TROLOGRAFICKY: Už i Bloodborne dostává stolní hru

Autor: PatrikBolas | 17.3.2016 | 2

Letos se nám nějak začíná rozmáhat trh s deskovkami založenými na velkých počítačových hitech. Po nedávno oznámeném survivalu This War Of Mine a antipandemické strategii Plague Inc. se nyní hlásí ke slovu jedna z nejepičtějších zálžitostí poslední doby – Bloodborne. Autorem hry není nikdo menší než samotný Eric M.Lang, kterého můžete znát díky peckám jako Chaos in the Old World, XCOM nebo třeba Blood Rage

První obrázek karetní verze hry

Eric hru vydá prostřednictvím vydavatele CoolMiniOrNot. Bohužel musím zklamat ty zvás, kteří už začali jásat, že se dočkáme nádherný figurek pekelných démónu, protože půjde o čistě karetní taktickou záležitost na 30 minut. Dějově bude hra zasazena do Podzemí Kalichu z původní hry (Chalice Dungeon), kde se na hráče povalí hordy bosů, za jejichž poražení jste odměněni jejich krví. Hra má obsahovat prvky riskování, skupinového myšlení a správu a vylepšování inventáře.

Ericovým záměrem je postupně dávkovat intenzitu nepřátel a celkovou frustraci, jak tomu je i v původní Playstationové předloze. Bude se tedy umírat. A prý hodně.

   

Ukázka Playstationové verze hry

Pokud neznáte původní Bloodborne:

Jedná se o o hru, která mechanicky vychází ze série Dark Souls, jen je zasazena do jiného prostředí. Hra sází hlavně na dechberoucí vizuál a velmi obtížné souboje. Hlavním lákadlem jsou boje s nepřiměřeně velkými bosy (viz foto výše), nicméně Bloodborne nebo Dark Souls nebo dokonce ještě dříve Demon Souls se všechny proslavili tím, že to není jen boss, který vám dá zabrat, ale i takový zcela běžný kostlivec, jakožto vůbec první řadový nepřítel, kterého potkáte, vás může v pohodě zabít.

Sdílet s přáteli:

Komentáře

Zatím nebyl přidán žádný komentář...

Vybíráme z Bazaru

Prodám Mini Express
Prodám Mini Express
Akt. cena: 1050 Kč
Končí za: 6 dnů

Nejnovější otázky

další >>

Offcanvas