pro hráče, kteří nemají zkušenost s původní deskovkou a proto mi přijde, že je cena posazena dosti vysoko. V mobilu či tabletu vám pak zabere přijatelných 88 mega místa. Hra je dostupná pro: 

Android verze 2.3.3. a vyšší

iOS verze 7.0 a vyšší

zařízení Kindle od Amazonu

Sdílet s přáteli:

Komentáře

skvělá hra
Riskl jsem to a zakoupil, je to výborné, už se prodírám kampaní...

26.5.2016 15:27:31

nerozumim
nechápu, proč tato hra má takový úspěch...

26.5.2016 23:16:42

...
A já zase nerozumím, proč tomu nechápeš, zkus být specifičtější. Samozřejmě je to subjektivní, ale ten úspěch asi bude založený doopravdy na vysoké kvalitě hratelnosti a zajímavém mechanismu určování cen jedním hráčem. Ve hře nejsou, až na hru dvou hráčů, přítomny nějaké větší chyby, takže úspěch, si myslím, že je adekvátní. To, že se pak hra nemusí líbit každému je snad jasné.

27.5.2016 22:26:24

Vybíráme z Bazaru

Hra Vesmirna agentura
Akt. cena: 400 Kč
Končí za: 3 dny

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas